Kekler - Pastalar Sevgililer günü pastam :)

eda_deu

evli mutlu kız annesi adayı
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2010
431
14
118
sevgililer günü için yaptığım pucca pastam :)

istedğimiz resmi seçip yağlı kadığa çiziyoruz.
erittiğimiz bitter çikolata ile resmin kenarlarından çiziyoruz.
donması için dolaba koyuyoruz.

pastaban
pasta kreması
kaymak tadında krem şanti
karamel sosu
ceviz
kırmızı gıda boyası
bonibon
bitter çikolata
yağlı kağıt
süt

pastabanı süt ile ıslatıp malzemeleri isteğe göre sürüyoruz.
kaplamak için kaymak tadında krem şantiyi kullanıyoruz.
üzerini düzeltip yağlı kayıttan resmimizi çıkartıyoruz ve dikkatlice yerkeştiriyoruz.
istedğimiz renklerle süsleyebiliriz . benim tercihim pucca oldu gayet lezzetli ve güzel bir pasta :))

Eklentiler

• $cats.webp
    $cats.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 102
  • $7082-pucca-kedi-oyuncagi.webp
    $7082-pucca-kedi-oyuncagi.webp
    14 KB · Görüntüleme: 112
  • $DSC03834.webp
    $DSC03834.webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 114
bu işlerden çok fazla anlamayan biri olarak ilk deneyimimdir beğenen herkese çok teşekkür ediyorum :)

pastabanı süt ile ıslatıp malzemeleri isteğe göre sürüyoruz.
kaplamak için kaymak tadında krem şantiyi kullanıyoruz.
üzerini düzeltip yağlı kayıttan resmimizi çıkartıyoruz ve dikkatlice yerkeştiriyoruz.
istedğimiz renklerle süsleyebiliriz . benim tercihim pucca oldu gayet lezzetli ve güzel bir pasta :))

süper olmuş arkadşaım bayıldım
ellerine sağlık
bende mart ayında yapıcam 1. yılımız için ama
yağılı kağıda nasıl çıkardın resmi birde acaba boya deilde bonibon falan yada böyle işte çilek reçeli ile falan boyalarını doldursak nasıl olur ki acaba
özel mi yağlı kağıdı??

Mükemmel görünüyor! Ellerine kollarına sağlık canım , istedim yaa olsa da yesekkkkk :1:

süper olmuş arkadşaım bayıldım
ellerine sağlık
bende mart ayında yapıcam 1. yılımız için ama
yağılı kağıda nasıl çıkardın resmi birde acaba boya deilde bonibon falan yada böyle işte çilek reçeli ile falan boyalarını doldursak nasıl olur ki acaba
özel mi yağlı kağıdı??

kırtasiyeden yağlı kağıt alın sıradan bildiğimiz . sonra bilgisayarın ekranına yapıştırın bantla istedğiniz resmi kopya kağıdına çizer gibi çizin çıkartın . bitteri eritip bir küllah yaptım ucunu deldim kağıdın arkasından resmin üzerinden geçtim kalın kalın . çikolata dolapta donuyor kaskatı oluyor zaten dikkatlice çıkartın kağıttan pıt diye çıkıyo :)

renklendirmeyi çilek reçelinin taneleri dışında kalan marmelat kısmını beyaz krem şantiye karıştırarak pembeleştirebilirsin.

bir uyarı yapayım bonibon koymayın renkli kısmı pastaya bulaşıyor zaman geçtikçe beyaz yerlerin görünümü çirkinleşiyor eriyor boninonun üstündeki renkli boya!

Son düzenleme:
kırtasiyeden yağlı kağıt alın sıradan bildiğimiz . sonra bilgisayarın ekranına yapıştırın bantla istedğiniz resmi kopya kağıdına çizer gibi çizin çıkartın . bitteri eritip bir küllah yaptım ucunu deldim kağıdın arkasından resmin üzerinden geçtim kalın kalın . çikolata dolapta donuyor kaskatı oluyor zaten dikkatlice çıkartın kağıttan pıt diye çıkıyo :)

renklendirmeyi çilek reçelinin taneleri dışında kalan marmelat kısmını beyaz krem şantiye karıştırarak pembeleştirebilirsin.

bir uyarı yapayım bonibon koymayın renkli kısmı pastaya bulaşıyor zaman geçtikçe beyaz yerlerin görünümü çirkinleşiyor eriyor boninonun üstündeki renkli boya!

bilgilendirme için çok teşekkürler edaaaa :16::16:
sanırım bende tercihimi pucca dan yana kullanacağım
umarım seninki kadar güzel görünür pastam
bende burdan paylaşırımm
:16::16::16:

Back
X