- Konu Sahibi sadecemutluol
o açsın sen kadınsın ne takılıyorsunOda açiyo ve hep o açtığı için diyorum bende
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o açsın sen kadınsın ne takılıyorsunOda açiyo ve hep o açtığı için diyorum bende
Sürekli o konuşuyo bana diyo sen konuşmuyosun istemiyorum gibi anliycak bu seferdeo açsın sen kadınsın ne takılıyorsun
seni dinlemek hoşuma gidiyor de sendeSürekli o konuşuyo bana diyo sen konuşmuyosun istemiyorum gibi anliycak bu seferde
Dedim ama ondan sonrada böyle dediseni dinlemek hoşuma gidiyor de sende
nıye kendını konu açmak için baskılanmış hissediyorsun ki o öyle dedi dıye kaç yaşında çoçuk bu ne böyle ergen ergenDedim ama ondan sonrada böyle dedi
Oda bende konuşuyum sohbet ediyim isiyonıye kendını konu açmak için baskılanmış hissediyorsun ki o öyle dedi dıye kaç yaşında çoçuk bu ne böyle ergen ergen
sende odak problemı var kaç kez yaş sordum hep sadece istediğini cevapladınOda bende konuşuyum sohbet ediyim isiyo
Evet doğru söylüyorsun teşekkür ederimbenim de yeni sayılan bir ilişkim var ve biz her akşam 1 saat 2 saat bazen 3 saat telefonda konuşuyoruz. herşeyden konuşuyoruz. ilişkimizden, ülke gündeminden, deprem, ekonomi, diziler filmler aklına gelecek herşeyden. zamanın nasıl geçtiğini anlamıyoruz bile. mesela o an tv açık önümde dikkatimi çeken bişey olsa bile söylerimdün gece mesela çocukken okulda arkadaşına aldığı bir yılbaşı hediyesini falan anlattı komik bir olaydı siz de böyle şeyler konuşabilirsiniz hem birbirinizi daha iyi tanırsınız
Hah sevgilinizle birbirinize 'TAŞAKALA'' geçin.Ama taşakala geçmeyin
Max 13yaşlı sevgililerin konuşmasıEn sevdiği rengi sorun, o da size sorsun.
En sevdiği yemeği sorun, o da size sorsun.
En sevdiği şarkıcıyı sorun, o da size sorsun.
En sevdiği filmi sorun, o da size sorsun.
En sevdiği oyuncuyu sorun, o da size sorsun.
![]()
Evet doğru söylüyosun ama konu bulamıyorum onunla konuşurken heycanlanıyorum konuşmak istiyorum ama heycandan konusamiyorumSizinle yani ilişkinizle ilgili nasıl konu açacak ben anlayamadım açıkcası. Anket gibi olur öylesi.
Tecrübeniz pek yoksa böyle tarzda sorular var oyunlaştırıp sorabilirsiniz karşılıklı ama ankete dönmeden tadında bırakarak.
Gerek sevgili gerek arkadaşlık ilişkilerimde hiçbir zaman ay sevdiğin renk ne benimki mavi diye konu olduğunu hatırlamıyorum. Böyle basit bir konuda bile atıyorum bir defterin renginden girip benim de en sevdiğim renk mavi o yüzden hep mavi kaplı almışım denilir yani. Öyle öyle sohbet ilerler.
Ne alakasaçını çekip kafasına silgi falan at sizin iletişim anca böyle olur.