Sevgilim benden fotoğraf istiyo

Ben sevgilime böyle bi fotoğraf atmadım o da benden böyle bir talepte bulunmadı ama atanı da garipsemiyorum sevgilin sonuçta vücudunu merak etmesi bence normal bir durum. Ama senin konun farklı daha 20 gündür ilişkiniz varken adamın bunu istemesi abazalık, atana kadar konuşmıycam demesi falan aşırı itici. Kıro + abaza biri canlandı valla gözümde. Atmam diyince anlayış gösterse böyle düşünmezdim ama şu adama asla öyle bir fotoğraf atma.
normal bi durum mu vucudunu merak etmesi :57: .
o zamn her sevgiliye çıplak foto yolliyaşım merak ediyo diye, ee nerde kaldı mahremiyet?

Sevgilim askerde . Biz 20 gündür birlikteyiz. 2 buçuk senedir filan da tanisiyoruz
Dün benden fotoğraf istedi bende atmiyacagimi söyledim . Israr etti yine Hayır dedi . Benim le atana kadar konuşma dedi . Aradan 1 kaç saat geçti msj attim.cevap yok . Baya çok maj attım sonunda cvp verdi . Sen bana guvenmiosun dedi hemen silcem dedi . Ben atmak istemiyorum onu da kaybetmek istemiyorum sizce napim
Ben zamanında o hatayı yaptım o kadar çok utanıyorum ki adım atarken aileni düşün derim atmamakla haklısın kendimden iğreniyorum resmen.

seni çok seven adam böyle işlere girmez istersen kırk yıl tani bir sonraki konunun eski sevgilim şantaj yapıyor tehdit ediyor olmasını istemiyorsan atma bırak konuşmazsa konuşmasın aşktan kimse ölmedi bu güne kadar burada insanlar eşini bile boşuyor yirmi günlük sevgili nedir ya

Back
X