Sevgililer mi?

Suslupuslum

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2012
156
55
98
Ankara
Merhabalar. İşyerinde bir çocuk var hoş biri. Ben başta beğendim ama sonra işyerindeki benimde sohbetimin olduğu bir kızla sevgili oldukları düşüncesi oluştu. Belki işyerinde saklıyor olabilirler diyorum ama çocuk hep sevgilisi olmamasından, evlilik konusu açılınca bakalım belki de çalışmayan biriyle evleneceğim falan diyor.

Açıkçası bende biraz beğendiğimden onların sevgili olup olmadıklarını üslubuyla kıza ya da erkeğe nasıl sorabilirim.

Biraz zamana bırakmak lazım sevgililerse anlarsınız zaten bu surecte de o kisiyi gozlemlersiniz duygulariniz degisedebilir sonucta begenmekle kalirsaniz o soruyu sordugunuz icinde pisman olabilirsiniz is yerinizdekilere

Bugün baya görüştük mesela hem katta , hem odamıza geldi. Sürekli bana bir laf atıp takılıyor. Samimi olduğu bir arkadaşıyla ben oda arkadaşıydım sorun yaşadım ve o beni ona sorunlu diye tanıtabilir ama kendisi de beni görüyor biliyor.

Bu arada ben bu takılmalarına pek cevap vermiyorum gülüyorum falan ama tam arkadaşça.

Masamda da doğum günümde gelen kırmızı Gül ve beyaz- kırmızı Gül vazoları var. Ordan sevgilim olduğu kanısına varmışta olabilir.

Merhabalar. İşyerinde bir çocuk var hoş biri. Ben başta beğendim ama sonra işyerindeki benimde sohbetimin olduğu bir kızla sevgili oldukları düşüncesi oluştu. Belki işyerinde saklıyor olabilirler diyorum ama çocuk hep sevgilisi olmamasından, evlilik konusu açılınca bakalım belki de çalışmayan biriyle evleneceğim falan diyor.

Açıkçası bende biraz beğendiğimden onların sevgili olup olmadıklarını üslubuyla kıza ya da erkeğe nasıl sorabilirim.
Böyle bir şey hissediyorsan vardır. Hisler yanıltmaz.

eşimle biz de iş yerinde tanışıp evlendik. kurumsal bir firmaydı ve gizlemek için kırk takla atmıştık .
takip edin birbirlerine karşı sergiledikleri tavırları.
kaçamak bakışlar , tatlı çekişmeler bazen de özellikle aynı ortamda bulunmamaya çalışmak vs...gibi davranışları özellikle...

Kiza direkt sor

eşimle biz de iş yerinde tanışıp evlendik. kurumsal bir firmaydı ve gizlemek için kırk takla atmıştık .
takip edin birbirlerine karşı sergiledikleri tavırları.
kaçamak bakışlar , tatlı çekişmeler bazen de özellikle aynı ortamda bulunmamaya çalışmak vs...gibi davranışları özellikle...
Ay nasil caktirmadiniz siz? Ben de sevgilimle ayni ortamdayim anlasilmasin diye cabaladikca olmuyo. Hic konusmasak olmuyo konussak olmuyo Kusunce suratina bakmıyorum ertesi gun barisiyoruz hemen bi gulusme felan..

Bende bir kaç gördüğüm ve hissettiğimde kesin sevgililer demiştim ama ikisi de ayrı zamanlarda evlenmek istediklerini söylüyorlar. Ve benim bildiğim doğruysa uzunnn zamandır sevgililer.

Peki bana niye laf atıp takılıyor

Bende bir kaç gördüğüm ve hissettiğimde kesin sevgililer demiştim ama ikisi de ayrı zamanlarda evlenmek istediklerini söylüyorlar. Ve benim bildiğim doğruysa uzunnn zamandır sevgililer.

Peki bana niye laf atıp takılıyor
Neden dolayi onların sevgili oldugunu dusundunuz?

Benim sevgilim de herkese takilir he solim de bidaha takilmasin ☹️😂

Sevgili değillerse bile siz öyle olduklarını düşündüyseniz aralarında bi elektrik var demektir bencede bir süre daha bekleyin

Back
X