o kadar berbat bı gun gecirdimki hayatımda hıc bu kadr rezıl olmamıstım sole anlatayım sevgilimle konusmustuk 14 subatı kutlamıyacaktık anlasmıstık ama o ne yaptı bana bir demet gül yolladı mutlu olmam gerek demi ama olamadım cunki iş yerime kendi ismiyle bana gul yollamıs ıs yerimdeki kimse bilmiyor sevgilimi ve herkes tepki gösterdi bana yakıstırmadı heyecanla dolu sacma sapan yalan uydurdum o kadr sacma yalanlardıki uff ... yanı kendim bile inanamadım
bu gece uyku uyuyamadım bide ustune o gun iş yerime görucum gelmişti dusunun hem gorucumun kız kardesiyle konusuyorum pat cıcek geldi görucumde akrabam ya varya dedim arkadasm göndermiş o yedı ama digerleri hem kkimin gönderdigini hemde cicegin ustundeki yazyı okumus
gece gun boyu uydrdugum sacma yalanları dsundum bole işi sacma bir boyuta tasıdım bide ustune bunları sevgilimle paylasıyorum agladım kendimi tutamadm niye yoladın dedim oda cok kafana takıyorsun uflayıp pflayınca iyice sınır oldum yanı kızlar hem dostlarımın guvenını hem sevgilimin degerini hem kendime kızgınlıgımı yasadım ... bu arada neden arkadaslarıma solemdim cunkı sevgilimin ailesi marta gelcek o zmn solemeyı dusunuyordum bolelıkle abes olmıcaktı hıc bısı