sevgililer gününde hediye kutusu

cimbom87

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2013
60
1
6
35
Ankara
kızlar sevgililer günü yaklaştı bu benim erkek arkdaşımla ilk sevgililer günüm olucak ve onu çok mutlu etmek istiyorum. Kocaman bi kutuya seviceği şeyler koymak istiyorum. Ben aklıma gelenleri yazıcam sizde eğer yaptıysanız Bana fikir verebilirmisiniz.Kutu hazırlamayı düşünen varsada fikir alış verişi yapalım burdan öncelikle kişisel bakım ürünleri almayı düşünüyorum ,deodorant , parfum, çok guzel kokan bi duş jeli ,senı sevıyorum dıye işlediğim lif,ensevdiği arabanın küçük notluğu ,şık bi kazak,sigara tabakası,hoş bi kupa,şirin bi baxır,kalpli çikolatalar jelibonlarr notlarda yazıcam başka neler önerirsiniz? kutu yapmayı düşünmeden önce onun begendiği bi nevresim takımı pijama takımı ve tuttugu takımın terliklerini alıcaktım sonra kutu daha şirin geldı sizce hangisi daha hoş olur?

Son düzenleme:

ayy evet ya sevgililer gününe 1 ay kalmış bizde nişanlıyız ama ilk sevgililer günümüz olucak geçen sevgililer gününde ayrıydık onun için bişey yapmamıştım ve ne yazık ki sevgililer gününden 14 gün sonra da doğum günü var ikisi birbirine çok yakın ne yapıcam bilmiyorum :44: bende son zamanlar kutu hazırlamayı düşünüyorum ama karar vermiş değilim nasıl şeyler koymam gerektiği konusunda :26:

Canım güzel fikir ama sanki hediye paketi gibi olmuş, hani biraz daha duygusal bir şeyler koymalısın. Çarşıdan aldım pakete bastım gibi olur bence

düşüncen çok güzel de ilk okuyunca çeyiz bohçası gibi düşündürüyor insanı.biraz daha romantizm içeren şeyler olabilir.
sonra her şeyi koyarsan buraya başka özel günlerde vereceğin hediye kalmayacak.

kutuya herşeyi doldurmayı düşünmüşsün
ilerde verecek hediyen kalmaz
birde arkadaşın dediği gibi çeyiz bohçası gibi olur
ben hediye kutusunu doğum gününde hazırlamıştım
güzel bi kutunun içine bir v yaka kazak ve gömlek koydum üstüne kalpli sticker a iyi günlerde giy aşkım yazdım
bir tanede parfüm koydum. bu kokuya bayıldım senin üstünde koklamak istiyorum yazdım
kutunun içine çikolatalar serpiştirdim üstüne daha çok vardı ama bi kısmını dayanamayp yedim yazdım
birde mektup yazdım güzelce süsledim kutuyu

haklısnız kızlarr manevıyatı cok olan seler yapmalıyımm ama aklıma cok fazla bısey gelmıyoo kartona bızı sembolıze eden cöp adamlarla notlar yazmayı dusunuyorum onun dısında guzel bı ask fılmı alıcam bırlıkte ızlemek ıcın ogun bı kavonoza onu neden sevdgımı notlar halınde yazıcamm atkı ormustum onu koyucamm baska ne onerırsınız

Bence bunlar gayet hoş yeterli hepsini bir anda tüketmemek lazım 😃 bu arada film seçimini merak ettim paylaşırsan bizlerle

Bende eşime sürpriz yapmak istiyorum ama bugüne kadar doğum gününde 2 defa hediye aldım ve bi defada nişanlılık karnesi yaptım odunum ben biraz bana akıl verir misiniz acaba ne yapayım ki ben ayın 10 da 3 aylık evli olacağız yani nikah tarihimiz o 20 side düğün tarihimiz.
sevgililer gününü kutlamıyoruz. sevgililer gününden 5 gün sonrada benim doğum günüm var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…