Sevgililer Günü Hediyesi

İnternetten de sipariş ediliyor canım, hediyelik eşya sitelerinin hepsinde var. Google a yaz arat ama bana sitenin olduğu AVM yakın olduğundan oraya gidip alacağım :) Capacity.

saol canım geçen sene capacity bana da yakındı ama şu an çoookkk uzaklardayıımmmm :50:

İnternetten hemen inceliycem süper bişi..

bende sevgililer gününe kendi ellerimle ilk kez yemek yapcm ona kazak ve fotoğraf albümü yapcm kendimm..birde balık almayı düşünüyorum...devamlı bana balık beyinli dioo haffızamda çok fazla şeyi tutamadığımdan :) :) bizimde ilişkimiz 10 aydır sürüyo...daha enterasan şeyleri aklıma geldikçe yapıorumm..özelgüne gerek yok :)

ben sevgilililer gününe karşıyım:27:
:27::27::27::27::27::37::37::37::37::37::37:

şaka bi yana 5 yıl olacak evleneli hiç kutlamadık ama kutlayana hediye alanada karşı değilim sonuçta çok abatrmadıktan sonra sevdiği insanı mutlu etmek kadar güzel bişey yoktur herhalde

sevgiyle kalın :)

sadece özenti olmayın olurmu sevgili milletim :19:

ben sevgilililer gününe karşıyım:27:
:27::27::27::27::27::37::37::37::37::37::37:

şaka bi yana 5 yıl olacak evleneli hiç kutlamadık ama kutlayana hediye alanada karşı değilim sonuçta çok abatrmadıktan sonra sevdiği insanı mutlu etmek kadar güzel bişey yoktur herhalde

sevgiyle kalın :)

sadece özenti olmayın olurmu sevgili milletim :19:

Canım aslında varya bu psikolojik baskıdan başka bir şey değil. Sırf şimdi o bana alır diye ben de güzel , orjinal bir şey almaya çalışıyorum. Araştırıyorum felan. Yoksa sevgililer gününü kutlamam hayatta. Sırf ayak uydurmak için yapıyorum. Bence içinden geldiği her an bir şeyler alınabilir ufak tefek.

bende sevgililer gününe kendi ellerimle ilk kez yemek yapcm ona kazak ve fotoğraf albümü yapcm kendimm..birde balık almayı düşünüyorum...devamlı bana balık beyinli dioo haffızamda çok fazla şeyi tutamadığımdan :) :) bizimde ilişkimiz 10 aydır sürüyo...daha enterasan şeyleri aklıma geldikçe yapıorumm..özelgüne gerek yok :)

Balık fikrini çok beğendim ama benim ki zaten veteriner hekim adayı, bütün gün okulda bıkıyor hayvanlardan. Bir de yetmezmiş gibi benim iki kedimi muayene ettiriyor, kendinde de iki köpek var. Balık alsam ne olur bilemedim :D

Kızlar bu hediyeden caydım. Dün şu makineyi aldım. $51916181_tn30_0.webp

Kızlar ben eşime sevgililer günününden önce geçen ay hediye almıştım.Onun ihtiyacı olan devamlı kulllanabileceği birşey olmasını istedim o yüzden ona markafoniden indirimden kışlık mont aldım ben hediyeyi bir hafta saklayabildim çünkü ben çok sabırsızım, sonra ona süpriz yaparak verdim.Eşim bana henüz hediye almadı ama alacağı hediyeyi merak ediyorum.Umarım altın bir yüzük yada gümüş bir takı alır.Sabırsızlıkla bekliyorum.Herkese sevdiğiyle sadece 14 şubatta değil herzaman hediyeleşip sevgilerini kkutlamalarını dilerim...

Back
X