sevgilim benden ne saklıyor?

canım eğer mesajları silecek olsaydı önceden silerdi bence seningörebilme ihtimalini düşünüp.oyüzden şimdi silmemiş de olabilir. sen erkek arkadaşının kullandığı bilgisayara ulaşabilir misin bir şekilde? evine filan gidiyor musun?

canım eğer mesajları silecek olsaydı önceden silerdi bence seningörebilme ihtimalini düşünüp.oyüzden şimdi silmemiş de olabilir. sen erkek arkadaşının kullandığı bilgisayara ulaşabilir misin bir şekilde? evine filan gidiyor musun?

evine bir kere gittim. bir daha gitmem çok zor görünüyor. laptopu var ama onu da hiçbir yere götürmez.
shapysy dün şöyle bir şey düşündüm senin de fikrini almak isterim.
onunla buluştuğumda telefonumdan faceine girmesini isticem. bir bahane bulup.
sonra da faceden çıkış yapmadan direk kapıcam siteyi. eve geldiğimde de tekrar telefondan face e girip mesajlarını inceleyeceğim. nasıl fikir?

canım bu güzelbifikir;ama mesajları sildiyse eğer, bir şey elde edemezsin.
ben laptopuna ulaş bir şekilde derim. çünkü orada geçmişe filan bakıp örneğin firefox kullanıyorsa geçmiş ve şifreleri bulabilirsin, daha detaylı bir araştırma yapmış olursun..

Bence ilk önce hotmailini hackle.. Gir mailine şifremi unuttum bölümünden güvenlik sorusuna bak bir.. Mutlaka bulursun.. 3 senedir berabermişsiniz.. Dene dene dur.. Hackle sonra facebooktan şifremi unuttum de mailine şifre gelir..

Girdikten sonra birşey bulamazsanda sevgilinin ağzından bir kaç kıza mesaj at.. Şüphelendiklerine.. Nede olsa düşerler..

günaydın kızlar
öncelikle şunu söyleyim ablasının hotmaili ile face e üye olmuş kendi hotmail şifresini bilmemin bana bir faydası yok
ben dün çenemi tutamadım kavga ettim.
bana empati kurunca sen haklısın ama bir kızın ismini duyunca kıskançlık krizine giriyordun. mesajları görürsen daha kötü olur diye düşünündüm o yüzden sildim dedim.
mesajın içeriği ne diyorum. saça sapan bir şey diyo. sayfalarca mesajlaşmış kızla ne konuşmuş bilmek istiyorum. bir kere bile lanet olsun al şifrem bu gir bak demediiii.
ufacık bir sorunu büyütüyorsun dediiiii.
senin yüzünden yalan söylemek zorunda kaldım dedi bana yaa.
o kızlarla aylardır çok samimiymiş. aylardır beni enayi yerine koyuyormuş.
sabaha kadar uyuyamadım kızlar. gece ağlamaktan canım çıktı
güvenim sarsıldı

Konuyu yeni okudum merak ettim son durum ne ?

Ne oldu son durum ne? Yazılanları okyabildiniz mi?

hayır okuyamadım. çok kavga ettim canını okudum kıskanıyorsun diye öyle yaptım dedi. neden bilgisayarı kapattın elimden alıp dedim. bilmiyorum bir nedeni yoktu dedi.
artık ona inanmıyorum güvenmiyorum. güven ne kadar önemliymiş. aşk bitti. ona artık aşık filan değilim. telefonlarını da açmıyorum çoğu zaman.
keyfim istediği zaman bitircem bu ilişkiyi. güven gitti mi aşk da sevgi de yok oluyor demek ki...

bizimki facebook kullanmayı daha doğru düzgün bilmiyo. mesajı silince mesaj yok oldu sanmış ama arşivde saklanıyo mesajlar.
bir bak canım ben hayal kırıklığına uğradım. 3 yıldır bir açığını yakalamamıştım. şimdi dedektif gibiyim

mesajlar silinince arşivde saklanmıyor, feysbuk arkadaş listende ekli olmayan kişiler mesaj atınca o mesajlar direk arşiv kısmına geliyor.

Back
X