sevgililer günü;(((

toplumun size empoze ettiği şeyleri değer yargınız yapmayın 14 şubatı kutlamamış sizi sevmiyo demek ki'ymiş.. arkadaşım siz ne zaman sevgili oldunuzsa o zamandır sevgililer günü,anneler günü de saçma bence annem ne zaman anne oldysa o gün onun günüdür aynı zamanda da benim çünkü ben doğduğum için anne oldu değil mi? çok klişe ama gerçek şu ki hepsi para tuzağı,seni sevdiğini hissetmiyorsan bunu bir güne bağlama he yok hissediyorsan genelde o zaman sorunda yok..Allah başka dert vermesin(Amin)

Bana da çok sevimli geldi esprili adam :)
Benim eşim de bugünü çok anlamsız bulur.
Sevgiliyken ilk 14 şubatımızda sanırım belki üzülürüm diye hediye falan almıştı.
Çaktırmamıştı hiç.. Tabi ben de sonraki 14 şubatlar için beklentiye girdim:ssz:
Sonra 14 şubat gelir çatar bir mesaj bile yok ben hediye almışım düşünün anam bir üzüldüm bir üzüldüm :27:,
O zaman döküldü bana o ne saçma gün bize özel değil nesini kutlıycaz bırak Allah aşkına falan..:26:
Ben de o gün bugündür 14 şubat için hiç bir şey yapmam da beklemem de..
Dün uzanıyoruz. Sohbet ediyoruz. Laf arasında Sevgililer günün kutlu olsun dedi.
Ben böyleyim ama heee senin de:33:
Dedi ki aşkım sana ben hediye aldım ben: heeeeeeee tabiiiii diye ağız yamulttum.
Diyo ki ne heeee valla aldım :)
Dedim sen 14 şubata önem vermezsin bir kere. Dalga geçtiğini biliyorum.
Salona git konsolun en alt çekmecesinde dedi.
Dondum bakıyorum yüzüne gülüyor.
Gidip bakasım var ama içimden diyorum ben bir şey almadım:26:
Sonra gidersem bir şey bulamam kahkahalarla güler oltaya gelmiş olurum.
Yarı kalktım yarı yattım o haldeyim:1:
En son valla dedi. Koştum:27:

Baktım tektaş...:17:
Benim tek taşım kırılmıştı sevgiliyken aldığı ince bir şeydi..
Ne zamandır almak istiyordum zaten 14 şubat için almadım dedi.

İnsanın hoşuna gidiyor tabi böyle şeyler seni anlıyorum.
Ama gerçekten sonra ben de hakverdim anlamsız bir gün..

Doğum günü yıl dönümü olsa çok haklısın.

Bana da çok sevimli geldi esprili adam :)
Benim eşim de bugünü çok anlamsız bulur.
Sevgiliyken ilk 14 şubatımızda sanırım belki üzülürüm diye hediye falan almıştı.
Çaktırmamıştı hiç.. Tabi ben de sonraki 14 şubatlar için beklentiye girdim:ssz:
Sonra 14 şubat gelir çatar bir mesaj bile yok ben hediye almışım düşünün anam bir üzüldüm bir üzüldüm :27:,
O zaman döküldü bana o ne saçma gün bize özel değil nesini kutlıycaz bırak Allah aşkına falan..:26:
Ben de o gün bugündür 14 şubat için hiç bir şey yapmam da beklemem de..
Dün uzanıyoruz. Sohbet ediyoruz. Laf arasında Sevgililer günün kutlu olsun dedi.
Ben böyleyim ama heee senin de:33:
Dedi ki aşkım sana ben hediye aldım ben: heeeeeeee tabiiiii diye ağız yamulttum.
Diyo ki ne heeee valla aldım :)
Dedim sen 14 şubata önem vermezsin bir kere. Dalga geçtiğini biliyorum.
Salona git konsolun en alt çekmecesinde dedi.
Dondum bakıyorum yüzüne gülüyor.
Gidip bakasım var ama içimden diyorum ben bir şey almadım:26:
Sonra gidersem bir şey bulamam kahkahalarla güler oltaya gelmiş olurum.
Yarı kalktım yarı yattım o haldeyim:1:
En son valla dedi. Koştum:27:

Baktım tektaş...:17:
Benim tek taşım kırılmıştı sevgiliyken aldığı ince bir şeydi..
Ne zamandır almak istiyordum zaten 14 şubat için almadım dedi.

İnsanın hoşuna gidiyor tabi böyle şeyler seni anlıyorum.
Ama gerçekten sonra ben de hakverdim anlamsız bir gün..

Doğum günü yıl dönümü olsa çok haklısın.

Ay çok tatlisiniz maşallah size :) :1::nazar:

heyyy allahım yaaa konu hedıye degıl anlayarak okuyun ltfen yenı evlıyız ılk sevgılıler gunumuzde sogan maydonoz yapmıstı tmm gectık bunu benım esım sevgısını bellı edemeyen bırı ondan sadece senı sevıyorum sevgılıler gunumuz kutlu olsun deseydı yeterdı bana

Anlayarak okudum zaten bana çemkireceğinize gidin kocanıza söyleyin bunları da canınızın sıkıntısını buradaki insanlardan çıkartmayın.

Canım kapitalizm bunlar takılma ua bizde kutlamadik önemli olan evlilik yıl dönümü ve Doğum günümdür herkes için olan bi gün nasıl özel olsun ki :)

şu özel günlerde sevinenden çok üzülenlerin sayısı artıyor
internet ortamında herkes hediye resmi çiçek resmi koyarken sevgilisi bir şey yapyan bir kız gördü mü eyvahhhh kavga çıkacak demektir

İçim bayıldı bu sevgilier günü şikayetlerinden...
İki öper koklarsın biter, hazır bahane işte...
Siz zaten hediye değil iki tatlı söz istiyorum diyorsunuz, bunu ona soyleyin, geyik yapmayı bıraksın...
Bu sacma sapan kapitalist tuketim gunlerine de bu kadar kaptırmayın...
Bundan sonrasında sözüm herkese...
Sizin ilişkilerinizi ne o kanlı elmaslar belirler ne de bugün alınacak pahalı hediyeler...
Millete caka satacağım diye, dort gozle hediye beklenmez...
O maneviyattır, ask tükettikçe büyümez, tüketmeyi seven insanlardır...
Ama dediğim iki ne güzel bahanesi olsun diye ufak tefek bir şeyler yapılabilir o ayrı...
Fakat aynı şeye iki katı fiyat ödemekte ne kadar akıllane tartışılır...

şu özel günlerde sevinenden çok üzülenlerin sayısı artıyor
internet ortamında herkes hediye resmi çiçek resmi koyarken sevgilisi bir şey yapyan bir kız gördü mü eyvahhhh kavga çıkacak demektir

katılıyorum canım sana hepsi gösteriş ya

Diger ozel gunlerinizi hatirliyorsa seni seviyordur..bosver bugunu hatirlamasa da olur..(benimki de hatirlamadi bu arada)

Yapmayın Allahaşkına bu kdr büyütmeyin şu günü... zaten geçti artık bitti 15 şubattayız (: ayrıca eşiniz bence sizin alındığınızı anlamıyor aksine sizi güldürmeye,eğlendirmeye çalışıyor siz anlamıyomusunuz bunu? Ne alakası var sevmiyor falan düşünmeyin böyle şeyler tabiiki seviyordur... bazı erkekler böyle yani benimki de beni seviyor ama romantizmmiş falan bilmemne pek anlamaz bu işlerden (: yani bana da çok saçma geliyor zaten bugün sokakta elele vıcık vıcık olmuş bir sürü çiçek demetli,ayıcıklı kadınlar görüp gülüyoduk nişanlımla... :1: biz de kendimize ortak bi hediye aldk ikimizin de istediği ve yarın gideceğimiz 2 günlük tatil hediye ettk (: yani 2 liralık çiçek alıp gelse nolcak allahaşkına ayrıca sevgi bir gün ile ifade edilemez bence yani 14 şubat kesinlikle esnaf para kazansın diye uydurulmuş dandirikten bi gün bana göre...

senede bir gün 14 şubat sevgililer günü, insanın sevdiğine hediye alması mutlu etmesi için, romantik güzel ve özel bi gün geçirmek için bahane olabilicek bi gün bence. sadece bi gün ya sıra dışı olsun, mıç mıçmış oh ne güzel valla

sanki diğer günlerde hep taraflar birbirine hediye alıyorda sevgililer günü romantizm için süper bi gün. :)
çok mu zor bi çiçek bi hediye tatlı bi çift söz başbaşa bi yemek bi kutlama aşk tazelemek, ben normal bi gün gibi geçirtmem :1:

Sende uzuldugun seye bak. Esimde bana sevgililer gunu icin pasta yaptirmis. Sonrada beni yemege goturuyordu. Guzel biryerden kopru ustunden geciyorduk. Resmimi cekmesini istedim. Ilkini becermedi. Ikincisini tarif edim dedim. Simdi sana bir vururum bu kopruden asagi ucarsin dedi. Hem gunum berbat oldu. Hemde iki gundur konusmuyoruz ve ayri odalarda kaliyoruz. Bu daha iyi degilmi: ) kutlamadiysa kutlamadi uzuldugun seye bak. Bunlarin cogu mal. Okumusuda, okumamisida: ( O yuzden tatli canini uzme deymez. Sevgiyide boyle seylerle olcme. Sevgi menfattir zaten. Hakiki olan asktir: ))))

Sende uzuldugun seye bak. Esimde bana sevgililer gunu icin pasta yaptirmis. Sonrada beni yemege goturuyordu. Guzel biryerden kopru ustunden geciyorduk. Resmimi cekmesini istedim. Ilkini becermedi. Ikincisini tarif edim dedim. Simdi sana bir vururum bu kopruden asagi ucarsin dedi. Hem gunum berbat oldu. Hemde iki gundur konusmuyoruz ve ayri odalarda kaliyoruz. Bu daha iyi degilmi: ) kutlamadiysa kutlamadi uzuldugun seye bak. Bunlarin cogu mal. Okumusuda, okumamisida: ( O yuzden tatli canini uzme deymez. Sevgiyide boyle seylerle olcme. Sevgi menfattir zaten. Hakiki olan asktir: ))))

ya bunları okuyorum ya şu smiley deki bebek gibi düşüp bayılasım gelıyo ahanda böyle:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: ya adam pastalar yaptırmış yemeklere götürmüş ne var resmi düzgün çekemediyse hay allahım yarabbım ya:19::19:

Sevgili tolin sen bayilmaya devam et ama olayin hepsi o degil. Iki cumleyle sorun anlatilirsa bu kadar anlasilir zaten. Uzun bir hikaye olarak anlatmak zorundada degilim. Konu sahibi rahatlasin, gorsun beterin beteri var diye yazdim. ....

Back
X