- 14 Ağustos 2018
- 21.211
- En iyi cevaplar
- 2
- 80.471
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yoo eskiden cok ta mutluydum sebebi siz biliyosunuz zaten yazmama gerek yok kiSebep? Ne artısı var. 20 yaşında kargocu çocuk mu seni hayata bağladı![]()
Çok doğru bir tane flörtüm çiğköfteciydi yoğundu, ona rağmen arardı müşteri gelse telefonu köşeye koyar hat açık şekilde 5 dk bekle der öyle çalışırdı geri alırdı konuşurduk sadece ortalığı temizlerken kapatırdı.Sebebi cok basit hayatım: Aklına gelmiyorsundur
Erkekler yazmak isterse yazar, aramak isterse arar, hediye vb. Almak isterse alır. Tamamen onlara bağlı bu yani. Yok iste yogun falan degil o isler. Benim sevgilim yanında önemli müşterleri varken bile haber verip 10 dakikaya aricam diyor. Bunun yılla falanda alakası yok önemsemiyor seni demekki… uzgunım ama bunlar gerçekler bence sende ona verdigin degeri yavas yavas kesmelisin
O senden ayrılacak zaten.Peki ne yapmam gerek şuan o belki de ilgisini kaybetti gerçekten ayrılmak istemiyorum bu beni ruhen çok çökertir
Ayrılmak isteyen karşı tarafın kalbini kırmak istemeyen o kelimeyi o söylesin ilişki bitsin diye bekleyen insanlar bunu yapar. Ve genelde başkasıyla da çoktan konuşmaya başlamıştır. Burda amaç sizin bu durumdan şikayetçi olmanız ve konuyu ayrılığa getirmenizi bekliyorSabah rutin günaydın mesajları gece iyi geceler ama ben yazmadıkca yazmıyor gün içinde aramadıkca aramıyor bunun sebebi ne sizce? Evet o çalışıyor şuan ama hiç mi özlemez bi insan
Psikolojik olarak çok çöküşteyim çünkü sebebinide biliyorsunuz yazmak istemiyorum valla ben bu tarz olaylar yasayıp mutlu olan görmedim ya benim çevrem sıkıntılı belkide hep arkadaslarımın fotografları cekildi aileleriyle tehdit edildiler evlilik vaadiyle ilişki yaşayıp terk edildiler hep aynı senaryolar oyüzden yasamak istemiyorum yırtık var ama anlasılırmı nolur oda belli degil nekadar üzücü bi durum korkularım var gidemiyorumO senden ayrılacak zaten.
Ruhun çökecek ve tekrar ayağa kalkacaksın.
O kadar değersizleştirmişsin ki kendini, hiç hoş değil. Hiçbir çekiciliğin kalmaz onun gözünde.
Ve seven kişi arar..
wp instagram benim fotoğraflarım var ve ben telefonunu onun cok kurcalıyorum sanmıyorum başka biri olduğunuAyrılmak isteyen karşı tarafın kalbini kırmak istemeyen o kelimeyi o söylesin ilişki bitsin diye bekleyen insanlar bunu yapar. Ve genelde başkasıyla da çoktan konuşmaya başlamıştır. Burda amaç sizin bu durumdan şikayetçi olmanız ve konuyu ayrılığa getirmenizi bekliyor
Tam olarak eski sevgilimde böyleydi ben yazmadıkça yazmıyordu kendisi çalışıyordu ve yoğundu evet ama bir beş dakikasını ayırıp mesaj atacak vakit bile bulamıyordu ( yersen ) en son ayrıldım ve rahata erdim böyle belirsizliklerle uğraşmaktansaSabah rutin günaydın mesajları gece iyi geceler ama ben yazmadıkca yazmıyor gün içinde aramadıkca aramıyor bunun sebebi ne sizce? Evet o çalışıyor şuan ama hiç mi özlemez bi insan
Evet gerçekten mesela ben ayrilmistim bir şey mi var konuşalım vs diyordum yok hayatım diyip iyi konuşuyordu.Adam gibi istemiyorum demeyi bile beceremiyorlar.
Aslında amaçları kafa karışıklığı yaratıp canlarının istediği takılmak.
Ex oldular gittiler zaten
Gerçekten de çok yorucu oluyor belirsizlik benimkinde bir de uzak mesafe eklenmişti buna daha da belirsiz ve yorucuydu.Tam olarak eski sevgilimde böyleydi ben yazmadıkça yazmıyordu kendisi çalışıyordu ve yoğundu evet ama bir beş dakikasını ayırıp mesaj atacak vakit bile bulamıyordu ( yersen ) en son ayrıldım ve rahata erdim böyle belirsizliklerle uğraşmaktansa![]()
Ayrıl ablaSabah rutin günaydın mesajları gece iyi geceler ama ben yazmadıkca yazmıyor gün içinde aramadıkca aramıyor bunun sebebi ne sizce? Evet o çalışıyor şuan ama hiç mi özlemez bi insan
Evet bizde de uzak mesafe vardı ama bi ara aynı şehirde yaşamıştık ve o zaman cidden her şey çok güzeldi sürekli beni arar sorardı buluşurduk saatlerce otururduk ne zaman ben başka memlekete taşındım araya mesafeler girdi yine aynısı oldu bende engelledim her yerdenGerçekten de çok yorucu oluyor belirsizlik benimkinde bir de uzak mesafe eklenmişti buna daha da belirsiz ve yorucuydu.
ben hep diyorum belkide uzak mesafe olmasaydı şu an ilişki devam ederdi gün içinde hiç konuşmasak akşam beraber yürüyüş yapsak bile yeterdi bir de örneğin karşılıklı konuşursun yüz yüze uzak mesafede bu olmuyor görüntülüde konuşsan da olmuyor çok zorlayıcı oluyor benim için yoksa uzağın yakının bir farkı gerçekten yoktu ama bir yerde tükeniyor iletişim.Evet bizde de uzak mesafe vardı ama bi ara aynı şehirde yaşamıştık ve o zaman cidden her şey çok güzeldi sürekli beni arar sorardı buluşurduk saatlerce otururduk ne zaman ben başka memlekete taşındım araya mesafeler girdi yine aynısı oldu bende engelledim her yerden
Bu ilişki zaten beni yeterince yıprattı ama pislik bastırmıştı kızlık zarım yırtıldı korkularım yuzunden cekip gidemiyorumben hep diyorum belkide uzak mesafe olmasaydı şu an ilişki devam ederdi gün içinde hiç konuşmasak akşam beraber yürüyüş yapsak bile yeterdi bir de örneğin karşılıklı konuşursun yüz yüze uzak mesafede bu olmuyor görüntülüde konuşsan da olmuyor çok zorlayıcı oluyor benim için yoksa uzağın yakının bir farkı gerçekten yoktu ama bir yerde tükeniyor iletişim.