KIZLAR SEVGLM C.TESİ GELİYO AMA BN CK HEYCNLIYIM NASL DVRANICAMI NE DİCEMİ BLMİYORMM .O GÜNKİ KIYAFETLERMİ BLE HAZRLADMYARDM EDNNN BOYNUNAMI ATLM NAPM:d
canım sen bile sevgiline ne yapacağını bilmezken biz ne yapacağını hiç bilemeyiz çünkü o duygular senin zaten önceden plan yapılarak nasıl davranacağını ayarlayamazsın bence o an doğaçlama kendiliğinden gelişir
haklısn cnm ama napim ck heycnlıym işte:)
anlayabiliyorum canım ama onu görünce heyecan yerini mutluluğa sevince bırakır kendiliğinden gelişir zaten olaylar :)
C.TESİ GELİYO kıyafetlerimi ble hazrladm ynii smdidenn offfinşallah herşy istediğimz gibi güzel gelişir o gün
Canım öncelikle gözün aydınn darısı bizim başımıza
Konunu ilk okuduğumda şaşırdım açıkçası çünkü nasıl davranıcam bilmiyorum demişsin, ama başka topikte yeni çıkmaya başladığınızda askere gittiğini yazmışsın o zaman anladım tedirgin olma sebebini pek vakit geçirememişsiniz.
Bence herşeyi akışına bırak zaten aylardır kavusucağınız günü bekliyosun içinden geldiği gibi davran doğal ol..
Zaten onu gördüğün anda aklında olan şeylerde uçup gidicektir
canım benim sevgilimde geçen eylül ayında askerden dönmüştü. insanın aylar sonra sevgilisine kavuşmasının verdiği mutluluğu tarif etmek çok zor. Biz birbirimizi ilk gördüğümüzde sıkıca sarılmıştık. yani ne yaparım diye düşünmemiştim o an için. zaten sevgilim görür görmez hemen sarıldı sıkıca. Bir kaç dakika öyle kaldık. tabi sonrası bol bol hasret gidermeo günün tadını çıkar ne yapsam ne etsem nasıl davransam diye düşünme. Zaten sevgilini gördüğün an herşey bitiyor. Bir anda kendi sevgilinin kollarında buluyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?