Sevgilim, arkadaş olmak istedi. Sizce ne yapmalıyım?

Seni sevmiyorum demenin kibar yoludur bu.Göreviyle falan en ufak alakası yok hatta iki kişi birden idare edip tercihini diğer taradtan kullandığı için sana bu şekilde mağrur bir ayrılık teklifi yapmış olabilir.Arkadaş kalmak istemesinin sebebi seni yedekte tutmasıdır.

Ne iş yapıyor ki bahse konu kişi?Ben anlam veremedim bahane bulmuş sanki, sizi de yedekte tutuyor diğer üyelerin de dediği gibi

Pardon mesaj atıp ne diyeceksiniz ?
Resmen yedekte tutuluyorsunuz.
Siz çıkarın onu heryerden. Silin.
Sorarsa benim arkadaşa ihtiyacım yok dersiniz.

Almam yam cebime gir diyor.bence başka hesap aç oradan o hariç hepsini ekle.onuda eklemeden engelle.oda eski hesabinda yan cebinde dursun.

Aklı başkasında ama işin yüzde yüz oluru yok, olmazsa sana dönmek için senin kapıyı açık tutuyor.

Veya canı entrika, ihtiras, dramtizm falan çekmiş.

Hayatında duyabileceğin en saçma bahanelerden biri. İnanma.

Mesaj da atma tabiki.

Daha yeni başlayan bir ilişkim var. Aslında çok iyiyiz, çok fazla iyi anlaşıyoruz. Neyse erkek arkadaşım ben hayatım’da kimseye bağlanmadım bu kadar kısa sürede sana bağlandım, ileride mesleğimden ötürü bir şey olursa sen çok üzülürsün, başkası olsa umrumda olmaz ama sana yapamam umut veremem, sevgi ile ilgisi yok psikolojim kötü gibi şeyler söyledi arkadaş olmak istediğini söyledi. İnstagram Facebook whatsap gibi sosyal alanlardan silmedi. Hatta bazen gönderilerimi beğeniyor. Ne yapsam sizce tekrar mesaj atsam mı?
türkçesi şöyle : ben seninle evlilik düşünmüyorum ama flört edebiliriz

sevse bunu bahane etmez birlikte kalma yolları arar. Nazikçe tekmeyi yemişsin hayırlı olsun. Başkasına yanaşıyordur. Bence umut bağlama, sal gitsin.

Seni sevmiyor
Seni kirmamak icin yumusakca kendinden uzaklastirmaya calismis akli sira

Ayril hemen
Sakin umutlanma

Boyle diyenler kisa zaman sonra baskasi ile evlenir genelde

Insan sevdiğine nasıl arkadaş olabilirki bence kendi canınızı yakmayın..!
Bu konuda kendinizi düşünün ve uzak durun :super:

çok az erkek bu kadar yüce gönüllüdür. Genellikle bir şey istediklerinde karşısındakinden çok kendini düşünür.
Kısacası çok oralı olmayın, umut edip beklemeyin.

Başkası olsa umrumda olmaz , sana yapamam , en iyisi arkadaş kalmak , ben seni çok sevdim aslında , sana çok bağlandım , seni üzmek istemiyorum. Daha iyisini bulamazsam sana dönecem demek :işsiz: Bu durumda hayatınızdan çıkarmanız en iyisi.

Daha yeni başlayan bir ilişkim var. Aslında çok iyiyiz, çok fazla iyi anlaşıyoruz. Neyse erkek arkadaşım ben hayatım’da kimseye bağlanmadım bu kadar kısa sürede sana bağlandım, ileride mesleğimden ötürü bir şey olursa sen çok üzülürsün, başkası olsa umrumda olmaz ama sana yapamam umut veremem, sevgi ile ilgisi yok psikolojim kötü gibi şeyler söyledi arkadaş olmak istediğini söyledi. İnstagram Facebook whatsap gibi sosyal alanlardan silmedi. Hatta bazen gönderilerimi beğeniyor. Ne yapsam sizce tekrar mesaj atsam mı?
Sen daha iyilerine layıksının en modern hali bu olmuş. Senin ilerde üzülmeni istemem arkadaş kalalım. Sen üzülme ama yeni bulacağım 157548 sevgili üzülsün ama sen üzülme. Sen kıymetlisin vs vs vs. Şakın aramayın. Adam kibarca hadi hoşçakal demiş. Hatta siz onu silin Benim yeni arkadaşa ihtiyacım Yok deyin

Back
X