Sevgililerimiz bizi gerçekten seviyor mu?paylaşalm şüphelerimizi, ilgilerini.

biyo86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2010
25
0
36
Ankara
mesela beni gerçekten sevdiğine inandığım haraketleri sözleri..:21:
gözlerimin içine gülümseyerek ansızın bakması,

ellerimi tutarken ansızın bi anda iyice sıkması,

ailesiyle beraber vakit geçirmemiz,

ileriye dönük hayaller kurmamız,

ilkleri bende yaşaması,

başka kızlara bakmayıp beni kıskandırmak için uğraşmaması,

beni korkutan haraketleri...:30:
yüzük işine bir türlü sıcak bakmayıp erken demesi (başka konuda bunu yazmıştım okuduysanız)

eskiden çok arayıpta artık msj dahi atmaması,

eskisi kadar nerdesin sorularını sormaması (hoş fena olmadı da),

çok şikayet etmesi bu nerden çıktı şu nerden çıktı ne gerek var gibi,

ağzının bozulması (kızdırdığımda yada araba kullanırken),

eskiden tamm canım derken, of ya bu nerden çıktı demesi,

beni kırmaktan korkarken artık kızdırdığımda canavara dönüşmesi,

Canım bence ilişkiniz monotonlaşmış,sana çok alışmış ve seni kaybetmekten korkmuyor,bu sevmediği anlamına gelmez tabi..neden böyle olduğunu bir düşün ona göre çözüm bulalım..yoksa her şey elde edene,seni aşık edene kadar mıydı ?

sevgilinin davranışları bana anormal gelmedi canım.Erkekler bir süre sonra böyle oluyor.Yani sevmediğini düşündüğün davranışlar aslında seni sevmediğini göstermiyor bencee.:34: Sadece ilşki süresince erkek davranışları bunlar.Maalesef zamanla değişiyorlar.

Son düzenleme:
sevgilinin davranışları bana anormal gelmedi canım.Erkekler bir süre sonra böyle oluyor.Yani sevmediğini düşündüğün davranışlar aslında seni sevmediğini göstermiyor bencee.:34: Sadece ilşki süresince erkek davranışları bunlar.Maalesef zamanla değişiyorlar.

ufffff:5: hepsimi aynı olur bunların yaaaa......
gercekten degişiyolar ama neden :44::44:

mesela beni gerçekten sevdiğine inandığım haraketleri sözleri..:21:
gözlerimin içine gülümseyerek ansızın bakması,

ellerimi tutarken ansızın bi anda iyice sıkması,

ailesiyle beraber vakit geçirmemiz,

ileriye dönük hayaller kurmamız,

ilkleri bende yaşaması,

başka kızlara bakmayıp beni kıskandırmak için uğraşmaması,

beni korkutan haraketleri...:30:
yüzük işine bir türlü sıcak bakmayıp erken demesi (başka konuda bunu yazmıştım okuduysanız)

eskiden çok arayıpta artık msj dahi atmaması,

eskisi kadar nerdesin sorularını sormaması (hoş fena olmadı da),

çok şikayet etmesi bu nerden çıktı şu nerden çıktı ne gerek var gibi,

ağzının bozulması (kızdırdığımda yada araba kullanırken),

eskiden tamm canım derken, of ya bu nerden çıktı demesi,

beni kırmaktan korkarken artık kızdırdığımda canavara dönüşmesi,

Yazdıklarının hepsinin aynısı eski sevgilim de vardı..
Bu erkeklerin hepsi aynı valla ..:20::20::20:

Bence erkeklerin hepsi aynı demeyelim :)

Bizim 4 senenin bitmesine 3 ay kaldı ve aramasında, mesajlarında, tepkilerinde en ufak bir değişklik dahi olmadı.1 senedir de nişanlıyız üstelik.

Erkeklerin bir kısmı ilişkiye ilk başladıklarında kendilerini olduklarından farklı gösteriyorlar.

İlişki sağlamlaştığında da normal hallerine geri dönüyorlar.

Bu da biz hanımları çok fazla üzüyor.

Bizim 4 senenin bitmesine 3 ay kaldı ve aramasında, mesajlarında, tepkilerinde en ufak bir değişklik dahi olmadı.1 senedir de nişanlıyız üstelik.

Erkeklerin bir kısmı ilişkiye ilk başladıklarında kendilerini olduklarından farklı gösteriyorlar.

Canım bazı istisnalar vardır. Sana denk gelmiştir :1::1:
Bize de denk gelmesi ümidiyle :16::16::16::16:

hımm..:44: bizimkinde şimdilik böyle bi durum söz konusu olmadı ama her erkek farklı oluyor yani geneli böyle değildir kesinlikle yapı meselesi bence

Canım bence ilişkiniz monotonlaşmış,sana çok alışmış ve seni kaybetmekten korkmuyor,bu sevmediği anlamına gelmez tabi..neden böyle olduğunu bir düşün ona göre çözüm bulalım..yoksa her şey elde edene,seni aşık edene kadar mıydı ?
tek sebebi aşık etmek olmamıştır umarım o ihtimali düşünemiyorum bile tek ruh hali alışkanlık yapmış olması daha insaflı geldi :5:

canım o zaman içerisinde hiç değişmemiş ya uzakmıydınız yakındamıydınız özel değilse :55:

Son düzenleme:

benim tüm derdim sıkılması değişsin bişey olmaz alışırım ama:15:

Back
X