- Konu Sahibi mutsuz_balbocegi
asla katılmıyorum her tokatta sinir krizi sinir krizi diye devam eder o zaman.
ben bu arkadaşın yaptığını da asla onaylamıyorum ki nesi ikiyüzlülük oluyor bunun?
dayak yiyen kadınlardan duyduğum bişey varsa o da tek tokadına çekip gitmeliydim lafıdır.
ayrıca güzel bi örnek oldu size demişsin.. bunun nesi güzel örnek allaşkına?
sevgilime asla şiddet uygulamam! bana da bırak vurmayı elini kaldırsın o an işim biter onla.
ha bağırırım çağırırım suratına kapı çarparım tamam. ama şiddet girince saygı bitmiş demektir
bi daha düşünün bence. ayrıca bi insan sizi sinir krizi geçirtcek kadar kendinizi kaybetcek kadar sinirlendiriyorsa
önce işin orasını düşünmeli.
canım ben zaten bunu bu arkadası onaylamayanlara soylemedım..
ben bu yazıyı ^ kocam tokat attı^ dendıgınde ayrıııl bosaaaaa vs dıyenler ıcın soyledım..hıc soru sormadan sadece yargılayanlar ıcın soyledım..ısın derınıne ınmeden neyın ne oldugunu ogrenmeden ayrııl dıye bas bagaranlara soyledım..sımdı bır cogu tokatı atan kadın oldugu ıcın yorum yapmıyor..o yorum yapmayanlara soyledım..burada yorum yapıpta 'yaptıgın yanlıs' dıyenlere degıl..o bu konuya yorum yapmayıpta yarın kocam tokat attı konusunda bas bas bagıranlara benım ıkı yuzlu lafım..
bu arada cicek bocek asla ama asla sıddetı onaylamam..dogru bulmam..benım soylemek ıstedıgım tamamen yanlıs anlasıldı umarım sımdı anlasılmısımdır..