Valla kızlar size bişey söyliyimmi , hem konu sahibi hemde diğer arkadaşlara cevap olarak yazıyorum , birlikte olduğunuz bir erkek ilgi bekler cilve bekler bunu ister doğru ister yanlış zamanda söylesin ( yani daha yeni bir ilişkide tabiki uygun kaçmaz ama bir seneyi geçmişse daha az problem olmalı bu tarz konuşmalar) yani bu erkeğin doğasıdır , aslında onları dışarıya karşı itende bizler oluyoruz zaman zaman, sakın bana seven erkek cilve yapmadım diye bırakmaz safsatası yapmayın çünkü onlar bizim gibi olsaydı bizim gibi düşünseydi erkek olmazlardı birkere beyin farklı çalışıyor herşeyden önce ! Gelelim konumuza , haziranda 5. senesini bitircek birisi olarak söylüyorumki erkeği elde tutmanın en kolay yoludur cilve yapmak , bu cümleye tepki verdiğinde erkekler onu bir erkek olarak istemedigini düşünür, bu yüzden reddedilmek istemezler ve olay kavgaya dönüşür. Bu cümleyi örnek olarak cevabını vermek istiyorum hatda cevap çeşitlerini, bunu benim nişanlım yazmış olsaydı eğer :
Çabuk ooool heran gelebilirler ! (Burada bunu söyleyince çıkıp gelemicegini biliyoruz ve maksat onu dahada heycanlandırmak)
Bende seni ısırıcaksam neden olmasın ? ( Bu daha tahrik edici bir cümle , burdada amaç benimde onu istedigimi hissetmesidir)
Çok tatlısın biliyosun dimi ? ( Bu konuyu kapatmadır ama tepki vermeden yani söylediginden hoşlandgmı ama utandığımı anlaması için )
Yani bence tepki vermeden biraz uyanık olun kavgaya dönüşmesin olay böyle sakin sakin , inceden ayar çekerek konuşursanız hiçbir problem yaşamazsınız :) Buda size bir artı olarak geri dönücektir :)
Şu durumda yerinde olsam cilve yapıp yanaşırdım , cilve yapmayı başka şeylerle karıştırmayın erkeğinizi elde tutmaya bakın