Sevgililerim beni aldatıyor (mu)?

Sonra cesaretimi toplayip eve çıktım.Evde yatak odasından sesler geliyordu Eski iki sevgilimi yatakta üst üste yakaladım kizlar.

Sonra beni görünce ikiside şoka girdiler.Bizde seni aldattık dediler.Çünkü bende hatalıydım ikisinide birbiriyle aldatmıştım.

Sonra herşeyi unutalım gel dediler.Bende geçtim yatağa üçümüz çok güzel bir gece geçirdik.

Artık ilk baştaki gibi 2 sevgilim var kızlar çok mutluyum <3

Azcıkta biz trolluk yapalım

Sonra cesaretimi toplayip eve çıktım.Evde yatak odasından sesler geliyordu Eski iki sevgilimi yatakta üst üste yakaladım kizlar.

Sonra beni görünce ikiside şoka girdiler.Bizde seni aldattık dediler.Çünkü bende hatalıydım ikisinide birbiriyle aldatmıştım.

Sonra herşeyi unutalım gel dediler.Bende geçtim yatağa üçümüz çok güzel bir gece geçirdik.

Artık ilk baştaki gibi 2 sevgilim var kızlar çok mutluyum <3

Azcıkta biz trolluk yapalım
😒

Yargılamak amacıyla sormuyorum ama, bu yaşananlar ablanizin ilişkisini etkilemedi mi? Sonuc olarak ablanizin kaynı oluyor. Bunlar ilerde ne gibi sorunlara yol açar kestirmek zor değil.

Doğru mu anladım?

2 adamı aynı anda idare ediyorsun,
Ama bu iki kişi birbirinden hoşlanıyorlar?

Demek ki neymiş, üçünüz de üçünüzü üçünüzle aldatmışsınız, artık 3 kişi takılırsınız.

Arkadaşlar konu çok uzun ve karışık geldi tamamını okumadım.. olayın özeti nedir?
Kızımız aynı anda iki kişiyi idare etmiş günlerden bir gün bu iki kişi de aynı anda kızın evine gidince olay patlamış. Sonra o gün ikinci sevgilisinin arabasını birinci sevgilisinin evinin önünde görmüş başka bir günde birinci sevgilisinin arabasını ikinci sevgilisinin evinin önünde görmüş. Acaba Aşk üçgeni mi var bu işin içinde diye soruyor

Back
X