Sevgililer günü için akşam menüsü neyapabilirim kızlar evimde :)

pamuk58

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2010
8.587
48
158
merhaba arkadaşlar akşamdan beri düşünüyorum 14 şubat malum sevgililer günü :16: eşime evde harika bir sofra hazırlamak istiyorum ona sürpriz yapayım diyorum aslında bu konu başlığı altında sizlerede fikir olmuş olur hadi bana yardım edin muhteşem masamda neler olmalı :61:

Mesela Yemek ağırlıklı olmamalı genelde atıştırmak amaçlı hoş bir fast food Tarzı olabilir yanında hoş müzik kızmızı ve mavi mumlar eşliğinde yanlız içki olarak tekilayı tercih etmeni öneririm çünkü gerçekten güzel içimi var ve sohpet etmek için daha iyi

Mesela Yemek ağırlıklı olmamalı genelde atıştırmak amaçlı hoş bir fast food Tarzı olabilir yanında hoş müzik kızmızı ve mavi mumlar eşliğinde yanlız içki olarak tekilayı tercih etmeni öneririm çünkü gerçekten güzel içimi var ve sohpet etmek için daha iyi

mezeye bayılırım bende aslında çoğunluk meze ağırlıklı olabilir tekilayı hiç denemedim merakda ediyorum doğrusu bende şarap düşünüyordum :) tşk ederim

ama siz sevgili değilsiniz ki, evlisiniz:27: (öfff çok klişe oldu biliyorum:26::50:)

$pastakalp.webp

ben böyle bir pasta yapmayı dusunuyorum .. yanına cips kola vs.. :) birde kocacım .. :31:

Back
X