Sevgiliden ayrılmak gibi arkadaştan da ayrılmanın bir yolu yok mu?

kurabiyeleriseverim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2012
71
0
36
Diğer
Merhaba,

Benim bir arkadaşım var. 4-5 yıl önce tanıştık. Kendisiyle muhabbet etmekten, telefonda konuşmaktan, oturup bir kahve içmekten hiç zevk almıyorum. Çok uzun zaman aramalarını açmadım, mesajlarına cevap vermedim vs. Görüşmek istemediğimi anlar diye düşündüm. Ama işe yaramadı. Sadece onu endişelendirmiş oldum. Onu kırmak hiç istemiyorum ama bir şekilde hayatımdan çıkarmak istiyorum. Sadece vaktimi harcıyormuş gibi geliyor bir de bu kişi erkek olduğu için sevgilim de bazen huzursuz oluyor. Gereksiz yere sevgilimle huzurum kaçıyor bir de. Pat diye "arkadaş olmak istemiyorum senle" de diyemem. Ne yapabilirim sizce?

seni her aradiginda
musait olmadigini
sevgilinle oldugunu
ya da onunla konustugunu
ya da o gun musait olmadigini sevgilinle bulusacagini soyle
artik ona ayiracak vaktinin olmadigini anlar...
hatta iki laf arasinda sevgilinin çok kiskanç oldugunu soyle, anlar...
hiç sevmem boyle yapisan insanlari, kv'm geliyor aklima...

seni her aradiginda
musait olmadigini
sevgilinle oldugunu
ya da onunla konustugunu
ya da o gun musait olmadigini sevgilinle bulusacagini soyle
artik ona ayiracak vaktinin olmadigini anlar...
hatta iki laf arasinda sevgilinin çok kiskanç oldugunu soyle, anlar...
hiç sevmem boyle yapisan insanlari, kv'm geliyor aklima...

söylemez miyim.. "sevgilim rahatsız oluyor o yüzden buluşacağımız zaman o da gelsin" dedim. bu bile bir daha görüşmememiz için yeterliydi bence çünkü böyle şeyleri söylerken ben utanıyorum. onun yerinde olsam bir daha görüşmezdim böyle diyen biriyle. ama öyle olmadı şimdi çağırdığı zaman sevgilimle beraber gidiyoruz beraber sıkılıyoruz. uğraştığımız şeye bak :/ ben de ima edince anlamayan insanları sevmiyorum illa kırmak mı gerek :/
kayınvaliden de mi anlamıyor? :)

Son düzenleme:
benim de böyle arkadaşlarım oluyo

ben genelde mesajlarına cevap vermiyorum
aradıklarında açmıyorum sonra da dönmüyorum
bi süre sonra vazgeçiyolar zaten

ben bunu yaptığımda beni o kadar merak etmiş ki vicdan azabı çekip cevap verdim. O kadar yakın değiliz aslında nasıl böyle oluyor bilmiyorum.

ay o zaman yapışkan bi tip bu
vicdan azabı çekersen hiç kurtulamazsın
biraraya gelince de mesafeli konuş hatta konuşma mecbur kalmadıkça anlar belki

Telefonlarini giderek daha az acmaya basla ve actiginda da cok soguk konus. Bir de seyi anlamadim ben, neden görüsmek istemedigini anlamiyor üstüne üstüne geliyor? Hic baska arkadasi yok mu acaba? :26:

Telefonlarini giderek daha az acmaya basla ve actiginda da cok soguk konus. Bir de seyi anlamadim ben, neden görüsmek istemedigini anlamiyor üstüne üstüne geliyor? Hic baska arkadasi yok mu acaba? :26:

ah bi anlasam.. arkadaşları var bir sürü aslında.
ama mesela bugün için bir bahane uyduruyorum "tamam o zaman yarın görüşürüz" diyor hemen. hiç vazgeçmiyor :)
aramalarını açmadığım, numaramı değiştirdiğim oldu. mail atıyor bu sefer de. ne yapacağımı bilemedim.

sevgilim rahatsız erkek arkadaşım olmasına. devamlı sorun yaşıyorum bu yüzden artık senile görüşmem mümkün değil bunu diyeceksiniz.

Son düzenleme:
Back
X