• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgililer gunu

Özel günlerin kutlanmasını, kutlamayı hiç sevmiyorum. İlki de erkek değilim düşünüyorum da karım kutlamadım diye trip atsa çıldırırdım.

Ben de sizin düşünenleri anlamıyorum.Tamam kadınız ara sıra özel birşeyler bekleriz.Ama bu kesinlikle 14 şubat gibi saçma sapan bir sebeple olmamalı.Kapitalist sistem tuketim cılgınlıgi mevzularina hic girmeyecegim.Ama zaten hiç bir samimiyeti yok bu sözde özel gunlerin.O ne oyle mecburi gorev gibi.Adamın içinden ne zaman ne geliyorsa onu yapsin.Hediye falanda beklemeyin arkadaş sarilmaktan daha güzel hediye yoktur.Adamın size sevgisi saygisi sadakati varsa yanınızda sağlam duruyorsa yok 14 subatmis yok çiçek böcekmiş bosverin bunları.Yahu bunlarla olsa bugün bu kadar mutsuz ilişki mutsuz evlilik olur muydu?Allah aşkına büyüklerimizin evliliklerine bakin kaçı sevgililer günü doğum günü falan biliyor?Hatta kac tane guzel soz duymuslar kocalarindan?Ama evlilikleri gayette sağlam birbirlerini yari yolda bırakmıyor en ufak sorunda arkalarını donmuyorlar.Ask sevgi budur.Özel gün kutlamaları hediyeler büyük süslü cümleler değil.

Hediye istemedim gül istedim.Adam almış. Ama neden daha önce düşünmedi.Adam düşünmüş.Ama neden benzinciden aldı.Adam almış. Ama neden al aldım gibisinden gibime geldi....Adam gül almış.En başa dönelim. Siz gül istediniz adam almış.Adam almış.
error hakkımı burda kullanmak istiyorum Murat bey :confused:
Aynen oyle istenen bir gul degilmiydi?ee alindi iste daha ne ki? anlamis degilim,simdi adamcagizin beyni corba olmustur..alin iste, ne yapsak yaranamayiz biz bu kadinlara lafini bidaha yedik:))

Aynen oyle istenen bir gul degilmiydi?ee alindi iste daha ne ki? anlamis degilim,simdi adamcagizin beyni corba olmustur..alin iste, ne yapsak yaranamayiz biz bu kadinlara lafini bidaha yedik:))
Yani elle tutulur bir mevzuda yesek bu lafı yine iyi diyeceğim de bugüne özel olması zoruma gidiyor şu an :D

Back
X