Sevgilim bana küfrediyor

ecesayir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2017
58
39
3
29
2 senedir sevgiliyiz başlarda böyle değildi ama zaman geçtikçe bu durum artmaya başladı
bana küfürler savuruyor hakaretler ediyor sen malsın sana herşey müstehak diyor kızlar. Çok üzgünüm çok
Onu tanımamıyorum beni kaybetmekten korkmuyor artık.Ama ben onu bıraksam da o beni bırakmıyor. O kadar zor zamanında yanında olduğum adam şimdi yüzüme baka baka şahsıma kufrediyor. Oyle cok gururum kiriliyor ki. Lutfen yardimci olun kizlar

b.nda boncuk mu buldun
vur tekmeyi gitsin
sen istesen o istesede istemesede bu is biter
ya sikayet etme yada ayril ..
onu hala cok seviyorum.ama artık kaldıramıyorum.ben bir kadınım ve küçük bir çocuğa değil bir adama ihtiyacım var

Şiddet yalnızca fiziksel güç uygulamak değil. Fiziksel noktaya gelene kadar birçok aşamadan geçiyor. Mesela sizinki başlangıç. Kadındaki özgüveni azaltma, hakaret, ruhsal savaş, yani şiddetin psikolojik boyutu. Göz yummaya devam ederseniz sonraki aşamalara da geçilir çünkü neden geçilmesin?

Haklısın sen bugün bana küfürler savuruyorsun yarın öbür gün beni döversin de dedim. Tabi ne desem boş böyle bir adama. O kadar güzel duygularla başlamıştım ki şimdi soğuyorum hissedebiliyorum

Haklısın sen bugün bana küfürler savuruyorsun yarın öbür gün beni döversin de dedim. Tabi ne desem boş böyle bir adama. O kadar güzel duygularla başlamıştım ki şimdi soğuyorum hissedebiliyorum
İlişkiler başlar ve biter hatta yerine çokta güzelleri gelir istenirse. Hayatınızı şiddet yanlısı bir adamla geçirmeyin. Şiddetin psikolojik olanı önemsenmeyecek bir durum değil ne yazık ki böyle böyle başlıyor. Göz yummayın. Bunu haketmiyorsunuz.

Haklisiniz teşekkür ederim. Ben bunu haketmiyorum kesinlikle

Nasil olsa zamanla sevgin de biter.

Iliskilerinde sevgilisind bir cicekmis gibi davranan erkeklere ozenirsin.

Bu seninkiyle olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…