sevgilim anormal mi ?

burda pek bi anormallik göremedim parası yokmuş söyleyememiş sizden çekinmiş gibi görünüyo :)
birde siz çift olarak yemek yemeyi seviyosunuz sanırım :27:

Son düzenleme:
En son pazartesi mantı yapıp ona götürdüm arkadaşı ve ablası evdeydi biraz vakit geçirdik birlikte.Dün evdeydi yalnızdı ben kendi yaptığım şeylerden yemekten söz ettim .Oh kendıne müslümansın dedi şakayla karışık patates kızarrtığını gelip birlikte yememizi söyledim o an atlattım .Bana sözün var bak bugün buluşucaz dedim .Sonra yemeğe yumulucağını yazdı .2 saat sonra döndü ve kısa cevaplar vermeye başladı .(haliyle içten içe kızdım ) 25 dk da cevap veriyordu en sonunda kesildi .Geç yazmasına kızdım .2 saat sonra ben mesaj attım buluşucak mıyız diye ? sana kısa ve utanç verici birşey söyliyim maalesef görüşemiycez hayatım param yok dedi. Bende kendım geliceğimi yazdım .O da eve gelmiyceğini bildiğimden dışarda buluşmak içinde param olmadığından bu kararı aldım dedi.Bende karşılığınad mesaj atmadım ve vaktimi evde geçirdim .Gece yatarken seni seviyorum iyi geceler (gibi soğuk bir mesaj atmış ) bende sabah 5 de bende dseni seviyorum tatlım dedim. bir daha ses yok akşam oluyor ...

ben bir anormallik göremedim abartıyor olamaz mısın :27:

hayır cnm anormal falan değil sna dürüstçe parasının olmadığı söylemiş bence bu çok güzel bir şey sana utanmadan para konusunda dürüstolması çok insan varki utanıp başka bi yalan söyleyip buluşmaya gelmeyeceğini söyleye bilir bence böyle şeyleri sorun yapmayın

çocukları niye boğuyorsunuz işte parası yokmuş erkeklerin maddi yönden gururları bizden fazladır üstüne gitmemeni önerririm

şu okuduğuma göre yani başka bir şey yoksa sevgilin anormal değil sen anormal düşünüyorsun

seni seviyorum demiş ayrıcada bu mu soğukluk ?

e sen mesaj at o zaman

Mesajdan da soğuk olup olmadığını anlayabilir.Sonuçta bu adamı biz değil arkadaşımız tanıyor.Söylediği veya söylemediği şeylerden anlaması gayet normal.

Ancak ilişkilerde parasal konularda çekinilmemesi gerekiyor.Tabii söylemek çok kolay değil ama en baştan size durumu uygun bir şekilde söylese bir yerlere gidip bir şeyler içmek zorunda olmadığınızı söylerdiniz zaten siz de.Ama çekinmiş işte..Bir daha ki durumda çok çekinmemesi gerektiğini anlatırsınız.Sonuçta elini tutmak için para şart değil. =) Fakat anormal bir sevgiliniz yok elbette. =)​

En son pazartesi mantı yapıp ona götürdüm arkadaşı ve ablası evdeydi biraz vakit geçirdik birlikte.Dün evdeydi yalnızdı ben kendi yaptığım şeylerden yemekten söz ettim .Oh kendıne müslümansın dedi şakayla karışık patates kızarrtığını gelip birlikte yememizi söyledim o an atlattım .Bana sözün var bak bugün buluşucaz dedim .Sonra yemeğe yumulucağını yazdı .2 saat sonra döndü ve kısa cevaplar vermeye başladı .(haliyle içten içe kızdım ) 25 dk da cevap veriyordu en sonunda kesildi .Geç yazmasına kızdım .2 saat sonra ben mesaj attım buluşucak mıyız diye ? sana kısa ve utanç verici birşey söyliyim maalesef görüşemiycez hayatım param yok dedi. Bende kendım geliceğimi yazdım .O da eve gelmiyceğini bildiğimden dışarda buluşmak içinde param olmadığından bu kararı aldım dedi.Bende karşılığınad mesaj atmadım ve vaktimi evde geçirdim .Gece yatarken seni seviyorum iyi geceler (gibi soğuk bir mesaj atmış ) bende sabah 5 de bende dseni seviyorum tatlım dedim. bir daha ses yok akşam oluyor ...

parasının olmadıgını soylemeye utanmıs o yızdende sıze msj atammıs olabılır.
eger bu tavrının altında bırsey arıyosanız o size gelmiyorsa sızde ona gıtmeyı deneyın

bence ıyıgeceler msjıda hc soguk degıl.burdan nasıl soguk oldugunu anladınız?

belki uyuyordur?baktın ses yok arayıp sorsana?merak ettım senı ses vermedın saatlerdır dersın?

Back
X