- Konu Sahibi yesil_peri
Arkadaslar konu basliginda oldugu gbi sevgilim başak burcu. Bense yay. Sizce uyumumuz nasil? Sevgilisi ve esi basak olanlar yazabilirmi acaba esleriniz nasil huylari suylari nedir? Anlasamadiginiz konular nelerdir.. bu konuda beni aydinlatabilirmisiniz cok sevinirm :) bakalim hepsi aynimi. Biz 4 aydir birlikteyiz ve onun hakkinda daha cok bilgi edinmek istiorum ilerde sasirmamak adina :)
Ben kisaca benimkini ozetliyim başta. Benimki cok titiz ve çalışkan.. birsey yapıldığında tam olsun ister bende öyleyim. Elestirici bi yani var ama kirmadan soyler ve kssinlikle arkasinda durur söylediğinin. Ince detaycidir. Bir resme baktiginizda goze carpani deil goremediginiz ufak ayrintilari hemen farkeder. Mantikli dusunur yani bilmedigi yada ilk defa duydugu seyleri yorymlarken kesinlikle mantigini kullanir ve oyle yorum getirir. Inatcidir ama henuz ole bi inatlasmisligimiz yok ama bende inatciym yani ilerde ne olur halimiz bilemem
dedigim dediktir kesinlikleee bazi fikirleri var hic degistirmez ne dusunuosa o dogrudur. Ama yeri gelir benim sozumude dinler tbiki ben tatli dille konusursam ikna olur ama sert konusrsam ters tepio. Iltifat almaya bayilio yeterki begendigimi soleyim mutluluktan uctugunu gozlerinden anliorum pohpohlanmayi sevio cilveli olmami istior ki bende oleyim :) smdilk aklima bunlar geldi bakalm hepsi oylemi ve bizi daha neler bekliormus :)
___dega___
Ben kisaca benimkini ozetliyim başta. Benimki cok titiz ve çalışkan.. birsey yapıldığında tam olsun ister bende öyleyim. Elestirici bi yani var ama kirmadan soyler ve kssinlikle arkasinda durur söylediğinin. Ince detaycidir. Bir resme baktiginizda goze carpani deil goremediginiz ufak ayrintilari hemen farkeder. Mantikli dusunur yani bilmedigi yada ilk defa duydugu seyleri yorymlarken kesinlikle mantigini kullanir ve oyle yorum getirir. Inatcidir ama henuz ole bi inatlasmisligimiz yok ama bende inatciym yani ilerde ne olur halimiz bilemem

___dega___