• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgililer gunu

Ben bosaniyorum o yuzden bugunun 14 subat oldugunu bile hatirlamadim. Daha 15 gun once esime ne hediye alcagimi bile secmistim ama hepsi bir gunde yarim kaldi napim kismet boyleymis
her şey olabiliyor hayatta hiç anormal degil ben yaptığı çok hatalara ve yanlışlara rağmen neyse diyerek affettim. bak yine şans vereyim diye hazırlandım hazırlık yaptim 2 saat önce geliyorum dedi ortada yok mumlar söndü. değmiyor gerçekten o kadar emeğe

Bizim evliliğimizde böyle şeyler siparişle çalışır çünkü maddi olarak fazla yüklü olan hediyeler talep ederiz.
Bu sebeple ne istiyorsun ya da gel sana istediğini alalım şeklinde hareket ederiz.
Eşimin bana kendi zevkiyle aldığı sevgililik dönemimizdeki hediyeler dolapta duruyor, kart olayı daha makbul valla.

"Git kendine bir şeyler al da beni hiç uğraştırma. Hediye diye kafamı şişirme." Der gibi bir hareket bu..

Normal alışverişinizi her zaman yaparsınız. Bir şey almak istediğiniz zaman zaten eşinizle konuşur alırsınız. Herhangi bir iş bu. Ama o gün özel bir gün. O ne öyle bayram günü çocuğu avutur gibi?

Ama gider küçük bir çiçek alır, uygun bir takı da olabilir. Bir not yazar, bir şey yapar sonra der ki, asıl hediyeyi beraber seçelim. Onun heyecanını sizin yanınızda paylaşır. Beraber seçip bakarsınız, o şekilde olur. Ama diğer türlü hiç hoş olmaz

Back
X