Sevgililer Günü Īçin...

26merve2626

Kalbim Acıyor Sandım. Sütyen Teliymiş.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
1.067
973
38
28
Merhaba .. Sizleri 3 seneden uzun takip ediyorum derdiniz derdim mutlulugunuz mutlulugum oldu benide kardesiniz kabul ederseniz umarim..
Benim derdim tatlı bir dert :)
2 yildir iliskim var cok bagliyiz ve cok mutluyuz diyerek kisa gecicem..
Geçen benim dogum gunumdu sevgilim supriz yapti simdi 14 şubatta da ben süpriz yapmak istiyorum..
Ama nasıl olur ne hediye alinir hic aklima bir sey gelmiyor
Bana yardim edecekler olur mu acaba birbirimize fikir verelik isterim :)

Ben sevgilime yüzük yaptırdım :)

Manevi bi hediye olsun istiyosan kişiye özel bi hediye alabilirsin.
Arama motoruna yaz kişiye özel hediye diye bi ton seçenek çıkar.
Parfüm falan demicem çok klişe olcak.

Sevdiği şeylere uygun bir hediye seçmelisin. Benim sevgilim yüzük kullanmayı çok sever bu yüzden yüzük yaptırdım

resminizi puzzle yaptır,şöyle 1000 parça falan:)her an aklında olursunuz:)şaka bir yana düşün bu alternatifi bide güzel bi yerde yemek organızasyonu yapabılrsın gitmek ıstedıgınız,yada gittiginizde keyıf aldıgınız bıyerde

Valla ben esime ilk dogum gününde kocaman bi kutu hazirlamistim.
Icine gömlek kol dügmesi pantolon ceket parfüm saat cikolatalar kutu kutu hediyler ayicik top ikimizin cercevede resimleri aklima gelmeyen cok sey mektuplar vs.
Hepsini ayri ayri paketleyip kutu yaptm gri kapladim üzerinide kirmizi kurdaleyeyle bagladim.
Aksam.yemek yaptm evi süsledim o geldiginde romantik müzik mum isiklari yemek.yedik pasta kestik vs.
Sevgiler günnde kazak almsitim 2 yl önce gene masa ormantik anlar vs.
Cocuklar olunca biraz imkan azaldi cikip alamiyorum herseyi.
Saat ve tesbih hastasi esim.
Saatle tesbih aldim 14 subat icin.
Birde esimin ayaklari büyük ayakkabi skntisi yasiyo cok birde bulursam ayakkabi almayi planliyorum.
Pazar tatil zaten gezip tozariz evdeyken veriirm hediyeleri sonra cikariz disarlara falan :))

Çiçekler, balonlar, aşk kavanozları yapmayın da ne yaparsanız yapın... Çiçekten kastım yollarına dökmek ortamı süslemek falan. Yoksa iş yerine gönderilen çiçek asil bir hediyedir.

Ben olsam bir gezi programı yapardım. Hangi şehirdeyseniz yazın ona göre tavsiyeler gelecektir. Bulunduğunuz yere yakın sevgilinizin hoşlanacağı tarihi turistik mekanları içine alan bir gezi, üzerine güzel bir mekanda yemek en güzel sürpriz bence.

Ben 2. Seneki yıl dönümuzde gunduz icin bir kutu yaptım icine sevdigi her seyi koydum resimli kupa puzzle cikolata gul yapraklari resimli anahtarlik bir cok sey vardi bunu kargoyla is yerine yolladim aksamda guzel bir yerde yemek organize etmisti
dogum gununde de supriz bir dogum gunu organize etmistim o yuzden sanki her seyi bi kerede yaptim tukendim gibi .s

canım sevgili kitabına bi bak istersen.orada seçenek çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…