Sevgililik mi, nişanlılık mı?

valla bu artık şansa kalmış canım ya.kimi sözlülük der,kimisi sevgili der,kimsi nişanlılık der. ben aynı eve girmeden evlenmeden tanınacağı düşüncesinde değilim pek.ben eşimi nişanlıyken tanıdım,evliyken de değişmedi allaha şükür,tabii bir sürü farklılıklar oluyor.sonuçta ayrı iki insan evleniyor.rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın.

[QUOTE=EcnailgRee;6393522]ßayanLar.. Gecenin ßu waktii akLıma ampüL gißi ßir konu geLdikaydirigubbakcemile3....Saçma veya değiL ama hazır ßeynim yerindeyken sormak istedim (arada ßi gidiyor da sırnaşık şey) $imdi ßenim merak ettigim Nokta, ßazıLarımız uzun yıLLar sevgiLi kaLıyor ni$anLıLık dönemi kısa sürüyorr...ßazılarında fLört dönemi kısa oLup nı$an Dönemi uzun oLuyorr....ßazıLarı da e$it oLarak kısaa veya Uzun Oluyorr...Laßirent gißi ßi anLatım oLdu artık in$aallah anLataßilmi$imdir-tatlicadiarzu- Yani acaba evLenmek için hangisine güvenMeliyiz....?? Sevgili dönemLeri mi yoksa ßen kocamı ni$anLıyken daha iyi tanırımm o süre uzun oLmaLı dersiniz......?? CADIARZU[/QUOTE]

tabiki nişanlılık döneminde de sevgililik döneminde de az çok bir fikrin olur "o" insan hakkında
sadece nişanlılıkda ailesi hakkında da fikir sahibi olursun evlilik de ailelerin sosyal yapısıda çok önemlidir
ama her ikiside mükemmel uyum içinde sürüp evlendikten sonra sorunlar yaşayan çok olur
zira bir insanı aynı evde yaşamadığın sürece tam olarak tanıyamazsın
sanırım biraz da şans lazım ..:delphin:

Back
X