Sevgilim askerden izne geldi yardıma ihtiyacım var

angellllll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2011
291
-61
118
Ankara
Arkadaşlar merhaba benim sevgilim bugün askerden izine geldi çok mutluydum bütün günü beraber geçireceğiz sanıyordum çünkü onu çok ama çok özledim ama o öğlen bir kaç saat durup gitti yanımdan. ben sanmıştım bütün gün hasret gidereceğiz yani bi afalladım. tabi ki ailesini de özledi zaten benim yanıma gelmeden önce annesini falan görmüştü yanımdan gittikten sonra arkadaşlarını görmeye gitti yani ben abartıyormuyum acaba yani arkadaşlarını akşam üstüde görebilirdi. lütfen bi akıl verin bana sanki beni çok da özlememiş gibi geldi. abartıyormuyum yoksa haklımıyım kızlar lütfen fikirlerinizi yazın

Askerlik psikolojisi cok farkli oluyor canim cok sıkma bence su an anlayışlı olman gereken bir an..

Askerlik psikolojisi cok farkli oluyor canim cok sıkma bence su an anlayışlı olman gereken bir an..

evet haklısın hiç sıkmıyorum zaten ama sesimden hemen belli ediyorum kırıldığımı üzüldüğümü hiç birşey demedim ama o mutlaka anlamıştır kırıldığımı

canım izni birgün değil ya aradan çıkartıp sana daha çok zaman ayırmak istemiştir kötü düşünme hemen özlenmezmiiii
şimdi aklında neler vardır onun kimbilir ilk gün tuhaf gelmiştir.askeriye dışında

evet canm haklısın aslında ilk 2 gün herkesle görüşeyim snra doya doya görüşürz dedi ama ilk günden böyle yaptğı için tuhaf geldi bna da

evet canm haklısın aslında ilk 2 gün herkesle görüşeyim snra doya doya görüşürz dedi ama ilk günden böyle yaptğı için tuhaf geldi bna da

biz kızlar zaten hemen özlememiş sevmiyor :) öyle düşünme canım ya dur yarın oldun diğer gün olsun anlarsın özleyip özlemediğini bak seninki izine gelmiş benimki yeni gitti iyi değerlendirin tadını çıkarın iznininn

evet canım haklısın bende aylardır bugünü bekliyordum :) hayırlı teskereler olsun

Zamanin cogunu ayirmak icin yapmis yazik hemen supheleniyoruz biz kadınlar.. birde bende senin gibiyim kırıldığıni saklayabilen insanlara hep hayran olmusumdur ses degisince zaten sıkıntı başlıyor. Insallah bir sorununuz olmaz ben evliyken gecirdim o donemi yine de zordu

haklsn canm teşekkr ederim yormun için :)

arkadaşları senden önemli miymiş??arkadaşları mı beklemiş onu ?15 ay yada 5 ay uzun kısa bilmiom da...

sen bekle o kadar zaman neler neler kafayı ye sonra adam izne gelince 2 saat durup kaçsın bu mu yanii??

akerlik psikolojisi bi yanılgıdır...herşeyi askerlik psikolojisi demek yanlış sonuçta ordan kurtulup gelmiş canım

bence yanlış yapmış senle o günü güzelce geçirsin yine gideceksse sonra gtsin kaçıo mu arkadaşları??

benmde sevglm askerde izne geldiginde ordaki pskoljden mıdr blmem soguk geldı bana tedirgn gbi davranısları vard beni anlamıyorsn askım dedi. bz bilmedgmz için askerligi anlamıyorz aslında onları. sonrakı gunler hersey yolunda gitti etrafa alısmakta zorluk cekdi heraldeilk gun kalabalıga farklı yuzleri görmekde.

Sabır, askerden gelene kadar sabır :) Askerlik psikolojisi gerçekten çok çok farklı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…