• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim ben balık etli sevmiyorum dedi

Defolsin gitsinler kıl yumaklari. Tığ gibi kupkuruydum yine beğenilmedim, şimdi balık etliyim birden 17 kilo aldım hala beğenilmiyorum. Erkeklere göre hareket edersek yandık.

Balık et 40-42 bedendir. Sizin boyunuz kilonuz normal. Normal olmayabilirdi de. Üslup çok önemli. 2 kilo alınca ben sevmiyorum diyen biri hamilelikte 20 kilo aldiginizda, lohusalıkta göbeğin birkaç ay gitmemesine falan ne der kim bilir.
Bence bu diyaloglar önemli ipucu veriyor karşıdaki ile ilgili.

Bu nasıl bir bilgi kirliliği..
164 boy Vücut Yüzey Alanı 1.66 metrekare
Yağsız Vücut Ağırlığı: 47 kg
İdeal Kilo- 55
Vücut Kitle Endeksi (BMI): 23.6 kg / metrekare
Sonuç: Kilo tamamen normal.
Bu işlerle ilgilenen biri olarak şunu diyebilirim kemik yapısı da insanı kalın yada ince gösterir sizin yapınız ile herkesin bir değil.
Balık etli ve gerçekten kilolu insan ayırımı bile yapamıyorsunuz kalkmış kilolusun diye yorum yapıyorsunuz komik vallahi.😂
Bana göre diyim o zaman da siz bu kadar gerilmeyin 😂

İnsanlar sürekli aynı ölçülerde kalamayabilir, nerede kaldı koşulsuz sevgi?
Açıksözlü olmak başka şey, densiz olmak başka.

İyi geceler kızlar, biraz önce erkek arkadaşımla otururken “balık etli oldun farkında mısın” dedi. Ben de evet çok da memnunum dedim o da ben hiç beğenmem dedi. Bozuldul haliyle. Ki çevrem tarafımdan çok beğenilirim sadece bu ara kalçam fazla genişledi. Bu düşüncesizce konuşması beni çok sinir ediyor ve bunu da “ben açıksözlüyüm” diyerek hafifletmeye çalışıyor. Canım sıkıldı……
Sanane benim kilomdan diyemediniz mi.

İyi geceler kızlar, biraz önce erkek arkadaşımla otururken “balık etli oldun farkında mısın” dedi. Ben de evet çok da memnunum dedim o da ben hiç beğenmem dedi. Bozuldul haliyle. Ki çevrem tarafımdan çok beğenilirim sadece bu ara kalçam fazla genişledi. Bu düşüncesizce konuşması beni çok sinir ediyor ve bunu da “ben açıksözlüyüm” diyerek hafifletmeye çalışıyor. Canım sıkıldı……
Ah cinim yaa insan sevdiginin tipine bakmaz ki kalp sevilir bnce oyle olmasa iki yabanci insan birbirinin her hareketine katlanamaz ki vucudunu gormezsin bile sevdgn zaman

Hadi ben balık etli oldum diyete girer zayıflarım da sendeki bu eksik tahtaları napıcaz tatlım derdim senin yerinde olsam..ne diyorsun sen derdi oda muhtemelen asıl sen ne diyorsun diye başlardım sövmeye😂sinirlerim bozuldu vallahi

Back
X