Sevgili ve cocuk

Cahillik donemlerinde yapmis bir hata.. Hepimiz hatalar yaptik o donemlerde.. Tabi bazi hatalarin sonuclarini omur boyu odemek zorunda kaliyoruz.. Bence en az 6 ay daha cikmaniz lazim hemen karar vermeyin, iyice taniyin.. Yani sonucta olaya onun acisindan bakarsak cahilliginde yaptigi bir hata var ortada ve o hatasiyla yuzlesmek istememis, kacmis hep.. Empati kuruyorum su an :KK37:
şimdi de çocuk için empati kur xx

Senin yazdığından yola çıkarak, elinde tutmak için yapılmış olan çocuksa ve görmek istemiyorsa yüzde milyon haklı sevgilin.Oyuncak mı yaptığı ,insan.O sorumluluğu kendisi almış kadın ve kimseyi de başka bir canlıya kendi kanın da olsa bakma mecbur bırakamaz.Maddi yardımda da bulunuyormuş.Haklı sevgilin.
NE KADAR İĞRENÇTİR KARŞIDAKİNİ BAĞLAMAK İÇİN ÇOCUK YAPMAK,ALLAH ESİRGESİN.

Çocuğu görmemesini onaylamıyorum ancak bir de şu açıdan bakalım olaya. Öyle aile babaları var ki, aynı evde olduğu halde bırakın ilgilenmeyi, çocuğunun yüzüne dahi bakmıyor. İşte bu en kötüsü. Kadın sinsi planlarıyla hamile kalmış, sevgiliniz çocuk yaştaymış. Çocuğu sevgiliniz de isteseydi ve sonradan reddetseydi, o Zaman düşünün derdim. Gemileri yakacak bir durum yok bence.

Vicdan yoksunu biri, insan çocuğu oldugunu bilip de ona nasıl dokunmaz, onu nasıl sevmez? Hiç mi merak etmez, anlamıyorum bunu.

Tamam geçmişteki kadın hatalı ama olan olmuş. Çocuk doğmuş! Bu çocuk oyuncağı değil. Ortada bir çocuk var, yazık beee! İnsaf! O çocuk sormayacak mı ileride, neden böyle oldu diye? Bunun vebali onu doguran annenin mi olacak?

Ayrıca nerden biliyoruz, belki baba yalan söylüyor? Belki baştan istedi, sonra kabullemedi. Bu adama bu kadar güveniyor musun? Bu soruların cevabı annede.

Bence bu adamla kesinlikle görüşme, hayatında çıkarmalısın. Bu ileride, geçmişteki kızı nasıl sildiyse, seni de bebeğinle yapayalnız bırakıp gidebilir!

Back
X