• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim başka kız için kavga etmiş !

yasmin89

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2010
2.395
238
363
Arkadaşlar selam , sevgilimle ilgili bir derdimi ilk kez açıyorum sizlere lütfen akıl verin :(

bu olay daha 10 dk önce başıma geldi ve çok sinirliyim ,

olay şöyle , sevgilim şuanda otobüste hala , bana mesaj attı , bidaha kalabalık otobüse binmiceksin sakın dedi , noldu dedim , fordçunun biri vardı binmiceksin kesinlikle dedi , nerden biliosun canım sana öyle gelmiştir dedim , kavga ettim bizzat binmiceksin sakın dedi , bende ne yani başka kız için gece gece elin adamıyla kavga mı ettin napıosun yuhh yani fln dedim , kızın ruhu duymadı dedi , tmm kıza dayanıyo diye kavga ettin yani sonuç olarak dedim , dalga mı geçiosun ses çıkartmıcam mı gördüğüm tacizciye ????? , aynen bu mesajı attı , ben cvp atmadım ne diceğimi bilmiyorum , aradı şimdi işte diyoki aklıma gelen sen olduğun için sinirlendim adam abartmış tutmuş şeyini dayanmış kızın poposuna , fln dedi sonrada işte ee kızlar baktı mı sana dedim , yok onlar ilerliyodu zaten sonra dedi e madem ordan çekilip ilerliyolarsa neden adama bişey söyleme gereği duydun gidiyolarmış işte dedim , adamda peşlerinden gidiyodu ama dedi ,

adam peşlerindeymiş yani kızlar ordaymış benimkide dalmış işte olaya , bana hala diyo sen bana neden kızıyosun benim aklıma sende geldin ondanda sinirlendim , sana öyle bişey yapılsa başkası müdahale etsin istemezmisin falan filan bişeyler dedi , ama ne bilyeyim mesajlardada beni terslemesi , dalga mı geçiosun ses çıkartmıcam mı gördüğüm tacizciye ????? , üzüldüm ve kırıldım ve tabiki kıskandım açıkçası ama bana bişeyler diyin :26:

Son düzenleme:
Bence Erkek aerkadaşın doğru olanı yapmış. Bende Sanane falan derdim ama hak verirdim. sonuçta o olay seninde başına gelebilir...

tartşmaya eger ilk önce kız girseydi sonra sevgilin girseydi daha mantıklıydı ama olayda veren mutlu alan mutluyken tartışmayı sevgilin başlatmış anlamsız geldi açıkcası

Arkadaşım bu kadar duyarlı bir erkek arkadaşın olduğu için sevin.
Ne güzel o ş...size haddini bildirmiş.
Ya aynı şey senin başına gelseydi ve kimse yardım etmeseydi?
Bence kıskanılacak ya da darılacak bir şey yok

kuzum bence kız için değilde gördüğü iğrençlik için tepki vermiş böyle bi olayı görüp yürü be koçum diye birbirini destekleyen erkeklerde var kıskanman doğal tabi ama unut gitsin bence

bence hiç sinirlenmemelisin.. temiz bir erkek arkadaşın varmış bunu düşünüp desteklemelisin....

cvplarz için herkese çok teşekkr ederim arkadaşlar , ama mesela bencede tartşmaya önce kız girseydi sonra benimki karışsa bi derece dicem de ne bileyim kıskandım sanırım , şimdide geldi eve , nete girdi bana gayet sıcak davranıo ama ben soğuk konuşuyorum ama anlamadımı bilmiyorum , bana gelinlik resimleri gönderiyo falan ama ben hala mesajda bana kızmış olmasında kaldım :(

cvplarz için herkese çok teşekkr ederim arkadaşlar , ama mesela bencede tartşmaya önce kız girseydi sonra benimki karışsa bi derece dicem de ne bileyim kıskandım sanırım , şimdide geldi eve , nete girdi bana gayet sıcak davranıo ama ben soğuk konuşuyorum ama anlamadımı bilmiyorum , bana gelinlik resimleri gönderiyo falan ama ben hala mesajda bana kızmış olmasında kaldım :(

soguk davranmaya gerek yok..telepati yaparsan daha iyi anlayacaksın tatlım..

soguk davranmana gerek yok, tamam dogru ama zamansız bi davranış yapmış demekki böyle tablolara dayanamıyo olsun bu onun sana karşı korumacı oldugunu gösterir

erkek arkadaşını yürekten kutluyorum duyarlı insanlar olsa böyle ş....sizler bişey yapmaya korkarlar birde ilk tepkiyi kız versin diyen arkadaşlar korkmuş yada tepki verse karşı tarafın vereceği tepkiden korkmuş olabiler

Kızıcak ne var ki valla helal olsun sevgiline, ben olsam gurur duyardım sevgilimle...

anladı soğuk olduğumu :) sebebini şöyle açıkladım , ya bi an şimdi ben erkek için kavga etmiş olsam , ve sen bana kızmazmısın ? ilk anda o an ben sana kız için kavga mı ettin derken , dalgamı geçiosun ses çıkartmıcam mı gördüğüm tacizciye ????? diye atarlandın , dedim , haklısın o an sinirle fevri davrandım özür dilerim dedi konu kapandı sanırım şuan , ben yeni bir kıskançlık krizine girip bu konuyu tekrar açmayana kadar :)

inanın olayın bu kadar çabuk çözülceğini bilmiyordum ve ben ilk andaki sinirimle anında konuyu açtım ...

sevgilimle otobuse binmiştik iki kızın poposunu iki elyle pis bi adam taciz etmşti bnm sevgilim bunu gördü ve adamın üstüne atlamıştı resmen zor ayırdık hatta ben ortalarına girdimde öyle ayırdım.. onu sakinleştirdim, ve sonra bana sarılmıştı dikkatli ol diye gerekirse taksiye bin falan demişti. bence gurur duymalısın

çok dogru bir tepki vermi$ tebrek ediyorum arkada$ini, onun gibileri çok olsaydi tacizler daha z olurdu dünyada, göz yumsaydi kavga etmeliydin bence...

destek veren herkese tek tek teşekkür ederim arkadaşlar , gurur duyuyorum sevgilimle :)

niye kızdın ki valla helal olsun sevgiline tebrik etmek isterdim kendisini yerinde olsam kıskanmak yerine gurur duyardım.

Ne kadar duyarlı bir erkek arkadaşınız varmış gurur duymalısınız.
Ayrıca kız için yapsaydı yada ortada kıskanılıcak bir durum olsaydı erkek arkadaşınız size anlatmazdı.
Allah korusun ama ya sizin başınıza gelseydi ne olurdu.
Benim pazarda çantamın içinden cüzdanımı çalıyorlardı yakaladım elini adamın ve bir kaç pazarcı dövdü onu benim hoşuma gitti şiddete karşıyım ama bu ve bunun gibiler hakediyorlar...

Ayrıca kız için yapsaydı yada ortada kıskanılıcak bir durum olsaydı erkek arkadaşınız size anlatmazdı.
Benim pazarda çantamın içinden cüzdanımı çalıyorlardı yakaladım elini adamın ve bir kaç pazarcı dövdü onu benim hoşuma gitti şiddete karşıyım ama bu ve bunun gibiler hakediyorlar...

kesinlikle hakediyolar:46:

haklısın canım kız için yapsa bana söylemez ama bende fevri davranıp işte sinirlendim ilk anda mantılı düşünemiyorum maalesf , senin başına gelenede üzüldüm geçmiş olsn cnmmmm

Back
X