Sevgilim, arkadaş olmak istedi. Sizce ne yapmalıyım?

Denizkiziceren

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2018
217
45
18
31
Daha yeni başlayan bir ilişkim var. Aslında çok iyiyiz, çok fazla iyi anlaşıyoruz. Neyse erkek arkadaşım ben hayatım’da kimseye bağlanmadım bu kadar kısa sürede sana bağlandım, ileride mesleğimden ötürü bir şey olursa sen çok üzülürsün, başkası olsa umrumda olmaz ama sana yapamam umut veremem, sevgi ile ilgisi yok psikolojim kötü gibi şeyler söyledi arkadaş olmak istediğini söyledi. İnstagram Facebook whatsap gibi sosyal alanlardan silmedi. Hatta bazen gönderilerimi beğeniyor. Ne yapsam sizce tekrar mesaj atsam mı?

Arkadaş kalalım= daha iyi birini bulamazsam alternatif olarak dur! Yapma bunu kendine. Bu erkeklere başka bahaneler bulsak artık, sen daha iyilerine layıksın, seni üzmek istemem vb şeyler sıktı. Hepsi Türk filminden çıkmış gibi konuşuyor ama hiçbiri bi Ayhan Işık, Ediz Hun değil :işsiz:

Daha yeni başlayan bir ilişkim var. Aslında çok iyiyiz, çok fazla iyi anlaşıyoruz. Neyse erkek arkadaşım ben hayatım’da kimseye bağlanmadım bu kadar kısa sürede sana bağlandım, ileride mesleğimden ötürü bir şey olursa sen çok üzülürsün, başkası olsa umrumda olmaz ama sana yapamam umut veremem, sevgi ile ilgisi yok psikolojim kötü gibi şeyler söyledi arkadaş olmak istediğini söyledi. İnstagram Facebook whatsap gibi sosyal alanlardan silmedi. Hatta bazen gönderilerimi beğeniyor. Ne yapsam sizce tekrar mesaj atsam mı?
Kaç yaşındasın bilmiyorum bu kaçıncı tanistiğin kişi onuda bilmiyorum ama yazdıklarını biz bunları binlerce kez okuduk bu senaryoyu benim kızım 27 yaşında bu senaryoyu 100 kez yaşadı eğer inandiysan zaten diycek bişey yok

Canım şu hayatta en emin olduğum şey seven erkek ayrılsa da arkadaş kalamaz. Bu durumu yaşadım bana aşık olan eski sevgilimle bitirdik ve aylarca konuşmadık. Barıştığımızda bana dedi ki insan sevdiğiyla arkadaş kalamaz ki benim arkadaş kaldığım eski sevgililerim oldu ama sevmiyordum takıldığım insanlardı dedi. Bi erkek bunu söyledi yani olay bu

Baglanma problemi olan erkek... En sevmedigim :duduk: Hemen hemeeen tekmeyi vur instagram face ne varsa sil at..
Tatlim lutfen ona asiri bağlandığını söyleme bana. Ayril gitsin. Daha yeni bisi ve yasiniz küçük. Neler var hayatta. Kendini yipratmana degmez:KK12:

Arkadas olalim in meali.

Sen burada in, bir iki durak daha gidecegim. O duraklarda birini bulamazsam , sana tekrar donerim. :KK53:
Benim anneannemin bi lafı var. “Dur çirkinim bi güzel arayayım, bulamazsam yine sana varayım” o okusaydı bunu kesin öyle derdi :KK70:

Hala böyle şeylere inanıyor musunuz?
Hiç mi kız arkadaşınız yok , bu olayı duyduğunuz? Ben hiç duymadiysam on arkadaşimdan duymuşumdur buna benzer hikayeyi.
Meali şu: ben sevgili sorumluluğunu taşıyacak (ilgi-alaka-suprizler-hediyeler-trip çekme-her gün konusma-mesajlara hemen cevap verme,sadakat vb vb) bir insan değilim. Ama senle de takılmak keyifli, hem ya başkasını bulamazsam? Boşta mi kalayım? Biz senle sevgili olmayalım ama ben canım her istediğinde seni arayayım, canım istediğinde görüşelim, sıfır sorumluluk takılalım işte,miss
Yani bu da bir ilişki türü, ben de bazen yapıyorum. Ama bunun adı arkadaşlık değil: takılma
Eğer isterseniz ne ala, takılın işte arada.
Ama lütfen bu yalanlara inanmayin

Back
X