Sevgililer gunu

Sevgiliyken aldirdim. Hatta kendim sectim.
Esime bu sfer ugrasmayalim dedim, kahvaltiya gittik, hesap kitledim :D
Sevgili almali, es unutmasa yeter.

Pek umrumda değil sevgililer günü senede bir kutlanıyor ticari amaçlı bir gün
sevgili veya eşler aradan bir eşine hediye almalı ufak sürpriz yapmalı ona değer verdiğini göstermek için.sadece o gün değil
maalesef eşim hiç öyle biri değil o yüzden baştan kabullendim böylece canım sıkılmıyor

Nie eşler kocalar muaf mı bu günden? Sevgilim yok nişanlım yok kocam var o yüzden yorum yapamicam :KK53:

Sağdan soldan küçük kalp şekilli çakıltaşları bulup kafasına atarım. Ama küçücük, adamın kafasını yarmaya değecek kadar büyük bir olay değil sonuçta.

Doğum gunu,yıl donumu neysede sevgılıler gunu bana hıc özel gelmiyor .

Ben sevgılıme ıcımden ne zaman gelse bişey alırım zaten,oda alır ufak tefek süprizler yapıp onu düşündüğünü belli edersin bir şekilde,sevgının gunumu olurmuş.

Vay be ne cok onemsemeyen varmış. Valla ben önemsiyorum çünkü esim normalde hediye alan biri degil aklina bile gelmez. Arada bir insan hatirlanmak simartilmak ister. Almasi degilde kutlamadi mesela bugunde bozugum suan...

Evet alınmalı ben üzülürüm. Ticari amaçla üretilmiş bir gün falan da değil bence. Ben hediye alırım karşıdan da beklerim. İşin maddiyatında değilim ki, yeter ki beni düşündüğünü göstersin. Ne bileyim hediye almaz ama düşüncelerini duygularını anlatan bir mektup yazar, çok mutlu olurum. Böyle de romantiğimdir :KK53:

Sevgi tek güne sığdırılacak bir gün değil bence o yüzden saçma bir gün mümkünse hediye alınmasın bana ben de almam zaten. Yani ben takılmazdım

Back
X