• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgili

Boncukkiz

Guru
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2014
559
75
323
şimdiye kadar hiç sevgilim olmadı.
bu zamana kadar olmuş olmasını isterdim.düşünsenize 19una girmiş bir kız.hiç bir erkek ona hoşlanma gözüyle bakmamış.ne tel nosunu istemiş,ne iltifat,ne çıkma teklifi,ne bir bakış.çok istememe rağmen.
hoşlandığım çocuğun yüzüne bakıyodum.noldu diye sordu.çocuk düşünemiyo "bu bir kız bir erkekten elektrik alabilir"
sonuçta ben bir kızım.bunu hiç bir erkek görmedi.herhangi biri diye düşündüler.
inanın çirkin itici bir kız değilim.tamam olur diceğini bilsem gider ben çıkma teklifi ederim o derece.
şimdi ben %1 lik bir ihtimal olan"bundan sonrası"nı mı düşüneyim?kim olsa kafayı yerdi.
ne dicem şimdi ben"ya olmadı ama daha 19cuğum.önümde yıllar var.daha olur."mu diyeyim.
böyle diye diye 40 ını bulur bir insan.:43:
iğrenç bir duygu ya.evde çığlık atıyorum.ilaç falan ne fayda!beyin kimyamın bozuk olduğunu düşünmüyorum.sevgisizliğin beni bu hale getirdiğini düşünüyorum.çünkü eğer öyle olsa ilaç işe yarardı.birazcık bile fayda etmedi.
istemekle de kötü bir şey yaptığımı düşünmüyorum.kimse görmüyor ki duygularım var bir kızım.
derslerine çalış denmesi ayrı bir anlamsız.sevgilisi olan kızlar ders çalışmıyor mu?
:43:

meraba canımmm
canını sıkma gerçekten
hem illa karşı tarafın açılmasına gerek yok ki sende ilgini belli et.
Yaşıtız bu arada :)

meraba canımmm
canını sıkma gerçekten
hem illa karşı tarafın açılmasına gerek yok ki sende ilgini belli et.
Yaşıtız bu arada :)

belli etmek için karşılık alacağına inanmak lazım.hani o da sana şans verecek biridir,beğenisi vardır sana karşı.
şimdiye kadar hiç olmadı böyle biri.
canını sıkmamak elde değil.duygusal biriyim.hayatımda biri olsun istiyorum.zaten arkadaşım da yok.bunalıyorum.hatta öyle ki,evlenemeyeceğimi düşünüyorum.standardı iyi olan biri çoktan birini bulmuş olur.standardı düşüklerle de ben geçinemem.

belli etmek için karşılık alacağına inanmak lazım.hani o da sana şans verecek biridir,beğenisi vardır sana karşı.
canını sıkmamak elde değil.duygusal biriyim.hayatımda biri olsun istiyorum.zaten arkadaşım da yok.bunalıyorum.hatta öyle ki,evlenemeyeceğimi düşünüyorum.standardı iyi olan biri çoktan birini bulmuş olur.standardı düşüklerle de ben geçinemem.

bir de sürekli fal bakar oldum.belki güzel birşeyler çıkar da umutlanırım diye.
ama cık.bir gelişme olması lazım umutlanmam için.falla ya da birinin demesiyle umutlanamayacak kadar derinde bu umutsuzluk.

Canım 3 yıllık bi sevgilim vardı 3 yılımı kıskançlıklarıyla zehir etti.
Keşke hiç olmasaydı diyorum.
Ve dün bir kasiyere hoşlantımı belli ettim :27:
Düşün ki ben onun için prensestim,ulaşamayacağı birşeydim..
Çocuk şok oldu..
Statü falan filan hepsi farklı.
Standartları bana göre aşırı derecede düşük.
Lakin benim ona belli etmemdeki tek şey belki olursa beni mutlu eder oldu.
Mutluluk çok önemli canım gerçekten.
Gerçi çocuk daha dönmedi takmıyor gururum yerlerde ama olsun:52: En azından içimde kalmadı:52:

bir de sürekli fal bakar oldum.belki güzel birşeyler çıkar da umutlanırım diye.
ama cık.bir gelişme olması lazım umutlanmam için.falla ya da birinin demesiyle umutlanamayacak kadar derinde bu umutsuzluk.

bende bakıyorum kız :52: telefonuma kaave falı uygulamasını indirdim ehrgün muhakak içiyorum hep aşk var diyo 5 aydır oyalıyor falcı bacı ama olsun:52:

Canım 3 yıllık bi sevgilim vardı 3 yılımı kıskançlıklarıyla zehir etti.
Keşke hiç olmasaydı diyorum.
Ve dün bir kasiyere hoşlantımı belli ettim :27:
Düşün ki ben onun için prensestim,ulaşamayacağı birşeydim..
Çocuk şok oldu..
Statü falan filan hepsi farklı.
Standartları bana göre aşırı derecede düşük.
Lakin benim ona belli etmemdeki tek şey belki olursa beni mutlu eder oldu.
Mutluluk çok önemli canım gerçekten.
Gerçi çocuk daha dönmedi takmıyor gururum yerlerde ama olsun:52: En azından içimde kalmadı:52:

ama o çocuk senin seçimindi.
ben seçim yapamıyorum.daha kötü.

bende bakıyorum kız :52: telefonuma kaave falı uygulamasını indirdim ehrgün muhakak içiyorum hep aşk var diyo 5 aydır oyalıyor falcı bacı ama olsun:52:

olsun demi ya?:16:
derya ablayı biliyormusun?o da tahminlerde bulunuyor.
bir de sihirli defter var.o daha çok ruh haliyle ilgili tahimnde bulunuyor.daha gerçekçi.doğum tarihini veriyorsun.sana özel şeyler diyor.astrolojiyle alakalı
:41:

ama o çocuk senin seçimindi.
ben seçim yapamıyorum.daha kötü.

Çok karamsar bakıyosun ama...
Muhakak çıkacak karşına..
Hem belki soğuk duruyorsundur çekiniyorlardır?
Biraz daha ortamların içine gir,sürekli gülümse 32 diş değil ama:52:
Tebessüm..:9:
Kendini geri çekme en önemlisi özgüvenli ol.
Erkekler özgüveni olan kadınlara bayılıyor.
Dik yürü ve özgüvenin hep olsun.
Aşırı değil tabii sonra şımarık falan deniliyor..

olsun demi ya?:16:
derya ablayı biliyormusun?o da tahminlerde bulunuyor.
bir de sihirli defter var.o daha çok ruh haliyle ilgili tahimnde bulunuyor.daha gerçekçi.doğum tarihini veriyorsun.sana özel şeyler diyor.astrolojiyle alakalı
:41:

ay ilk defa duyuyorum hemen indiriyorumm sihirli defterii!
derya ablayı sevemedim canım ya:47:
falcı bacı biliyor ama :53: ne dediyse çıkıyor aşk hariç :52::52::52::52:

Çok karamsar bakıyosun ama...
Muhakak çıkacak karşına..
Hem belki soğuk duruyorsundur çekiniyorlardır?
Biraz daha ortamların içine gir,sürekli gülümse 32 diş değil ama:52:
Tebessüm..:9:
Kendini geri çekme en önemlisi özgüvenli ol.
Erkekler özgüveni olan kadınlara bayılıyor.
Dik yürü ve özgüvenin hep olsun.
Aşırı değil tabii sonra şımarık falan deniliyor..

dediklerini ünv de uygulayacam.
ama sanırım bu sene ünve başlamıcam.
bu psikolojiyle başlarsam ne sevgilim olur ne arkadaşlarım ne de derslerim iyi olur.
ilk sınavla konya da hemşireliği kazandım aslında ama şehirdışı hiç iyi olmaz benim için.bunu öğretmenim de dedi.ailemin yanında durmalıyım.
2.sınava da çalışmadım.1 sene daha psikolojik olarak dinlenmek ve gerçek bir şekilde sınava hazırlanmak doğru olur.
ama çalışmak şartıyla :41: tembellik bunalımdan çıkmalıyım.
sen okuyormusun?

cnm hıc öle dusunme ne zaman ne olcagı hıc bellı olmaz. ben duraktaki birinden hoslanıyorum bakısıoruz baya baya :))) sohbetimizde sık olmasada var . baakalm ne olcak resmen havalarda ucuorum onu gordugumde vs..

ben o cocukla bakısırken benıde biri kesıyormus gozune ve ben otobuse bındgmde cok tatlısn tanısalımmı dıye soledı :))) tabı benım gonlum duraktakı cocukta oldugu ıcın yanaşmadm ona.. yanii kıısacası ne zaman ne olcagı bellı olmaz. beklemedıgın suprızler her an kapını calabılır.

allaha dua et. ben cok allahın ısımlerini okuyorum ona da baglıyorum bu durumu ;)

Son düzenleme:
dediklerini ünv de uygulayacam.
ama sanırım bu sene ünve başlamıcam.
bu psikolojiyle başlarsam ne sevgilim olur ne arkadaşlarım ne de derslerim iyi olur.
ilk sınavla konya da hemşireliği kazandım aslında ama şehirdışı hiç iyi olmaz benim için.bunu öğretmenim de dedi.ailemin yanında durmalıyım.
2.sınava da çalışmadım.1 sene daha psikolojik olarak dinlenmek ve gerçek bir şekilde sınava hazırlanmak doğru olur.
ama çalışmak şartıyla :41: tembellik bunalımdan çıkmalıyım.
sen okuyormusun?

Hemşirelik harikaymış canım ya niye gitmedin ki..
Geçiş yapardın..
Evet okuyorum 2.senem benimde hazırlanıyorum 2 hafta sonra sınav var:14:
Sosyoloji istiyorum:26:
Bende ailemin oldugu yerde okumak istiyoruum uzak yere gerek yok:31:

derya ablada yıldızname kısmını sevdim.
sihirli deftere bak mutlaka.çok iyi.ama böyle ruhsal analiz yapıyor.bakınca bana haber ver ama olur mu?
umarım çocuğun olur.:55:

Hemen bakacağım..
İnşallah canım hepimizin olsun bebişleri :9:

cnm hıc öle dusunme ne zaman ne olcagı hıc bellı olmaz. ben duraktaki birinden hoslanıyorum bakısıoruz baya baya :))) sohbetimizde sık olmasada var . baakalm ne olcak resmen havalarda ucuorum onu gordugumde vs..

ben o cocukla bakısırken benıde biri kesıyormus gozune ve ben otobuse bındgmde cok tatlısn tanısalımmı dıye soledı :))) tabı benım gonlum duraktakı cocukta oldugu ıcın yanaşmadm ona.. yanii kıısacası ne zaman ne olcagı bellı olmaz. beklemedıgın suprızler her an kapını calabılır.

allaha dua et. ben cok allahın ısımlerini okuyorum ona da baglıyorum bu durumu ;)

elektriğin var demek ki:1:
ufacık bir umudum var belki de hiç belli olmaz diyorum.
ama sonra gerçekte böyle bişey yok diyorum ve üzülüyorum.:43:

Hemşirelik harikaymış canım ya niye gitmedin ki..
Geçiş yapardın..
Evet okuyorum 2.senem benimde hazırlanıyorum 2 hafta sonra sınav var:14:
Sosyoloji istiyorum:26:
Bende ailemin oldugu yerde okumak istiyoruum uzak yere gerek yok:31:

geçiş de kesin değil ki.
hem de hemşireliği pek istemiyorum.hasta bakımı sonuçta çok sabır ister.

Back
X