Sevgililer günü

fatoo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2010
3
0
36
İstanbul
Öncelikle herkese merhaba. Kiminize göre dert sayılmaz ama benim için büyük bir dert, Sevgililer günü hediyesi.. Henüz ne alacağıma karar veremedim, ve sizlerden fikir almak istiyorum. 2 aydır tanışıyoruz ve yeni sevgili olduk :) seçenekler var ama ortalardayım bi yanım romantik özel bi hediye olsun diyor diğer yanım yeni olduğumuz için genelde alınan sıradan hediyelerden olsun diyor. Sizce hangisi olmalı? Bu arada yaşlar benim 21 erkek arkadaşımın 25.. Ve şimdiden teşekkürler o değerli yorumlarınız için. :)

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=680672 buraya bi bak istersen canım

en az hatta hiç önemsemediğim bir konu.. 20 li yaşlarda önemsiyordum galiba az da olsa.. şimdi umurumda değil.
ama sana verebileceğim tavsiye şu; asla çok fazla değer verme hakettiğinden. yani maddi anlamda bununla eşleştirme..

beraber ilk sevgililer gününüz olacak, ve çok yeni tanıyorsunuz birbirinizi.. bence ilk sefer için en azından erkekten birşey beklemelisin.. belki o senin kadar önem vermiyor o güne, sonrasında hayal kırıklığına uğrama diye diyorum.. biz bu tür günlere pek önem vermediğimiz için ne alınır bilemedim ayrıca..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…