sevgilim asker!!!

denizinan10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2009
83
0
86
Bursa
arkadaşlar benim sevgilim asker yani mesleği askerlik, doğuda görev yapıyor şuan... bazı arkadaşlarımız bilir senede iki defa izinleri var, yani çok sık görüşemiyoruz, senede 2 defa 10 günlüğüne falan geliyor ve ben bu ilişkiyi yürütebileceğimden bile şüpheliyim... çok özlüyorum onu ancak telden görüşebiliyoruz oda çok sık olmuyor zaten :( NAPICAM BİLMİORUM çokta seviyorum ama mesafe olunca sanki aramızda soğuyo gibi... böyle bi tecrübesi olan lütfen bana akıl versinnnnn...

Son düzenleme:
niyeki seviyorsanız sevildiginizi biliyorsanız....mesafelerin ne önemi var...
içinizde şüphelerin olması yeterince sevginizin kuvvetli olmadıgınada bir işaret olabilirmi acaba...
yinede onun asker oldugunu bilerek sevdiyseniz uzaklık sorun olmamlı ne mesafelerde ne sevgilisi eşi olanlar var...
uzaklıktan öte sevginin gücüyle ilgili bir durum bence sizin sorununuz.

emin olun sevgim ona sonsuz ama en ona ihtiyacım olduğu anlarda onu yanımda görememek, arasam bile çoğu zaman meşgul olması ne bilim işte böle şeler beni çok yıpratıyor...
belkide bencillik yapıyorum...
ama bugün olmasada sanki yarın bu ilişki biticek gibi geliyor...
korkuyorum yani, benim gibi olan bi insan varsa,bana akıl versinn, kendinden örnekler versin en azından

ne kadar daha devam edecek bu durumunuz?

ömür boyu sevgili mi kalmayı düşünüyorsunuz yoksa ufukta evlilik var mı?

bu durum daha 4-5 sene devam eder, yaşlarımız küçük ve benimde okulum var...
okuldan sonrada hemen evlenmeyi düşünmüyorum...
önce bi işimi elime almalıyım

eger sabır denen şey çok fazlaysa sabırla herşey olur
ama daha şimdiden nasıl olucak bu aşk demeye başladınızsa o zaman zor bacım senin bu iş.
acı ama gerçek....

eğer birbirinizin son kararı iseniz , tamam evleneceğim insan bu diyorsanız,birbirinizi yeternce tanımışsanız da sonra araya bu zaman zarfı girmişse , sevdiğiniz için güvendiğiniz için mecbur sabredeceksinizopuyorumnanaktan

ama ilişki başladığından beri senede 2 defa görüştü iseniz bu tam bir birbirini tanıma süreci olmayacağından dolayı boşa çaba ve zaman...
yasakkelime

Sevgiliniz sürekliolarak doğuda kalmayacak, doğuda görev süesini tamamlayınca batıya dönüşü var. Asker eşi olmak çok zordur. Sen şimdiden böyle düşünüyorsan evlenince ne yapacaksın? Ya siz evli iken aile götürülemez bir yere tayini çıkarsa, ya da sen hamile iken operasyona çıkmak zorunda kalırsa, sevgilin şimdi doğuda ne şartlar altında biliyor musun? Sana anlatmıyor diye sanma ki çok iyi çok rahat. Onun da sana ihtiyacı var, ama sen aklından neler geçiriyorsun. Eğer bunlar gerçek düşüncelerin ise bir an önce ayrıl, o çocuğun da aklı sende kalmasın.

gerçekçi olayım; daha şimdidenyanında olamamasını bu kdr dert ediyorsan 4-5 sene beklemeyi nasıl göze alabiliyorsun?..
zor derim ben..

seviyosan nasıl neden demezsin zaten yaşın kaç bilmiyorum ama sabır fedakarlık gerektiren durumboshayallersmile

Sevgiliniz sürekliolarak doğuda kalmayacak, doğuda görev süesini tamamlayınca batıya dönüşü var. Asker eşi olmak çok zordur. Sen şimdiden böyle düşünüyorsan evlenince ne yapacaksın? Ya siz evli iken aile götürülemez bir yere tayini çıkarsa, ya da sen hamile iken operasyona çıkmak zorunda kalırsa, sevgilin şimdi doğuda ne şartlar altında biliyor musun? Sana anlatmıyor diye sanma ki çok iyi çok rahat. Onun da sana ihtiyacı var, ama sen aklından neler geçiriyorsun. Eğer bunlar gerçek düşüncelerin ise bir an önce ayrıl, o çocuğun da aklı sende kalmasın.

haklısın arkadaşım... benim galiba böyle bi cevaba ihtiyacım vardı...
sabredicem ve böyle basit şeyleri kafama takmamaya çalışcam...
çok sevdiğim içinde beklicem...19 yaşındayım bu arada
teşekkürler cevabın için, diğer arkadaşlarada teşekkürler...

10 yıldır askeriyede çalışıyorum. Eğer bu işi sonuna kadar götüremeyeceksin bırak o çocuğu. Belki de onun şu anda tek sabır kaynağı sensin. Yazık değil mi? Onun orada e şartlar altında olduğunu bilmiyorsun. O da istemez mi sık sık seninle buluşsun arasın? Ama düşün ki ne durumda imkanı yok. Şu anda her yerde cep telefonu yasak. Üstünde cep telefonu taşıması bile onun askeri cezaevinde yatmasına ve siciline işlenmesine sebep. ınan ki askerlik bir meslek değil, bir yaşam biçimi olmak zorunda, yoksa canından olman içten bile değil.

10 yıldır askeriyede çalışıyorum. Eğer bu işi sonuna kadar götüremeyeceksin bırak o çocuğu. Belki de onun şu anda tek sabır kaynağı sensin. Yazık değil mi? Onun orada e şartlar altında olduğunu bilmiyorsun. O da istemez mi sık sık seninle buluşsun arasın? Ama düşün ki ne durumda imkanı yok. Şu anda her yerde cep telefonu yasak. Üstünde cep telefonu taşıması bile onun askeri cezaevinde yatmasına ve siciline işlenmesine sebep. İnan ki askerlik bir meslek değil, bir yaşam biçimi olmak zorunda, yoksa canından olman içten bile değil.

tamam ablacım, ALLAH izin verdiği sürece sonuna kadar götürücem inşallah...
cahillik de benimkine
aldım cevabımı sağol ablacım
.

yine konu silmeler..yahu anlamıyorum bu ne demek oluyor? ,işim bitti bye bye öylemi!!!

ne diye buradaki arkadaşları meşgul ediyorsunuz? sanki sizin kimliğinizimi biliyoruz biz?rumuzunun kimliğinizse bilmem,çokta mühim değil zaten.. yazdıklarınızı okusak ne oluyor yani? yok eğer yazdıklarınızdan utanıyorsanız ya utanılacak şeyler yapmayın,düşünmeyin ya da burada insanların yorumlarını alıp sonra tamam işim bitti bye bye yapmayın kardeşim yaa..:olmaz:

yorum yapayım dedim açtım şu sayfayı,asker eşi olduğum için işe yararım bu konuda diye düşündüm gel gör ki hanımefendi çoktan silmiş konuyu..e yeter ama bu kaçıncı vaka..sabır sabır..:kızgın:

yine konu silmeler..yahu anlamıyorum bu ne demek oluyor? ,işim bitti bye bye öylemi!!!

ne diye buradaki arkadaşları meşgul ediyorsunuz? sanki sizin kimliğinizimi biliyoruz biz?rumuzunun kimliğinizse bilmem,çokta mühim değil zaten.. yazdıklarınızı okusak ne oluyor yani? yok eğer yazdıklarınızdan utanıyorsanız ya utanılacak şeyler yapmayın,düşünmeyin ya da burada insanların yorumlarını alıp sonra tamam işim bitti bye bye yapmayın kardeşim yaa..:olmaz:

yorum yapayım dedim açtım şu sayfayı,asker eşi olduğum için işe yararım bu konuda diye düşündüm gel gör ki hanımefendi çoktan silmiş konuyu..e yeter ama bu kaçıncı vaka..sabır sabır..:kızgın:

Bacım ne oldu, niye kızdın sen, merak etme ben o kızımızn ağzının payını verdim. Asker eşi olmanın zorluklarını anlattım, yemiyorsa çek git, çocuğa eziyet etme dedim. Ama ne kadar dinler bilemem. Sen kızma, Sizler gibi asker eşleri oldukça bizim askerimz en büyük. Allah evinde huzur mutluluk versin. Kocaman öptüm

Bacım ne oldu, niye kızdın sen, merak etme ben o kızımızn ağzının payını verdim. Asker eşi olmanın zorluklarını anlattım, yemiyorsa çek git, çocuğa eziyet etme dedim. Ama ne kadar dinler bilemem. Sen kızma, Sizler gibi asker eşleri oldukça bizim askerimz en büyük. Allah evinde huzur mutluluk versin. Kocaman öptüm

ablalarım hemen sinirlenmeyin, ordaki yazının rengini değiştirip kalınlaştırıcaktım ama silindi sonrada geri getiremedim... ne kadar sinirlisiniz yaa, bidaha yazcam panik yapmayın... işim bitti bye bye gibi bi durum söz konusu değil daha çok görmek isterim yorumlarınızı... ama siz bunada inanmazsınız...
bide ben buraya birilerine akıl danışim diye geldim yazdım, yazdığıma pişman oldum yemin ederim... yemiyosa çek git çocuğa eziyet etme falan diyosunuz ya bende size ablacım diyorum...
ben öyle bildiğiniz cahil kızlardan değilim 2 üniversite okuorum size saygıyıda bozmicam, ailemden aldığım terbiye nedeniyle...
benim tek cahil olduğum konu ilişki yaşamak... sadece bana yardımcı olucak biri olurmu diye geldim buraya, tekrar yazıyorum isteyen cevap verir isteyen vermez

ablalarım hemen sinirlenmeyin, ordaki yazının rengini değiştirip kalınlaştırıcaktım ama silindi sonrada geri getiremedim... ne kadar sinirlisiniz yaa, bidaha yazcam panik yapmayın... işim bitti bye bye gibi bi durum söz konusu değil daha çok görmek isterim yorumlarınızı... ama siz bunada inanmazsınız...
bide ben buraya birilerine akıl danışim diye geldim yazdım, yazdığıma pişman oldum yemin ederim... yemiyosa çek git çocuğa eziyet etme falan diyosunuz ya bende size ablacım diyorum...
ben öyle bildiğiniz cahil kızlardan değilim 2 üniversite okuorum size saygıyıda bozmicam, ailemden aldığım terbiye nedeniyle...
benim tek cahil olduğum konu ilişki yaşamak... sadece bana yardımcı olucak biri olurmu diye geldim buraya, tekrar yazıyorum isteyen cevap verir isteyen vermez

Bak canım asker eşiyim bende doğuda görev yapmak zordur ruh hali nasıldır bilemezsin tabi çalışma şartları nasıldır iyimidir kötümüdür belkide sana anlatmıyor olabilir .
Eğer birbirinizden eminseniz sevginiz sağlamsa beklersiniz.
Ama biz emin değiliz dersen 4-5 sene beklenmez tabiki

Back
X