ben zaten cok cabaladim halada cabaliyorum. bir hamurdan ekmek yaptim nerdeyse onu.
yani basta gozu baska yerlerdeydi , akli basinda dgldi fazla. deli doluydu. suan ise evden bile zor cikartiyorum onu. sen beni cekip cevirdin ailemde bundan farkinda ve seni cok seviyor bu yuzden dedi.
biliyorum oda suan benim icin cabaliyor. bizim icin cabaliyor.
annenle konus dedi bende anlatim anneme. annemin cok yuksek beklentileri var. oglani begenmedi. arkadasimda suan ask ile mantik evliligi yapti yeri cok rahat. benim gibi bir evlilik yap diyor oda. annemde dedi gecen bu cocuk senin kismetlerini kapati. uzuldum bu soze. ikide bir kafam karismasindan nefret ediyorum.
sevgilimin agzindan bana karsi bir kere olsun kotu soz getirmedi. cok zor zamanlarda gecirdik agladik eglendik birlikte.
bana bakmasi ilgili bir soz etmistim evet. erkek bir kadina bakar genelde hamile kaldigimda falan mesala. bende calisicam tabikide.
kafami karistirigi zamanlarda var masumca ask yasamadik...
siz sevgilinizi çoktan gözden çıkarmışsınız...
kapanan kısmetlerinize üzülüp, mantık evlilği yapan arkadaşınızın yerine imrenmişsiniz...
gelecek bilinmezliktir... maddiyatıyla sizi rahat ettirecek olan adam kalbinizi de kırabilir keşke de diyebilirsiniz bilemezsiniz...
açıkcası ben ssevgilinizi gerçekten sevdiğiniz hissine de kapılmadım...
yaslarimiz 23 ile 25.
ulke degistircem ilerde evlendikten sonra birde.. yapayanliz kalicam sevgilimden haric.
insallah duzenimizi kurabiliriz..
boyle bir insanin hatalarida oldu. bir cok hatalarini benim icin duzelti.
suan bana cok bagli. boyle bir insani ben.birakamam ki. annem gecen alay eder gibi konusuyordu benimle. bula bula boyle koca mi buldun bize diye. cook uzuldum inanin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?