Sevgili ya da nişanlıyken burnun dikine gidip evlilikte toslamak

LaReina

it's just me, myself and I
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2016
395
417
53
Şu an boşanma aşamasındayım. 8 aylık evliliğin ayak seslerini kısacık nişanlılığımda bile duymuşum. Babam psikolog bize kişilik testi de yapıp çok farklı olduğumuzu söylemişti. Buna rağmen saygıyla aşılır dedim.

Bakıyorumşimdi konulara %95 herkes nişanlılıkta evliyken yaşadığı sorunların sinyalini almış, yada alenen görmüş yine de evlenmiş. Ve yürümemiş.

Hatta nişanlı/ sevgilisi olan kızlar sıkıntılarını yazmışlar evlenince değişirmi diye. İçimden sitenin çatısına HAYIR EVLENİNCE HİÇBİŞEY DEĞİŞMEZ SADECE ALIŞILIR yazmak geldi.

Tabi bi de kader diye bişey var. Nasipte olunca basiret bağlanıyo. Yaşayacağımız varmış yaşadık.

Paylaşmak istedim. Yorumlarınızı beklerim

Geçmiş olsun, Allah size sabır versin. Umarım daha iyisi çıkar karşınıza.

Ben de korkuyorum burda sizin deneyimlerinizi gördükçe. Kişilik testi yardımcı olur mu evlenmeden önce?

Geçmiş olsun, Allah size sabır versin. Umarım daha iyisi çıkar karşınıza.

Ben de korkuyorum burda sizin deneyimlerinizi gördükçe. Kişilik testi yardımcı olur mu evlenmeden önce?
Ben dikkate almadım. Ama evlenince almam gerektiğini kafamı vura vura anladım. Hem kendini hem karşındakini tanıyosun iyi yönler zayıf yönler zaaflar çıkıyo. Anlaşma olasılığını vs görüyosun. Yaptır ama yaptırdıktan sonra dikkate alacaksan. Yoksa vakit harcama

Ben dikkate almadım. Ama evlenince almam gerektiğini kafamı vura vura anladım. Hem kendini hem karşındakini tanıyosun iyi yönler zayıf yönler zaaflar çıkıyo. Anlaşma olasılığını vs görüyosun. Yaptır ama yaptırdıktan sonra dikkate alacaksan. Yoksa vakit harcama

Nasıl bir şey? Yani iki kişi psikoloğa gitmeye karar verip sorularını cevaplayıp test sonucunu mu alıyoruz? :eğlence:

Canım ben çok çabaladım azıcık ucundan yontuldu ama hala uğraşıyorum aslında bu sırada çok yiprandik kırıldık döküldük yine savaş halindeyiz ne güzel baban psikologmus

Kadınların çoğunda buna bende dahil millet ne deri göze alamiyoruz yanlız kalmaktan korktuğumuz için bile bile lades diyoruz bir çeşit işkence aslında yapıyoruz kendimize çok şükür ki ben nisandan ayrıldım kj adam beni terk etmeseydi suan çok mutsuzum konuları açabilirdim.

ben çoğu konunun altına yazarım. evlenmeden önce anneniz babanız olumlu bakmıyorsa vardır birşey, annenizi dinleyin derim. çünkü sevgililikte ve nişanlılıkta kafanda kavak yelleri oluyor, iyiyi kötüyü göremiyorsun. ama aileler görüyor.

Babalar annelerin olmaz deyip olan yürüyen bir ilişki daha görmedim. Ebeveynlerin psikolog olmasına da gerek yok,nasıl oluyorsa oluyor biliyorlar yaaa..

Hiç oluru yok mu.Ana sebeb ne boşanmanın?

Şu an boşanma aşamasındayım. 8 aylık evliliğin ayak seslerini kısacık nişanlılığımda bile duymuşum. Babam psikolog bize kişilik testi de yapıp çok farklı olduğumuzu söylemişti. Buna rağmen saygıyla aşılır dedim.

Bakıyorumşimdi konulara %95 herkes nişanlılıkta evliyken yaşadığı sorunların sinyalini almış, yada alenen görmüş yine de evlenmiş. Ve yürümemiş.

Hatta nişanlı/ sevgilisi olan kızlar sıkıntılarını yazmışlar evlenince değişirmi diye. İçimden sitenin çatısına HAYIR EVLENİNCE HİÇBİŞEY DEĞİŞMEZ SADECE ALIŞILIR yazmak geldi.

Tabi bi de kader diye bişey var. Nasipte olunca basiret bağlanıyo. Yaşayacağımız varmış yaşadık.

Paylaşmak istedim. Yorumlarınızı beklerim

Kimseye kulak asma, geliyorum diyen kazayı takma sonra nasip de.....senin de işin zor tabi.

Keşke zamanında babanı dinlemiş olsaydın aile büyükleri ne diyorsa doğru diyor çünkü onların hayat tecrübesi cok fazla.. Neyse zararın neresinden dönersen kârdır. Rabbim en iyisi ile karşılartırsın.

Back
X