Kaç arkana bile bakmadan kaç :)
tek diyebileceğim o çünkü daha arada hiçbir şey yokken onların yanında seni sürekli takip ediyorsa açığını arıyorsa büyük ihtimalle daha da düşkün olacaktır. tabi yaşamadan bilemeyiz ama erkeklerin büyük kısmı hatta ailesiyle anlaşamayanı bile evlendikten sonra hanım köylü olmamak için ben değişmedim aynıyım demek için ailelerine daha da düşkün oluyor.
Tabi sen ben susarım katlanırım diyorsan orası ayrı mesele ama hayat sevgililikteki gibi değil çok daha zor! Bende ailesine düşkün olan eşine de düşkün olur diye düşünerek evlendim ama onlar kırılmasın diye sürekli ben kırılıp eziliyorum. Sürekli bir yarış halindeler hep kendi istedikleri olsun istiyorlar. Çok zor yani ama herkes böyle çıkacak diye bir şey yok. Belki arayı dengeler seni de korur kollar. Biz yanılmış oluruz
canm bende işte aynı durumda olan bir anne babadan doğma biri olarak cok korkuyorum cünkü annemi görüyorum yaşadıklarını görüyorum ve korkuyorum. acaba bende mi böyle olacam diye. umarım eşin ve ailesi degerini anlarda seni bidaha kırmazlar. bazen de diyorum ben mi çok takıyorum abartiyorum annem den dolayı. bilmiyorum. umarım dediğin gibi aradaki dengeler sağlanır