sevgiliiii derdi ve ben

Sisimel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2012
609
13
26
Adana
kizlar tam 1 senedir ciktigim var.
ayri ulkelerde yasiyoruz.
bana okadar cok bagli ki. beni sevdiginden cok eminim. aileside sasiriyor onun sevgisine, "kerem" i daha hic boyle asik gormedik diyorlar.
bana siirler yaziyor, gitar calip sarki soyleyip ses kayidini bana yoluyor vs.
sorun su ki: bu cocugun elinde bir meslegi yok isi yok daha. acikta okuyor. askere gidicek yakinda..
mutlu huzurlu olmak istiyorum sadece ilerde. gecim skintisi yasamaktan korkuyorum. bana bakamicakmis gibi geliyor ilerde.
hic uzun bir calismisligi olmadi bir yerde.
korku var sadece..birde bambaska ulkede yasiyorum isim gucum var huzurm var suan.. evli bir arkadasimla konustum gecen kafami karisitirdi. aska bakma buyuk adim at diyor..
annemde fazla sicak bakmiyor iliskimize.
ayrilmamda zor olur onunla aci cekerim eminim.

Mantık bir zehirdir şu an vücudunuza bir kere girmişse alacağını alır.. Fakat herşeye rağmen tabiki de mantıklı kararlar vermek zorundayız.. Bu konuyu açık bir şekilde sevgilinize açın..Eğer sevginize kıymak istemiyorsanız kesinlikle fedakarlık ve emek vermek durumundasınız.. Bu enerjinizi sevgilinizi gazlayarak ona durumun ciddiyetini göstererek ona güveninizi göstererek birşeyler başarmasına yardımcı olabilirsiniz.. Kısacası onu şekillendirebilirsiniz.. İşin emek kısmı da buradan gelir çünkü süreç uzundur ve risk her daim vardır.. tek çıkışınız kararlılığınız olacaktır.. ya tamam ya devam.. Alternatifler sadece size ve sevginize zarar verecektir..

Bana sorarsanız aşksız evlenmektense hiç evlenmemeyi tercih ederim. Ancak aşkın karın doyurmadığı da bir gerçek. Bunu bilerek hayatını şekillendirmek gerek. Bu da uzun vadeli azim ve sabır gerektirir. Bu şanslı doğan azınlık haricinde hepimiz için aynıdır.

Öte yandan "bana bakamayacakmış gibi geliyor" kısmı beni kişisel olarak rahatsız etti. Tüm sorumluluğu ona yüklerken senin bir erkekten bağımsız olarak kendi geleceğin için herhangi bir çaban var mı?

Kaç yaşındasınız.
Aşksızda aşsızda olmuyor
İş konusunu konuştunuz mu ne düşüyor

yaşlarınız nedir ?

bu hayatta iki üç yıl sonra kimin nerede olacağı hiç belli olmaz şimdi bu mantıkla çok severek ayrılacağınız sevgiliniz gün gelir çok iyi yerlere gelebilir...

şu an bir varsayımla hareket etmenize gerek yok.. yaşayın ve görün..elinde geleni yapmazsa bu konuyu o zaman düşünürsünüz.. aceleci olmayın...

Neden Hemen ayrılmak yerine onun birşeyler başarmasına ön ayak olmuyorsunuz . Benim nişanlımin da hiç bir Isi yoktu . Ve daha önce hiç çalışmamışti . Ve yaşı da biraz olgun . Yıpranmayacak şekilde ona ön ayak oldum . Açıktan üniversite bitirdi , onu yaparken mesleği ile ilgili Kendini geliştirecek kurslari da bitirdi . Ona Her defasında Sen çabalamazsan Ben de çabalamam haberin Olsun dedim . Yıpranmadim . Beni yıpratmasina da müsaade etmedim . Şimdi okul Bitti mezun olduğu kurslardan ötürü iş imkanı da kolay oldu . Aşk varsa ve tabi karşıdaki Insan da vurdumduymaz değilse çaba harcayan biriyse mutluluk çokta uzakta değil . Hele Maddiyatta hiç hiç değil

ben zaten cok cabaladim halada cabaliyorum. bir hamurdan ekmek yaptim nerdeyse onu.
yani basta gozu baska yerlerdeydi , akli basinda dgldi fazla. deli doluydu. suan ise evden bile zor cikartiyorum onu. sen beni cekip cevirdin ailemde bundan farkinda ve seni cok seviyor bu yuzden dedi.
biliyorum oda suan benim icin cabaliyor. bizim icin cabaliyor.
annenle konus dedi bende anlatim anneme. annemin cok yuksek beklentileri var. oglani begenmedi. arkadasimda suan ask ile mantik evliligi yapti yeri cok rahat. benim gibi bir evlilik yap diyor oda. annemde dedi gecen bu cocuk senin kismetlerini kapati. uzuldum bu soze. ikide bir kafam karismasindan nefret ediyorum.
sevgilimin agzindan bana karsi bir kere olsun kotu soz getirmedi. cok zor zamanlarda gecirdik agladik eglendik birlikte.
bana bakmasi ilgili bir soz etmistim evet. erkek bir kadina bakar genelde hamile kaldigimda falan mesala. bende calisicam tabikide.
kafami karistirigi zamanlarda var masumca ask yasamadik...

ben zaten cok cabaladim halada cabaliyorum. bir hamurdan ekmek yaptim nerdeyse onu.
yani basta gozu baska yerlerdeydi , akli basinda dgldi fazla. deli doluydu. suan ise evden bile zor cikartiyorum onu. sen beni cekip cevirdin ailemde bundan farkinda ve seni cok seviyor bu yuzden dedi.
biliyorum oda suan benim icin cabaliyor. bizim icin cabaliyor.
annenle konus dedi bende anlatim anneme. annemin cok yuksek beklentileri var. oglani begenmedi. arkadasimda suan ask ile mantik evliligi yapti yeri cok rahat. benim gibi bir evlilik yap diyor oda. annemde dedi gecen bu cocuk senin kismetlerini kapati. uzuldum bu soze. ikide bir kafam karismasindan nefret ediyorum.
sevgilimin agzindan bana karsi bir kere olsun kotu soz getirmedi. cok zor zamanlarda gecirdik agladik eglendik birlikte.
bana bakmasi ilgili bir soz etmistim evet. erkek bir kadina bakar genelde hamile kaldigimda falan mesala. bende calisicam tabikide.
kafami karistirigi zamanlarda var masumca ask yasamadik...

siz sevgilinizi çoktan gözden çıkarmışsınız...

kapanan kısmetlerinize üzülüp, mantık evlilği yapan arkadaşınızın yerine imrenmişsiniz...

gelecek bilinmezliktir... maddiyatıyla sizi rahat ettirecek olan adam kalbinizi de kırabilir keşke de diyebilirsiniz bilemezsiniz...

açıkcası ben ssevgilinizi gerçekten sevdiğiniz hissine de kapılmadım...

siz sevgilinizi çoktan gözden çıkarmışsınız...

kapanan kısmetlerinize üzülüp, mantık evlilği yapan arkadaşınızın yerine imrenmişsiniz...

gelecek bilinmezliktir... maddiyatıyla sizi rahat ettirecek olan adam kalbinizi de kırabilir keşke de diyebilirsiniz bilemezsiniz...

açıkcası ben ssevgilinizi gerçekten sevdiğiniz hissine de kapılmadım...

hayir yanlis anladiniz. kapanan kismetlere ben uzulmuyorum. her yerden bir ses cikiyor cok rahatsiz oluyorum. hele ki annemden gelen fikirlerden..
ben sevgilimi seviyorum. onu severkenede bir nedenim olmadi. cogu insan bir nedenle sever.
ruhu adam gibi adam.. seni asla yari yolda birakmicam diye sozler ediyor... annesinin.babasinin yaninda beni cok sevdgni soyler cogu erkek cekinir bundan biliyorum.
ben boyle insani neden sevmim ki?
yari yoldada birakamam onu. Galiba haklisiniz. belki zamanla birbirimize destek cika cika basarmamiz gereken seyler olmali.
sadece korkuyorum biraz. hayatimda herzmn kotu ornek adamlar tanidim. babam ve uvey babam mesala..
kiyaslamakta istemiyorum :( elimde olmuyor bazen butun erkeklerden nefret ediyorum ailem yuzumden.

yaslarimiz 23 ile 25.
ulke degistircem ilerde evlendikten sonra birde.. yapayanliz kalicam sevgilimden haric.
insallah duzenimizi kurabiliriz..
boyle bir insanin hatalarida oldu. bir cok hatalarini benim icin duzelti.
suan bana cok bagli. boyle bir insani ben.birakamam ki. annem gecen alay eder gibi konusuyordu benimle. bula bula boyle koca mi buldun bize diye. cook uzuldum inanin.

yaslarimiz 23 ile 25.
ulke degistircem ilerde evlendikten sonra birde.. yapayanliz kalicam sevgilimden haric.
insallah duzenimizi kurabiliriz..
boyle bir insanin hatalarida oldu. bir cok hatalarini benim icin duzelti.
suan bana cok bagli. boyle bir insani ben.birakamam ki. annem gecen alay eder gibi konusuyordu benimle. bula bula boyle koca mi buldun bize diye. cook uzuldum inanin.

Aşk tutku da önemli ama inan geçim sıkıntısı girdimi bi işin içine aşkıda sewgiyi de unutuyosunn :50:
Ülke değiştiricem derken, neresi o ülke merak ettim açıkcası..
Ve sizin hazırda bi işiniz warsa asla bırakmayın bence, işsiz güçsüz olan o..
Onun sizin yaşadığınız ülkeye gelipte yeni bi düzen kurması lazım bence..:31:

Ama sizin yaşlarınızda çok küçük değilmiş 25 yaşına gelmiş bi erkek eğitimini tamamlayıp en azından askerliği aradan çıkarmalıydı
Parasız saadet olmuyor,değil ki bu milyonların içinde yüzsün.

Evini geçindirecek sizi kimseye muhtaç etmeyecek bi kazancı olsun yeter.Seninde elin ayağın tutuyordur çalışırsın beraber bir şeyleri inşaa edersiniz.

Fakat sevgilinde bu istek ve azim olmalı.Sen bu azmi görüyorsan onunla devam et yoksa hiç yorma aşkta bir yere kadar

benim yasadigim ulkeye gelmisti. Vizeylen. oturum icin bas vurdu. olmadi. evlenelim hemen dedi hayir dedim.isini duzenini kur dedim once..
oda gitti geri turkiyeye.
evet yasimiz kucuk degil..
birseylerle cabaliyor.. ama nebileyim iste sanki fazla sorumluluk alamicakmis gibime geliyor. babasi dugunumuzu yapicak mesala.
askeri var dha is bulmasi aramasi var.
birde is bulamamakta var.. aradan baya zaman gecicek..
gecimde cok zor bsy..evlilikler cogu zaman gecim ve para yuzunden bitiyor genelde.. bu yuzden korku var..

Bir senedir cikiyoruz diyorsun? Fakat ayri ülkelerde yaşadiginiz icin bu zaman bence zaten ciddi düsünmek icin cok az. Kendinize zaman verin.

Back
X