• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim benden utanyor..:(

ryaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2009
1
0
86
Kocaeli
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:9 aylık bi birliktelikten sonra ayrıldık.o başka biriyle oldu 2 ay sonra bensiz olamadığını söyleyerek geri döndü.bende kabul ettim .çünkü hala seviyordum.belki unuturdum onu o ayrılıkta ama işin kötüsü aynı şirkette çalışıyoruz ve sürekli muhattap olmak zorundayım.çok zor günler yaşadım..şimdi yine birlikteyiz..ama buna sevinsemmi üzlsemmi bilemiyorum .çünkü daha önce 1 yıllık bi evliliğim oldu.eski eşimide oturduğumuz semtten tanıdığı için sevgilim benimle hiç biyere gidemiyor.iş yrindede öle ilişkimiz olduğunu kimsenin bilmesini istemiyor.bu durumun beni ne kadar kırdığını ne kadar üzdüğünü anlamak istemiyor.zaman istiyor sürekli ama bir yıl oldu.ben onu çok seviyorum ama sanırım o beni yeterince sevmiyor :( sizce ne yapmalıyım lütfen bana yardım edin .bu durumu anlatacak kimsem olmadığı için burdan yazıyorum..fikirlerinizi benle paylaşırsanız sevinirim..

eğer sevgiliniz hiç evlenmemiş biriyse.evlenmiş boşanmış bir bayanla hiç evlenmemiş bir erkeğin ilişkisi hep böyle erkeğin saklamasıyla sürer.ve sonuç olarak da ayrılığa gider.evlenen çok çok azdır.

eski eşinle oturduğunuz yerde mi oturuyor sevgilin, anlamadım orasını

Bence de seni yeterince sevmiyor ya da ciddi düşünmüyor..Ya da dul olmanla ilgili kabul edemediği bir takım şeyler var..

ılişkinizi kimsenin bilmemesini istemesi bunu gösteriyor canım..

Senden neyin zamanını istiyor? Dul olmanı kabul etme süreci mi istiyor anlamadım..
Bence niyetini açıkca sor, sen de ona göre davranırsın, kendini fazla kaptırmaz ya da ciddi düşünmeye devam edersin.

konuyu 2 yere açmışsın bu arada diğerini kapattır istersen

dul oldugun ıcın adının cıkmasını ıstemıyordur
ıy ııste nıyetını sor cıddı degılım dıyorsa ayrıl
sevıyorum senı dıyorsa devam edebılırsın

evlilik düşünmüyor mu?

bir yıldır sadece iş yerinde bakışıyor musunuz nasıl yürüyor bu beraberlik?

belki de senden başka görüştüğü biri vardır o yüzden kimsenin duymasını istemiyordur?

yoksa niye saklasın ki... kimde korkuyor kimden çekiniyor bu adam:kahve:

eğer sevgiliniz hiç evlenmemiş biriyse.evlenmiş boşanmış bir bayanla hiç evlenmemiş bir erkeğin ilişkisi hep böyle erkeğin saklamasıyla sürer.ve sonuç olarak da ayrılığa gider.evlenen çok çok azdır.

size katılmıyorum evlenip ayrıldıgı halde bekar bir erkekle tekrar evlenen pek cok örnek var..Konuya gelince daha fazla zaman harcama derim arkadaşım bu konuda sahiplenemeyen bir erkek hicbir kosulda yanında olmaz ki henüz flört asamasındayken böyleyse..anlamıyorum bazen bu erkekleri madem böyle yapıcaksın neden kabul ediyosunkötükedihüsokötükedihüso

Son düzenleme:
Sanırım dul olmanı kabul edemiyor yada yeterince sevmiyor sizi neyden çekinebilir ki başka anlamış değilim..CADIARZU

bence yol ver gitsin hayatım bu durum başta neyse sondaDA öyle olacak gerçekten çok seven adam delikanlı gibi sevdiğinin arkasında durur bu senin içinde geçerli ama sen zaten onun arkasında durmuşsun geri döndüğünde kabul etmişsin hemde başka birinden ayrılıp geldiği halde.

senin adına üzgünüm ama kabul et ki senin kafanda da soru işaretleri belirmeye başlamış bile..bu olayı birebir yaşayan arkadaşım var..onun da sevgilisi ailesini bahane ederek kızımızı yarı yolda tıpkı senin gibi çok sever bir halde bırakarak gitti..zaman geçirmeden başkasıyla da evlendi..kendine saygın varsa konuyu kapat gitsin bence..o seviyorsa bütün şartları da zorlayan o olsun..

seninkine benzer bi dert bende var ama ben dul değililim bu ilişkimden önce başka biriyle cinsel ilişkiye girdim. bende 1 yıldır bir ilişki içerisindeyim erkek arkadaşım durumumu kabullendi aynı şirkette çalışıyoduk o zamanlar şirkette ilişki yasaktı ve saklıyoduk ama ikimizde ayrıldık 6- 7 aydır o şirkette çalışmıyoruz ve erkek arkadaşım hala saklıyor bizi görenler oldu çoğu kişi biliyor ama hala ben bu insanlayım diyip ortaya çıkmak istemiyor çünkü birinin karşısına çıkıp bakire olmayan biriyle ne işin var demesinden korkuyor.

:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:9 aylık bi birliktelikten sonra ayrıldık.o başka biriyle oldu 2 ay sonra bensiz olamadığını söyleyerek geri döndü.bende kabul ettim .çünkü hala seviyordum.belki unuturdum onu o ayrılıkta ama işin kötüsü aynı şirkette çalışıyoruz ve sürekli muhattap olmak zorundayım.çok zor günler yaşadım..şimdi yine birlikteyiz..ama buna sevinsemmi üzlsemmi bilemiyorum .çünkü daha önce 1 yıllık bi evliliğim oldu.eski eşimide oturduğumuz semtten tanıdığı için sevgilim benimle hiç biyere gidemiyor.iş yrindede öle ilişkimiz olduğunu kimsenin bilmesini istemiyor.bu durumun beni ne kadar kırdığını ne kadar üzdüğünü anlamak istemiyor.zaman istiyor sürekli ama bir yıl oldu.ben onu çok seviyorum ama sanırım o beni yeterince sevmiyor :( sizce ne yapmalıyım lütfen bana yardım edin .bu durumu anlatacak kimsem olmadığı için burdan yazıyorum..fikirlerinizi benle paylaşırsanız sevinirim..

Bu çok saçma seviyorsa ki sevmediği birine kimse 1 yıl katlanmaz,ilişkiyi gizlememesi gerek
Sonuçta evlenmişsin ama boşanmışsın,bu tuhaf muamele neden anlamadım
Ama bazı insanlar gerçekten çok garip,acaba ne düşünüyorda böyle davranıyor
belki senden değilde gerçekten tek sebebi eski eşine karşı yanlış olur diye çekinmesidir

sonuçta evlenip ayrılan bir dolu insan var. neden bu utanma duygusu onu anlamadım. aksine sizi koluna takıp artık benimle birlikte diye gezmesi gerekmezmi. sevgisinden bencede şüphe duyun çünkü sevgi bu deil. geçmişte yaşanmış ve bitmiş bir evliliği takıntı yapması ilginç.

utanılacak ne var durumunuzda ben anlamadım
şayet utanılacak bi durum varsa siz ondan utanmalısınız
sizi benimseyememiş ve geri zihniyette bi adamla birlikteolduğunuz için

Back
X