Sevgililerim beni aldatıyor (mu)?

esmerguzeli35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2019
9
2
1
37
meraba arkadaşlar ben bu siteyi bir haftadır takip ediyorum böyle bir şey olduğunu yeni öğrendim burda herkesin sorunlarını anlatması ve birbirine yardım etmesi çok güzel benim de bir sorunum var lütfen bana akıl verin napıcağımı bilmiyorum ama lütfen beni suçlamayın zaten suçlu olduğumu biliyorum nolur yardım edin. (çok uzun olmuş ama YALVARIRIM OKUYUN) Ben ablamla birlikte yaşıyorum, ablam yeni nişanlı. Sevgilimle ben 29 yaşındayken başlayan bir ilişkim vardı o 30 yaşını dolduracaktı. Salonu taşırken tanışmıştık, satın alınan mekanın eski sahibiydi, evrak olayları falan derken çok görüşmek zorunda kalmıştık yani ben öyle sanıyordum ama işler bittikten sonra da arada uğramaya devam etti ve benim ilgimi çekmeye başladı, ben de bir adım attım derken görüşmeye başladık. İnişler çıkışlar olsa da 2 yıl iyi bir şekilde devam etti zira evlilik düşünmüyordum onunla da bu konuda konuşmamıştık zaten istekli de görünmüyordu. Hayatımın rutin bir parçası haline gelmişti. Hep böyle gidecek gibiydi lakin öyle olmadı. Bir gün ablam rahatsızlandı evde kalmak zorunda kaldı ben de işyerini bıraktım yanında duruyordum ablamın nişanlısı kardeşiyle birlikte ziyarete geldi, daha önce bir iki kere görmüştüm ancak sadece adını bilecek kadar tanıyordum. Genç tatlı bir çocuktu. Ablamlar konuşurken biz mutfakta kahve falan içtik kısıtlı saatler içerisinde çok eğlendiğimi hissettim sanki uzun zamandır heyecan gibi bir şey hissetmiyordum. Çok alakasız bir kişiye ve alakasız bir zamanda içimde yanlış duygular oluştu. Yollarımız birkaç kez daha kesişti sonradan söylemişti ki onun da ilgisi varmış aksi taktirde kısa zamanda yakınlaşamazdık. Herhangi bir fiziksel temasda bulunmadan sadece arkadaşlık gibiydi ancak duygular, bakışlar farklıydı. Lütfen yargılamayın hata yaptım yanlış olduğunu biliyordum ama duygularımı kesinleştirme bahanesine sığındım ikisiyle de aynı anda görüşmeye başladım niyetim birini sonlandırmaktı ancak yapamadım. Doğum günümde ikisi de plan yapmıştı ancak arkadaşımla buluşacağım demek zorunda kaldım yakalanma korkusuyla ikisiyle de buluşamadım ancak ikisi de evime geldi. Kötü bir yüzleşme yaşandı, çocuk biraz hırpalandı aralarına girmek istedim ancak yüzüme tükürüp gitti, diğeri de arkasından. Aklım başıma gelmeye başladı hissettim heves peşinde koşup uzun süreli ilişkimi mahvettiğim için konuşmak istedim açmadı evine gittim karşı apartmanın önünde ablamın nişanlısının kardeşinin arabası vardı. Çok korktum ısrarla kapıyı çaldım tişörtsüz açtı beni görünce biraz sersemledi gibi oldu,
hızla girdim kız mı var dedim bakındım ben senin gibi karaktersiz değilim dedi arabayı söyledim bana bağırdı ne hakla gelirsin gibi şeyler söyledi o şerefsiz de ne hakla evimin yakınına gelir bir bulursam elimde kalır yarım bıraktığım işi bitiririm gibi şeyler dedi beni dışarı attı. Çok kalbim kırıldı ama haklıydı hata yapmıştım biraz içinin soğumasını bekledim. Birkaç hafta sonra işyerine gittim ayrıldığımızı bilmeyen elemanı X abi son günlerde çok uğramıyor işi bize bırakıyor dedi. İki haftada yeni birini bulmasına inanamadım takip etmeye karar verdim. Hep kaçırıyordum, bir gün ablamın arabasını alıp bütün gün ardından gittim ve beynimden vurulmuşa döndüm, ablamın nişanlısının kardeşinin evinin önüne park etti ve saatlerce beklememe rağmen çıkmadı kapıyı çalmaya cesaret edemedim cesaret edemedim eve döndüm ertesi gün erken gidip onun arabasına binmesini bekledim sonra posta kutusundaki yedek anahtarla içeri girdim, her şey derli topluydu düzenli bir adam olduğu için. Ona ait olmayan bir gömlek dışında. Diğerlerinden 2 beden küçüktü ve çocuğun giydiği gömleklere çok benziyordu. Sizce neler oluyor? lütfen yardım edin.!!!

İkiside artık sevgilin olmadıgı icin aldatılmıyorsun ama belliki senden aldıkları darbe sonucu kadınlara olan ilgilerini yitirmişler
Tebrikler

Back
X