sevgililer günü faciası :(

829_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2013
327
1
26
Ankara
o kadar berbat bı gun gecirdimki hayatımda hıc bu kadr rezıl olmamıstım sole anlatayım sevgilimle konusmustuk 14 subatı kutlamıyacaktık anlasmıstık ama o ne yaptı bana bir demet gül yolladı mutlu olmam gerek demi ama olamadım cunki iş yerime kendi ismiyle bana gul yollamıs ıs yerimdeki kimse bilmiyor sevgilimi ve herkes tepki gösterdi bana yakıstırmadı heyecanla dolu sacma sapan yalan uydurdum o kadr sacma yalanlardıki uff ... yanı kendim bile inanamadım :( bu gece uyku uyuyamadım bide ustune o gun iş yerime görucum gelmişti dusunun hem gorucumun kız kardesiyle konusuyorum pat cıcek geldi görucumde akrabam ya varya dedim arkadasm göndermiş o yedı ama digerleri hem kkimin gönderdigini hemde cicegin ustundeki yazyı okumus :( gece gun boyu uydrdugum sacma yalanları dsundum bole işi sacma bir boyuta tasıdım bide ustune bunları sevgilimle paylasıyorum agladım kendimi tutamadm niye yoladın dedim oda cok kafana takıyorsun uflayıp pflayınca iyice sınır oldum yanı kızlar hem dostlarımın guvenını hem sevgilimin degerini hem kendime kızgınlıgımı yasadım ... bu arada neden arkadaslarıma solemdim cunkı sevgilimin ailesi marta gelcek o zmn solemeyı dusunuyordum bolelıkle abes olmıcaktı hıc bısı :(

Çok karışık anlatmışsın hiçbir şey anlamadım. Neden bozuldun ki? Sen hayatındaki herkese sevgilini anlatmak durumunda değilsin. Diyelim ki yakın arkadaşalrından sevgilini sakladın, yahu bir açıklama yaparsın biter, uzatılacak ne var ki? Görücüm derken neyi kastediyorsun?

Çok bişey anlamadım ama görücüm ne demek seni istemeye gelecek kişiler mi?

Görücünün kızkardeşinin çiçeği görmesiinin ne önemi var ki sen o görücüyü istemiyosan..
kim sana yakıştıramıyor sevgilini anlamadım??
hem yakıştırmassa yakıştırmasın kıme ne,kimden utanıyosun da saklıyosun bir sevgilin olduğunu??
ha martta öğrenmişler ha şubat ortasında ne farkeder ki??

sevgilini senin kendine yakıştırman önemli başkarı değil hem kime ne ki senin sevgilinden gurur duyacağın yerde utanmışsın:20:

dua et dua çicek gönderen var en azından benim gibi öyle kuru mesajla geçiştiren yok hayatında bana bi çicek gelse sevinçten çıldırırdım heralde :27:

cok fazla takılmamak gerekır herseye ... sen yapabılıyomusun bu dedıgını dersen yapamıyorum evet ama ınsanların davranıslarını tavırlarını bazen cok fazla takıyorum sonra kendıme kızıyorum neden boyel yaptım dıye sen sevgılını sevıyormusun evet bosver ınsanları ne guzel cıcegın gelmıs ıste daha ne herkese herseyını anlatmak zorunda da degılsın ayrıca :34:

o kadar berbat bı gun gecirdimki hayatımda hıc bu kadr rezıl olmamıstım sole anlatayım sevgilimle konusmustuk 14 subatı kutlamıyacaktık anlasmıstık ama o ne yaptı bana bir demet gül yolladı mutlu olmam gerek demi ama olamadım cunki iş yerime kendi ismiyle bana gul yollamıs ıs yerimdeki kimse bilmiyor sevgilimi ve herkes tepki gösterdi bana yakıstırmadı heyecanla dolu sacma sapan yalan uydurdum o kadr sacma yalanlardıki uff ... yanı kendim bile inanamadım :( bu gece uyku uyuyamadım bide ustune o gun iş yerime görucum gelmişti dusunun hem gorucumun kız kardesiyle konusuyorum pat cıcek geldi görucumde akrabam ya varya dedim arkadasm göndermiş o yedı ama digerleri hem kkimin gönderdigini hemde cicegin ustundeki yazyı okumus :( gece gun boyu uydrdugum sacma yalanları dsundum bole işi sacma bir boyuta tasıdım bide ustune bunları sevgilimle paylasıyorum agladım kendimi tutamadm niye yoladın dedim oda cok kafana takıyorsun uflayıp pflayınca iyice sınır oldum yanı kızlar hem dostlarımın guvenını hem sevgilimin degerini hem kendime kızgınlıgımı yasadım ... bu arada neden arkadaslarıma solemdim cunkı sevgilimin ailesi marta gelcek o zmn solemeyı dusunuyordum bolelıkle abes olmıcaktı hıc bısı :(

Kesinlikle çok karışık yazmışsın. Anlamadığım şey hem sevgilin var hemde görücünün kız kardeşi. Ne demek oluyor bu?? Hem sana görücü gelceklerle görüşüyorsun hemde erkek arkadaşınla beraber olmaya devam ediyorsun ve bunu aileler bilmiyor. Peki öğrenince ne kadar çok üzerine gelcekler hiç düşündün mü.?
Ayrıca çalıştığın yerdekiler senin hayatını bilcek diye bir şart yok; özel hayat diye birşey var. Sevgilim dediğin sevdiğin kişiye çok büyük yanlış yapmışın yalanlar söyleyerek, onu hiçe sayarak....

Kesinlikle çok karışık yazmışsın. Anlamadığım şey hem sevgilin var hemde görücünün kız kardeşi. Ne demek oluyor bu?? Hem sana görücü gelceklerle görüşüyorsun hemde erkek arkadaşınla beraber olmaya devam ediyorsun ve bunu aileler bilmiyor. Peki öğrenince ne kadar çok üzerine gelcekler hiç düşündün mü.?
Ayrıca çalıştığın yerdekiler senin hayatını bilcek diye bir şart yok; özel hayat diye birşey var. Sevgilim dediğin sevdiğin kişiye çok büyük yanlış yapmışın yalanlar söyleyerek, onu hiçe sayarak....

bens evgilime yalan solemdım istemeye gelenlerle ztn görusmedım isteyenler bızım akrabamız bu kız bir kere görus lutfen diye ısrra etmeye gelmiş is yerime gelmeden önce sevgilimi aradım durumu soledım oda sınırlendı ama yapcak bişi yok geldı konustu konustu gitti...

cok fazla takılmamak gerekır herseye ... sen yapabılıyomusun bu dedıgını dersen yapamıyorum evet ama ınsanların davranıslarını tavırlarını bazen cok fazla takıyorum sonra kendıme kızıyorum neden boyel yaptım dıye sen sevgılını sevıyormusun evet bosver ınsanları ne guzel cıcegın gelmıs ıste daha ne herkese herseyını anlatmak zorunda da degılsın ayrıca :34:

ya soleki ben onlara sevgilimi solemdım cunkı cok gundem konusu yapıyorlar surekli o mevzu dolanıyor bu ısın olacagı varsada kıskanclık doguyor ve kesınlıkle nazar olur dusuncesiyle anlatmadım sevgilimede bunu soledım oda tmm kimseye soleme ztn nısanlanınca herkes ogrenır dedi ...

sevgilini senin kendine yakıştırman önemli başkarı değil hem kime ne ki senin sevgilinden gurur duyacağın yerde utanmışsın:20:

ya soleki ben onlara sevgilimi solemdım cunkı cok gundem konusu yapıyorlar surekli o mevzu dolanıyor bu ısın olacagı varsada kıskanclık doguyor ve kesınlıkle nazar olur dusuncesiyle anlatmadım sevgilimede bunu soledım oda tmm kimseye soleme ztn nısanlanınca herkes ogrenır dedi ...yalancı durumuna dustum anlayacagın sevgilimi solemeyınce bırden cicek gelince sok gecirdi herkes yaısmadı filnlar falanlar gun boyu gundem bendım :(

Çok bişey anlamadım ama görücüm ne demek seni istemeye gelecek kişiler mi?

aynen cnm istemeye geldiler ben görusmedım ole olunca kız kardesı gelmiş ne olur gorus die bızım akraba oldugu için bu yuzu bulmus bende istemedigimi tekrardan soledım sevgiliminde haberi vardı

Görücünün kızkardeşinin çiçeği görmesiinin ne önemi var ki sen o görücüyü istemiyosan..
kim sana yakıştıramıyor sevgilini anlamadım??
hem yakıştırmassa yakıştırmasın kıme ne,kimden utanıyosun da saklıyosun bir sevgilin olduğunu??
ha martta öğrenmişler ha şubat ortasında ne farkeder ki??

cunkı isteyenler akrabamız cnm hemn anneme yetiştiriler onlada kalmaz butun koy duyar o zmn bızım kavusma ihtimalimiz sıfıra ıner :( sevgilimden utanmıyorum kesinlikle hayr ya soleki ben onlara sevgilimi solemdım cunkı cok gundem konusu yapıyorlar surekli o mevzu dolanıyor bu ısın olacagı varsada kıskanclık doguyor ve kesınlıkle nazar olur dusuncesiyle anlatmadım sevgilimede bunu soledım oda tmm kimseye soleme ztn nısanlanınca herkes ogrenır dedi ...

cnm yalan soledım onlara ondn utandım diger turlude al bak bugun ful isyerinden benım hakkmda konsupp sakalar yapıldı bole mevzuları yok hepsi evde kalmıs dicem ayıp olcak boole nazar degcek die anlatmadım

ben erkek arkadaşın olsaydım kesın ayrılmıstım senden...

cocuk tesekkur opucuk beklerken ne bulmus...
ne var yanı ıs yerındekıler gorduyse..
mıllete ılıskını anlatmak zorundamısın....
yani sevgilinin kalbını kıracak ne vardı burda cozemedım...

ben erkek arkadaşın olsaydım kesın ayrılmıstım senden...

cocuk tesekkur opucuk beklerken ne bulmus...
ne var yanı ıs yerındekıler gorduyse..
mıllete ılıskını anlatmak zorundamısın....
yani sevgilinin kalbını kıracak ne vardı burda cozemedım...

ya herseyı alt ust etmenın ne alemı var cok sınırlndım ya hem konusuyorz o kdr plan yapıyoruz adam kafasına göre ismiyle cicek yolluyor tuaf ya .s

Sadece nazar değer korkusu mu yoksa başka sebepleri de var mı sevgilinizi gizlemenin? Hem sevgiliniz varsa nasıl görücü geliyor ki ya? Sevgiliniz nasıl kabulleniyor bu durumu?

Sadece nazar değer korkusu mu yoksa başka sebepleri de var mı sevgilinizi gizlemenin? Hem sevgiliniz varsa nasıl görücü geliyor ki ya? Sevgiliniz nasıl kabulleniyor bu durumu?

kabul etmek zorunda gorucu geldiginde ben oglanla görusmuyorum ki evede cagırmıyorum hayr diyorum bitiyor ...bu kız akrabamız oldugu için ısrar etmek ıstemıs bıde tanıdık yanı .. suan kimse sevgilimi bilmiyor talipler gelince bende hayr dusunmuyorum diyorum geciştiriyorum göruculer eve gelincede kesinlikle itemiyorum diyorum sert sekilde

kabul etmek zorunda gorucu geldiginde ben oglanla görusmuyorum ki evede cagırmıyorum hayr diyorum bitiyor ...bu kız akrabamız oldugu için ısrar etmek ıstemıs bıde tanıdık yanı .. suan kimse sevgilimi bilmiyor talipler gelince bende hayr dusunmuyorum diyorum geciştiriyorum göruculer eve gelincede kesinlikle itemiyorum diyorum sert sekilde

Sadece nazar değer korkusu için biraz fazla tepki olmuş. Çevrenizin onaylamayacağı biri falan mı? Gerçi ben deşmeyeyim, üstüme vazife değil ama yazık ya çok üzülmüştür sevgiliniz, kalbinden geçmiş yapmış bir şey. Ne kadınlar var sevgilileri bir çöp alsa diye bekliyorlar, sizinki ne güzel düşünmüş...

erkekler böyle ilişkiyi gizleme çabalarını pek sevmezler,
başka biri olsa çoktan yanlış anlayıp terk etmişti seni,
bence derin bir nefes al ve olgun bir bayan gibi davran,
kimseye hesap vermek zorunda değilsin, erkek arkadaşının gönlünü al,
çocuk süpriz yaptığına yapacağına pişman olmuştur.

Back
X