Sevgililer gününde erkeğe hediye alınır mı?

schlalle

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2016
398
245
53
Selam kızlar? Ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında? Daha yeni bir ilişki ayrıca hiç konuşmadık sevgililer günü hakkında bir planı var mı bilmiyorum sormam da. O bana hediye almışsa eğer ben almadığım için kötü bir durum olur mu sizce? Aslında erkeklerin çok da öyle bir beklentisi yok gibi geliyor bana sanki böyle günler biz kadınlar için var olmuş , sizce?

Sevgiiler günü .
Sevgililer birbirine alıyor.
Hee sorrsann sen alıyon mu dıye .
Ne alıyorummm ne aldırıyorum .

Niye kadınların beklentisi oluyoda erkeklerin olmuyo? Sevgilinizse ve beklenti içindeyseniz almalısınız..

O sevgili degil mi, niye alinmasin? O hediye alsa ama siz eliniz bos gitseniz mahcup olmayacak mısınız?

ahhh ahhh kızlar.bu da ayrı bir yiyicilik şekli.
bir ara oğlumun bir kız arkadaşı vardı.en ufak şeye küser özel günlere yakın barışırdı

Niye kadınlar için var olmuş olsun özel günler? Dünyadaki bütün insanlar hatırlanmak ister, gönlü okşansın ister, düşünülmek ister. Cicili bicili hediyeler yerine ihtiyacı olan bir hediye olduktan sonra bayılırlar tabi.

Evet alınır niye alınmasın.
Fiyatı abartılmadığı sürece kadına da erkeğe de sevgililer gününde de Cumhuriyet Bayramı'nda da hediye alınır.

beraber oldugum her erkegin beklentisi vardi ve hep aldim , bence sevgililer gunu bahane hediyelesmek sahane

Sevgilinse sevgilindir, alınır
Eskisi yenisi olmaz

Bayanlar için özel “sevgili”günü degılkı “sevgılıler günü”.
Tabıkıde karşılıklı hedıye alınır verılır.

Tabiiki alınır.O sana alırsa senden de bekler.Gönlü olur yani.Ha ikinize de saçma gelip kutlamıyorsanız o ayrı.Ama o sana alıp kutluyorsa sende ona almalısın.

Sevgilinse alirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…