• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim benden borç istedi.

Qznuur

Ona rastlayana kadar bir ölüydü. <3
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2013
44
28
18
Kizlar iyi geceler.Benim 6 senelik bir iliskim var.Iyi kotu bugunlere geldik.Ben üni. okuyorum , sevgilimin sanayide dükkani vardi.Cok isteyerek acmisti ama yurutemedi bugun satmis.E tabi bir suru borc harc var.Dukkanin parasi bir kismini karsilamis ama bitirmemis borcu.Demin telefnda konusurken beni yanlis anlamazsan bir sey söylicem dedi soyle dedim sende varsa bna 300 lira borc verir misin dedi bende de yok ki dedim annenden filan bulamaz misin bir hafta icinde geri verirm dedi benmde annem sevmez boyle seyleri annemdn nasil istiyim onu dedm hem evi düzenliyoruz bizde de yok dedim.Ben yazin burs aliyorum herhalde ona guvenerek sordu.Ama bursla ust bas aldim.Sonra ben bozulunca anladi ozur dilerim dusunemdm bi an dedi bende tamam diyip gecistirdm ama gercekten bozuldum kizlar hani bendn istemesi sorun degl ama annendn bulamazmisin demesi itti beni.Hatasini anladi sonra gonlumu almaya ugrasti ama neyse demek istedgm siz boyle bi durumda olsaniz nasil dusunurdunuz?

erkek arkadaşım arkadaşından 500 tl borç alacaktı, benden istemedi. ama arkadaşından alması yerine ben verdim. şu ara da sıkışık. annesine bana yollamak üzere para buldurmuş. ben de sıkışığım ama istemedim. almadım da. para olayları mide bulandırır. hiç bulaşmamak mümkün olsa keşke. .

O an aklina anneniz gelmistir ki 6 senelik iliskiden söz ediyosunuz gayet normal istemesi varsa verin canm onca zamanin hatrina bide zorda olmasa sanmıyorum bi erkek sevgilisinden borc istesin

erkek arkadaşım arkadaşından 500 tl borç alacaktı, benden istemedi. ama arkadaşından alması yerine ben verdim. şu ara da sıkışık. annesine bana yollamak üzere para buldurmuş. ben de sıkışığım ama istemedim. almadım da. para olayları mide bulandırır. hiç bulaşmamak mümkün olsa keşke. .

Haklisiniz para olaylari cok hassas.Iki tarafinda yanlis anlama olaslgi yuksek.

300 lira ver benim olsun dememiş ki borç olarak istemiş parayı 6 seneni verdiğin insana 300 tl bişey mi neden okadar bozuldunuz anlamadım insan borç isteyecekse en yakınından ister zaten kendine yakın gördüğü kişiden

O an aklina anneniz gelmistir ki 6 senelik iliskiden söz ediyosunuz gayet normal istemesi varsa verin canm onca zamanin hatrina bide zorda olmasa sanmıyorum bi erkek sevgilisinden borc istesin

Bende olsa hemen veririm ama annem sert bi kadin bu konuyu ona acamam.

Bunun neyine bozuldunuz anlamadim.
Ben esimle evlenmeden once , oda bana verirdi bende verirdim borc bile degildi yani aramizda lafi olmazdi boyle seylerin.

Belli ki zor durumda kalmış, o sebeple anneni araya katmış. 6 sene içinde ilk kez şimdi böyle bi şey yaptıysa bu seferlik hoşgör. Zaten o da anlamış rahatsız olduğunu, özür dilemiş.

Yıllaaaar önce babama sevgilim için kredi çektirmiştim. Çok zor durumdaydı ve çıkış yolu yoktu. 6 senelik ilişkide 300 liranın ne lafı olur ki? Annenizi dahi katsa ne olacak. 300 yahu. Çok zor durumda olmasa istemezdi eminim.

Haklisiniz bencil dusundum ben sanirim.

Back
X