Selam kızlar? Ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında? Daha yeni bir ilişki ayrıca hiç konuşmadık sevgililer günü hakkında bir planı var mı bilmiyorum sormam da. O bana hediye almışsa eğer ben almadığım için kötü bir durum olur mu sizce? Aslında erkeklerin çok da öyle bir beklentisi yok gibi geliyor bana sanki böyle günler biz kadınlar için var olmuş , sizce?
Niye kadınlar için var olmuş olsun özel günler? Dünyadaki bütün insanlar hatırlanmak ister, gönlü okşansın ister, düşünülmek ister. Cicili bicili hediyeler yerine ihtiyacı olan bir hediye olduktan sonra bayılırlar tabi.
Selam kızlar? Ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında? Daha yeni bir ilişki ayrıca hiç konuşmadık sevgililer günü hakkında bir planı var mı bilmiyorum sormam da. O bana hediye almışsa eğer ben almadığım için kötü bir durum olur mu sizce? Aslında erkeklerin çok da öyle bir beklentisi yok gibi geliyor bana sanki böyle günler biz kadınlar için var olmuş , sizce?
Tabiiki alınır.O sana alırsa senden de bekler.Gönlü olur yani.Ha ikinize de saçma gelip kutlamıyorsanız o ayrı.Ama o sana alıp kutluyorsa sende ona almalısın.