sevgilim benden ne saklıyor?

heliconia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2011
504
1
46
Manisa
merhaba kızlar...
şüphe ne kötü bir şeymiş meğer, içimi kemiriyor.
sevgilimle bir kaç ay süren bir ayrılık yaşadık. benim de onun da facebook hesabı yoktu o zamanlar. yazın facebook hesabı açmış kendisine. birkaç gün sonra da biz barıştık. neyse işte ben bunun faceine kardeşimin faceinden bakarken tanımadığım kızların sevgilimin fotoğraflarını beğendiğini gördüm. bizim 3 yıla yakın sürdü ilişkimiz bu kızları hiç birini tanımıyordum. kızlar kurstan arkadaşıymış... neyse dedim. ben çok kskancımdır. ama öyle maillerini karıştırmak face şifresini istemek filan o tür şeyler asla istemem. neyse işte sevgilim bugün bize geldi bilgisayarımda bir problem vardı. bilgisayar işini hallettikten sonra ben "faceini açsana bakalım" dedim. o da tamam dedi neyse işte açtı faceini anasayfayı gösterip kapamak istedi. beni de sanki bir şey dürttü gittim mesajlarına girdim. bir baktım mesajların hepsi erkeklerden. allahın işi işte nasıl işgillendiysem direk arşive tıkladımmm...
kızlar arşiv full kızların mesajlarıyla doluydu ve ben hani ilk "mesajlar" bölümüne tıklamıştım ya o kızların hiçbirinin ismi yoktu orda. hepsi direk arşivde çıktı. sanırım mesajları silmiş ama bizim vatandaş arşiv diye bir şey bilmediği için mesajların orda saklandığını unutmuş
neyse işte en çok kıllandığım kızla konuşmalarına bakmak için tıkladım. biraz okudum konuşmalar arkadaşça gibiydi. ama tam yukarı çıkarken sevgilim elimden aldı fareyi komple kapadı tüm siteleri.

facebook şifresini bilmiyorum hayatta da söylemez zaten :43:
takip edin filan demeyin her gün benimle bu çocuk, ne halt yiyorsa veya yemiyosa sanaldan yapıyor. ben nasıl ulaşcam bu mesajlara
sadece o kızda değildi 5 kızla mesajlaşmış. çıldırmak üzereyim...

bu arada mesajların arşivde saklandığını da burdan öğrenmiştim hepinize teşekkür ederim kk üyeleri... benim faceim yok bir şeyim yok resmen elimde koymuş gibi buldum sayenizde...

sanırım ben biraz iyi niyetli bakacağım. şimdi şöyle düşün. ayrılmışsınız ve erkekler bu dönenmde mutlaka arayışa girer. arayış bile olmasa yalnız kalmak istemez, vakit geçirmek ister falan... o dönemde açmıştır facebook hesabı ve hatta sevgilisi olmuştur flörtöz durumlar olmuştur. bitmiştir bitmemiştir bilemem. belki silmeyi unuttu ya da önemsemedi. siz görüncede durduk yere sorun olmasını istememiş de olabilir.önemli olan sizinleyken devam edip etmediği. ay bunu önerirken kendimden utandım ama siz de fake bi adres alın ve onu ekleyin bakalım ne yapcak :S

sanırım ben biraz iyi niyetli bakacağım. şimdi şöyle düşün. ayrılmışsınız ve erkekler bu dönenmde mutlaka arayışa girer. arayış bile olmasa yalnız kalmak istemez, vakit geçirmek ister falan... o dönemde açmıştır facebook hesabı ve hatta sevgilisi olmuştur flörtöz durumlar olmuştur. bitmiştir bitmemiştir bilemem. belki silmeyi unuttu ya da önemsemedi. siz görüncede durduk yere sorun olmasını istememiş de olabilir.önemli olan sizinleyken devam edip etmediği. ay bunu önerirken kendimden utandım ama siz de fake bi adres alın ve onu ekleyin bakalım ne yapcak :S

tanımadığı kimseyi onaylamıyor. konuştuğu kızı ben tanıyorum. konuşmasını yasaklamıştım. sevgilime bebeğim canım tatlım filan diye hitap ediyordu. ben korkarım böyle insanlardan. sonra kızla bir sorun yaşamışlardı küsmüşlerdi. sonra barışmışlar. 178 tane mesaj vardı o kızla arasında geçen.
bu tüm sayfaları kapayınca ben bunun yapıştım ensesine "kıskanıyosun diye sildim de yoksa bir şey yok da" diye vikvikledi.
ben babama bile güvenmem yemem bu kıskanma numarasını. resmen her türlü önlemi alıp mesajları silmiş ya bak sen şu akıllıya. biz de salağız ya arşivi bilmiyoruz tabi.
gerçi arşive tıklayınca rengi bir attı anlatamam. döndüm "facebook amca mesajları silmez tatlım bilmiyodun herhalde" dedim.
ona karşı doğal göründüm sorun etmemiş gibi yaptım ama bu işin peşini bırakmam ben.

fake işini düşüncem çok sağolun... :)

Ya biz 2 sene çıktık ayrıldık 2 hafta oluyo sifresini değiştirmemiş bende değiştirmedim o benimkine giriyor görüyorum mail geliyo :) değiştirmedik daha haydi bakalım ama kimseyle konuşmuyo. Konuşsa bilirim mesajları silmeyi bilmez ama bu arşivi söyleyin bı belki silmeyi öğrenmiştir :D

Mesajlar silindikten sonra arşive gitmiyor.Erkek arkadaşın bilerek kendi taşımış.Erkeklerin mesajlarını bırakıp neden kızların mesajlarını arşivde sakladı bilemiyorum muhtemelen arşive bakmayacağını tahmin etti.Şifresini iste ve bu işin peşini bırakma bence.Mesajlar ayrıldığınız dönememi ait yenimi?:26:

Son düzenleme:
Ya biz 2 sene çıktık ayrıldık 2 hafta oluyo sifresini değiştirmemiş bende değiştirmedim o benimkine giriyor görüyorum mail geliyo :) değiştirmedik daha haydi bakalım ama kimseyle konuşmuyo. Konuşsa bilirim mesajları silmeyi bilmez ama bu arşivi söyleyin bı belki silmeyi öğrenmiştir :D

bizimki facebook kullanmayı daha doğru düzgün bilmiyo. mesajı silince mesaj yok oldu sanmış ama arşivde saklanıyo mesajlar.
bir bak canım ben hayal kırıklığına uğradım. 3 yıldır bir açığını yakalamamıştım. şimdi dedektif gibiyim

bizimki facebook kullanmayı daha doğru düzgün bilmiyo. mesajı silince mesaj yok oldu sanmış ama arşivde saklanıyo mesajlar.
bir bak canım ben hayal kırıklığına uğradım. 3 yıldır bir açığını yakalamamıştım. şimdi dedektif gibiyim

Mesajlar silindiğinde arşive taşınmıyor bilerek kendi taşımış canım.

Mesajlar silindikten sonra arşive gitmiyor.Erkek arkadaşın bilerek kendi taşımış.Eerkeklerin mesajlarını bırakıp neden kızların mesajlarını arşivde sakladı bilemiyorum muhtemelen arşive bakmayacağını tahmin etti.Şifresini iste ve bu işin peşini bırakma bence.Mesajlar ayrıldığınız dönememi ait yenimi?:26:

hadi ya... ben silinince arşive gidiyo sanıyodum arşivi bilmiyodur sanıyodum... bak sen şu akıllıya...
mesajların bir kısmı ayrıldığımız döneme ait ama büyük çoğunluğu 20 gün öncesinden başlayarak geçtiğimiz haftaya kadar süren konuşmalardan oluşuyor. 5-6 kız vardı. birine bakabildim. onda da tüm mesajları okumak istedim sevgilim tüm pencereleri kapadı. o kızla arasında 178 kez mesajlaşmış çünkü üst tarafta "geri kalan 170 mesajı gör" diye bir şey yazıyordu.

hadi ya... ben silinince arşive gidiyo sanıyodum arşivi bilmiyodur sanıyodum... bak sen şu akıllıya...
mesajların bir kısmı ayrıldığımız döneme ait ama büyük çoğunluğu 20 gün öncesinden başlayarak geçtiğimiz haftaya kadar süren konuşmalardan oluşuyor. 5-6 kız vardı. birine bakabildim. onda da tüm mesajları okumak istedim sevgilim tüm pencereleri kapadı. o kızla arasında 178 kez mesajlaşmış çünkü üst tarafta "geri kalan 170 mesajı gör" diye bir şey yazıyordu.

Neden arkadaşça mesajları saklama gereği duyuyor, yada direkt silmiyor? Sen bakmak istediğinde neden kapamaya çalışıyor? Arkadaşça mesajlardan neden çekiniyor ki? Bilerek erkeklerin mesajlarını bırakıp bakmayacağını tahmin edip arşivlere taşımış.Bu işin peşini bırakma.:20:

tatlım mesajları kendi arşivlemiş..yoksa direk siliniyor mesajlar..hotmailden silmediyse eğer orada vardır..şifresini biliyorsan ordan bak..

Neden arkadaşça mesajları saklama gereği duyuyor, yada direkt silmiyor? Sen bakmak istediğinde neden kapamaya çalışıyor? Arkadaşça mesajlardan neden çekiniyor ki? Bilerek erkeklerin mesajlarını bırakıp bakmayacağını tahmin edip arşivlere taşımış.Bu işin peşini bırakma.:20:

evet aynen öyle. ben bu işin peşini bırakmam da nasıl bir yol izleyim ne yapayım. şifreni ver ver dersem güvenmediğimi söyler duygu sömürüsü yapar zaten hayatta vermez şifresini

tatlım mesajları kendi arşivlemiş..yoksa direk siliniyor mesajlar..hotmailden silmediyse eğer orada vardır..şifresini biliyorsan ordan bak..

ahh aysima hotmail şifresini de bilmiyorum yaa :( ben böyle bir şey yapacağını hiç beklemezdim onun karşısında takmamış gibi yaptım ama şu an içim parçalanıyor.

hotmail sıfresını bılıyosan degstr sende bak cnm mesajlara içinde kalıcagına bukadar sakladıgına gore vardr bısı.ayrıyken yıne kafa dagıtmak ıcın olsada belkı affedılır ama sen hayatındakense ben olsam effetmezdm bole bısıyı.bu kadar sakladıgına gore bence bırakma pesını

hotmail sıfresını bılıyosan degstr sende bak cnm mesajlara içinde kalıcagına bukadar sakladıgına gore vardr bısı.ayrıyken yıne kafa dagıtmak ıcın olsada belkı affedılır ama sen hayatındakense ben olsam effetmezdm bole bısıyı.bu kadar sakladıgına gore bence bırakma pesını

yok ben de hayatta affetmem. ona mı muhtacım şu yaşımda... sakladığı bir şey var o kesin. ama ne o işte? kızla mı cilveleşmiş, dedikodumu mu yapmış ne benden sakladığı?
hotmail şifresini de bilmiyorum. ben hiç kurcalamazdım ki böyle onun hayatını...

Back
X