• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim abisine cok duskun

Senin cok basin agrir gibi duruyor.sevgilinin aile sirketinden ayrilip bireysel calismasi lazim ki kafasi rahatlasin.Benim babamda ne yazik ki boyleydi bizi cok yipratti.Annemin alyansi bile satildi sirf amcam icin kimse de tesekkur etmedi yani.

Yaa ayrilmak istedi ama o zaman da tum ailesi beni aradi bu cocuk isten ayrilirsa biz ne yer ne iceriz nasil isler yurur falan dediler. Hepsi kustu cocuga annesi bile birbucuk ay konusmadilar. Ben o zamanlar pek tanimiyordum aileyi ikna etmistim borc bitince baska is bulursun diye oyle kalmisti. Ah salak kafam... baska yerde calisirsa sorun hallolur mu sence?

Cok tesekkur ederim vakit ayirdigin icin
:)

Sevgilinin kafa yapisi degismedigi surece sorun cozulmez ama en azindan gelen giden para belli olur ev butceniz olur ordan harcama yaparsiniz kimseye de karismak dusmez ama ortak iste cok zor.biri kendi keyfine borc yaptiysa diger aile bireylernin ne sucu var.sana kuzenimi ornek veriyim 10 kusur yillik evliler adam ne aldiysa aileye gonderiyor esini cocugun masraflari kizin ailesinde.ilk zamanlar onlarinda borcu vardi kuzenim tamm diyordu ama abisi borc yapti diye adam arabasini satti kuzenim bir sure ayrildi ufak cocuklari var tekrar baristilar.ama inan cok yiprandilar kuzenin esi de cok iyi bir insan ama esine cocuguna yaramadi o iyiligi

Sevgilinin kafa yapisi degismedigi surece sorun cozulmez ama en azindan gelen giden para belli olur ev butceniz olur ordan harcama yaparsiniz kimseye de karismak dusmez ama ortak iste cok zor.biri kendi keyfine borc yaptiysa diger aile bireylernin ne sucu var.sana kuzenimi ornek veriyim 10 kusur yillik evliler adam ne aldiysa aileye gonderiyor esini cocugun masraflari kizin ailesinde.ilk zamanlar onlarinda borcu vardi kuzenim tamm diyordu ama abisi borc yapti diye adam arabasini satti kuzenim bir sure ayrildi ufak cocuklari var tekrar baristilar.ama inan cok yiprandilar kuzenin esi de cok iyi bir insan ama esine cocuguna yaramadi o iyiligi

Yaa benimki de iyiligime iyi ama bi kez evlenicez ve kimse ayrilmak icin de evlenmz. Bi evin sorumlulugumu yukunu tasiyamicaksak ya da hem evi tasiyip hem abisine bakicak diye kendini ve beni yipraticaksa olmaz olsun daha iyi. Kafa yapisi asla degismez benim gorusumce... dolayisiypa ya bu durumu hep kabullenicem ya da bitiricem...

Bi de bazi arkadaslar bana diyor ki iste sen sevgilinin ailesine boyle mudahale etcek cesareti nerden buluyosun falan. Ben aileye mudahale etmiyorum ki sevdigimi koruyorum. Birinin sapikliginin derdini oteki hayati boyunca esekler gibi calisarak odemesin istiyorum... adamin actigi borc o kadar keyfi ve o kadar sapikca ki adam hicbir sekilde sorumluluk kabul etmiyor ... ben sadece on lira kazansak da on milyar kazansak da bizim hayatimiz bizim emegimiz bizi rahat biraksinlar istiyorum....

Bir kerelik birsey falan olsa lafi yapilmaz gecilir yada onemli bir konuda maddi yardima ihtiyaci vardir yapilir ama boyle bir durumu anlamak mumkun degil sevgilinin yapisi buysa degistirmezsin tekrar dusunderim ben

Back
X