Sevgililer günüymüş!!

sevginin günü olmaz katılıyorum...
ama anneler günü de var mesela, ve ben her anneler günü hediye alırım anneme, tüketim toplumunun çılgınlığını bile bile...
ya da babalar gününde, ya da doğumgünlerinde sevdiklerime...
hediye almak için günü beklermiyim? hayır
tek gün mü seviyorum? elbette hayır...
ama içimden gelmişse, içten düşünülmüşse ne kötülüğü var ki, unutma diye söylüyorum "seni çok seviyorum "demenin...

ben de sevmiyorum sevgililer gününü... öyle herhangi bir gün aniden gelen hediyeler ; küçücük sevgi sözcükleri daha özeldir... diğer insanlar yapıyor diye yapılan hiçbir şey özel değildir benim için...

anneler gününde annesini ; babalar gününde babasını kaybetmiş insanlar ne kadar kendilerini yalnız hissediyorsa ; sevgililer gününde sevgilisi olmayan ya da sevgilisini yitirmiş kişiler için o kadar acı oluyor... insan kendini daha da bir yalnız hissediyor...

böyle bir günü önemsemiyorum ; sevgilimden ayrıldım ; canımı özellikle acıtmayacak yarın çünkü zaten acıyor... ama yine de hoşuma gitmiyor bu durum ...

::: sevgililer gunu :::
kalıplasmış aşk meşk msjları - ekartları..
cicibicili oyuncaklar - yastıklar...
365 gunun sadece bir gunu canımlı - cıcımlı konusularak geciyorsa..
ben buna sevgi değil özenti gunu derim...

yapcak olan zaten o gunu beklemez , aklına gelen her vakıtte yapar...
ben eşime hiç bi zaman o gunde hediye almadım,msj cekmedım (eşimde bana) ki zaten sürekli yaptıgımız bişey neden o gune ozel olsun kı.... bu yıldönümü değil,doğumgunu değil sonuçta tüm yıl bekleyıpte o gune sıgdırılsın bişeyler...
kalıplasşmıs aşk-meşk sözlerınden ikimizde nefret edıyoruzz iykide.. (eşim sevseydı sanırım gonderdıklerı msjları okumadan sılecektım)

bende eşimi her gün sewiyorum we ne zaman istersem hediye alırım bı güne sıkıstırmak sacma tabiiki ama o güne özel adı war dıe dagısık bişiylerde yaparım yani...............

Ben böyle günlerde çevremdekileri görünce buruklaşıyorum.aslında bugüne önem verdiğimden değil.sadece etraftaki hareketlilikten.sanki bişeyler yapılması gerekiyor gibi geliyor.ama ben süprizlerden daha çok hoşlanırım,beklemediğim bir anda

kesinlikle katiliyorum buna, neymis bu 14 subat'in özelligi hala anlam veremiyorum, geriye kalan 364 güne ne olacak? para tuzagindan öte birsey degildir bu günün anlami bana göre.

Aynen katiliyorum. Sevenler icin hergun sevgililer gunu olmali. Senenin sadece bi gunu boyle biseyi kutlamak cok sacma. Sevgilinin oldugu senenin sadece bi gununde hatirlaniyosa, sadece bi gununde onun icin supriz hazirlaniyosa, hicc yapilmasin daha iyi. Ayrica sevdigini soylemek icin yada kirdiysa ozur dilemek icinde bugunu beklemek cokk sacma. Yani cok gereksiz bigun..

esime verecegim bir hediye olsa yinede onu sevgililer gununde vermem.aziz valentina' ya inatt!!!laelaelaelaelae

eşimin bir lafı var sen sevgilim misin de sevgililer gününü kutlayayımkötükedihüsokötükedihüso

benimde erkek arkadaşım sizinle aynı fikirdeeee gerçi bende ama ne biliymm okadar güzel şeyler duyuyorum ki arkadaşlarımdann niye kutlamıyr diye kızıyorum o yüzden bugün biraz buruk geçti zaten uzağımdaaaaa :((((

öncekı yıllarda kesınlıkle onemsenemsı egrken bı gundu benım için ama endnse buyıl hıçç umursamamdım eşim hediye almasaydı adını bıle anmazdım.artıkbugun guzelbı masa ahzırladım yemk yedık ole yanı bnde artık ona bı gömlek aldım aama gayet sıradan bı gundu ama oncekı yıllarda eşim unutsa kıyametı koparırdım

sevgililer günü kutlamayanlardanım..bana da saçma geliyor açıkçası...biz eşimle tanışma günümüzü büyük bir özenle 9 yıldır kutluyoruz o yüzden genel bir güne ihtiyaç duymadık..
ama bazen ilişkiler o kadar sıradanlaşıyor ki özel günler kurtarıcı oluyor..pasta,özel yemek gibi etkinliklerinyapmanın bahanesi oluyor yani..bence tek bir güne sıgdırılmamalı sevgi ama herkesin tercihi...

Back
X