Sevgilim bana odunsun dedi! yardımmmmm

ilydagul

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2013
6
0
16
İstanbul
merhaba. sadece bir kaç saat önce sevgilimle facede konuşuyorduk.. birkaç ufak şaka yaptı benim hoşlanmadığım şeylerden(evde yalnızsın madem geliyim ısırıyım azıcık sevgilimi) falan dedi ona hep bu tür konularda kızmışımdır.Katı kurallarım vargayet iyi bilircinsellikle ilgili.. Bana tutup''şaka yaptım zaten gelmem. Ama odunsun insan az cilve yapar'' dedi.bende ona ''cilve yapıyorum ama cilve anlayışımız farklı .Senin cilven hep belaltı'' dedim. Oda sinirlendi ve ''off başlıycam belaltına'' diyerek offline oldu ! bende bir kaç bir şey yazdım hata bende ilgi gösterdim sana gibisinden .. Gördü bunları ama cevap vermedi ! telefondanda her hangi bir cevap almadım.. halada ses yok ! Sizce ne yapmalıyım ? mesaj atıp cilve mi yapsam onun dediği gibi yoksa yazmasınımı beklesem ! yazar mı ?

ne cilvesi Allah aşkına ne hali varsa görsün..
erkek dediğin bu kadar laçka olmaz, oluyosa da altında bişey vardır, nasıl çağırsan da gelmezmiş eve , öyle bi gelir ki, seni takdir ettim devam et böyle ama boşver adım falan atma.. şimdiden belli sınırlar koyman çok güzel:31:

:9::9::9:

Komik geldi bir an kusura bakma canım:3: Neyin cilvesi istiyormuş, ne bekliyormuş, sen odunsan gitsin pamuk prenses bulsun kendisi bret pitmiymiş.

Çok teşekkür ederim! o zaman mesaj atmasını bekliyorum ! peşinden koşacak değilim. Zaten yeri gelir nazımı cilvemide yaparım. Ama bu silahımı olur olmadık kullanıcak değilim :) ve evet.sınırlar her zaman iyidir. evliliğe özel bir şeyler kalmalı!

sana zorla bir şey yatıramaz canım odun olan oymuş :=). ben böyle insanlarla asla cinsellik yaşamam. ama anlayışlı nazik kişiler sizi asla kırmaz, sonrasında da kullanılmış hissetmezsiniz.

cilveli atın tekmesine dönmüş bu :52: ne cilvesi yapıcan allah aşkına boşver
sana odun diyerekte kendi yansımasını gördü herhalde:ssz:

valla arkadaşım bu konular ilişkinin boyutuna göre değişir ve yaşa göre artık evlenmek için yaşanan bi birliktelikse yani bu tarz şeyler olur ve hatta diğer başlıklarda evlenen arkadaşlarının yaşadığı cinsel sorunları görünce en azından karşı tarafın konuya bakışı yoklanmalı artık bu kanaattayım çünkü o arkadaşların yaşadığı sorunlar beni cidden korkuttu.
dediğim gibi ilişkinin boyutu önemli.
ha bu arada benim sevgilimde bana odun der ama haklı tarafları var kızmıyorum:))))))))))))

Valla kızlar size bişey söyliyimmi , hem konu sahibi hemde diğer arkadaşlara cevap olarak yazıyorum , birlikte olduğunuz bir erkek ilgi bekler cilve bekler bunu ister doğru ister yanlış zamanda söylesin ( yani daha yeni bir ilişkide tabiki uygun kaçmaz ama bir seneyi geçmişse daha az problem olmalı bu tarz konuşmalar) yani bu erkeğin doğasıdır , aslında onları dışarıya karşı itende bizler oluyoruz zaman zaman, sakın bana seven erkek cilve yapmadım diye bırakmaz safsatası yapmayın çünkü onlar bizim gibi olsaydı bizim gibi düşünseydi erkek olmazlardı birkere beyin farklı çalışıyor herşeyden önce ! Gelelim konumuza , haziranda 5. senesini bitircek birisi olarak söylüyorumki erkeği elde tutmanın en kolay yoludur cilve yapmak , bu cümleye tepki verdiğinde erkekler onu bir erkek olarak istemedigini düşünür, bu yüzden reddedilmek istemezler ve olay kavgaya dönüşür. Bu cümleyi örnek olarak cevabını vermek istiyorum hatda cevap çeşitlerini, bunu benim nişanlım yazmış olsaydı eğer :

(evde yalnızsın madem geliyim ısırıyım azıcık sevgilimi)

Çabuk ooool heran gelebilirler ! (Burada bunu söyleyince çıkıp gelemicegini biliyoruz ve maksat onu dahada heycanlandırmak)
Bende seni ısırıcaksam neden olmasın ? ( Bu daha tahrik edici bir cümle , burdada amaç benimde onu istedigimi hissetmesidir)
Çok tatlısın biliyosun dimi ? ( Bu konuyu kapatmadır ama tepki vermeden yani söylediginden hoşlandgmı ama utandığımı anlaması için )

Yani bence tepki vermeden biraz uyanık olun kavgaya dönüşmesin olay böyle sakin sakin , inceden ayar çekerek konuşursanız hiçbir problem yaşamazsınız :) Buda size bir artı olarak geri dönücektir :)

Şu durumda yerinde olsam cilve yapıp yanaşırdım , cilve yapmayı başka şeylerle karıştırmayın erkeğinizi elde tutmaya bakın

Evet erkekler bu tür konuşma yapmaktan hoşlanır ve sizinle olan bağınızı artırmak,dahada güçlendirmek ister ama tabi siz bu konuya hoşgörülü yaklaşmıyorsanız tepki vermeside garibime gitti duygularınıza birazcık önem vermeliydi.Şimdi takmayın kendisi mesaj atacaktır bence ve adamakıllı oturup onun bu davranışındanda hoşlanmadığınzıı nazik bir dille anlatabilirsiniz..

Valla kızlar size bişey söyliyimmi , hem konu sahibi hemde diğer arkadaşlara cevap olarak yazıyorum , birlikte olduğunuz bir erkek ilgi bekler cilve bekler bunu ister doğru ister yanlış zamanda söylesin ( yani daha yeni bir ilişkide tabiki uygun kaçmaz ama bir seneyi geçmişse daha az problem olmalı bu tarz konuşmalar) yani bu erkeğin doğasıdır , aslında onları dışarıya karşı itende bizler oluyoruz zaman zaman, sakın bana seven erkek cilve yapmadım diye bırakmaz safsatası yapmayın çünkü onlar bizim gibi olsaydı bizim gibi düşünseydi erkek olmazlardı birkere beyin farklı çalışıyor herşeyden önce ! Gelelim konumuza , haziranda 5. senesini bitircek birisi olarak söylüyorumki erkeği elde tutmanın en kolay yoludur cilve yapmak , bu cümleye tepki verdiğinde erkekler onu bir erkek olarak istemedigini düşünür, bu yüzden reddedilmek istemezler ve olay kavgaya dönüşür. Bu cümleyi örnek olarak cevabını vermek istiyorum hatda cevap çeşitlerini, bunu benim nişanlım yazmış olsaydı eğer :

Çabuk ooool heran gelebilirler ! (Burada bunu söyleyince çıkıp gelemicegini biliyoruz ve maksat onu dahada heycanlandırmak)
Bende seni ısırıcaksam neden olmasın ? ( Bu daha tahrik edici bir cümle , burdada amaç benimde onu istedigimi hissetmesidir)
Çok tatlısın biliyosun dimi ? ( Bu konuyu kapatmadır ama tepki vermeden yani söylediginden hoşlandgmı ama utandığımı anlaması için )

Yani bence tepki vermeden biraz uyanık olun kavgaya dönüşmesin olay böyle sakin sakin , inceden ayar çekerek konuşursanız hiçbir problem yaşamazsınız :) Buda size bir artı olarak geri dönücektir :)

Şu durumda yerinde olsam cilve yapıp yanaşırdım , cilve yapmayı başka şeylerle karıştırmayın erkeğinizi elde tutmaya bakın

bu yorumu çok beğendim.çok açıklayıı ve mantıklı.kesinlikle katılıyorum.

yani keşke o kadar sert çıkmasaydınız.belden aşağı şaka sayılmaz ki bu.insan sevgilisiyle de böyle konuşmayacaksa onun diğer arkadaşlarından ne farkı var.sakın yanlış anlamayın kimsenin ilişkisine burnunu sokmak değil amacım.genel olarak bahsedecek olursak erkekler bayanlardan cilveli olmalarını beklerler.ki zaten kadını kadın yapanda budur.herkese değil sevdiği erkeğe naz yapar,cilve yapar.yani size öyle demesi doğru değil ama bence sizde biraz duvarlarınızı alçaltabilirsiniz.

seviyeli ve uzun süreli bi ilişkide ister istemez şakalaşmalar,nazlanmalar,cilveleşmeler olur.ve ne yazıkki bunlar olmazsa erkek başka hedeflere yönelebilir.

umarım sorunsuz düzelir ilişkiniz.canınızı sıkmayın:34:

katı kurallarınıza saygı duymak zorunda , ama azcık abartmışsınız .

Geleyim ısırayımdan cinselliği çıkarmak için zorlamışsınız . Ben olsaydım özür dilemezdim ama cilve yapan bi mesaj atarak ilk adımı atardım , çünkü bence hatanın büyüğü biraz sizde :(

birde şöyle bir şey var , eşler birbirinden beklediği tepkileri almak zorunda . Siz onun istediği tepkileri vermeli aynı şekilde oda sizin istediğiniz tepkileri vermeli .

Yani bu konuda mesela sizin konuyu buraya çekmemeniz . Zorlamayıp tavır yapmamanız lazımdı . ama onunda çocuk gibi konuşmamak yerine bu konuda size ne istediğini anlatmalıydı. Böyle güç savaşına çevirirseniz mutlu olmak bi yana kesin ayrılırsınız . Unutmayın sizinle mutlu olmak için beraber sizi mutlu etmek için değil .

Back
X