Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni böyle kıskandğı için normalde sevinmem lazım ama aşırısı kötü hastalık gibi bişey![]()
Zaman herşeyn ilacıdır demek istiyorm![]()
sevgili arkadaşım,zaman, iyleşebilecek şeylerin ilacıdır...
bak kaç sayfa yazı yazılmış sana , sen hala kalkmış 19-20 yaş sözlenmek için iyidir diyorsun... önce sen sana neler anlatılmak istenmiş cevaplarda, onu değerlendirebilecek duruma gel ondan sonra sözlenmeyi düşün...
şimdi sana küfür ediyor ve çok seviyor, öyle mi???
peki yarın birgün şiddet görmeye başlarsan ne yorumda bulunacaksın merak ediyorum!!!!
Yok yok kötü değil..
Demek ki adam aşırı seviyor..
Hele küfür etmesi sizi ölecek kadar sevdiğini gösterir..
Acaba anlaşılmıyo mu çözüm aradığım? Çözüm yok madem eleştiri niye var? anlamıyorum.. bu yorumların hepsi zaten aynı kapıya çıkıyo "bütün ömür bu adamla yaşanmaz hala sözlenmeyemi kalkışıyosun" gibi.. 18 yaşındaki biri bu yorumların hepsini düşünemedimi yani hiç =)
Saçmalık, küfr halledilebilirse halledilir psikologla veya başka bi yolla. Bunu düşünmek veya çözmek yerine niye hep son çareye başvuruyoruz ?
senin "saçmalık" olarak değerlendirdiğin yorumların hepsi deneyim ve yaşanmışlık içeriyor...
arkadaşım, burda "ayrıl" diye yazanların hepsi art niyetli olarak bunu yazdıklarını düşünüyorsun??? bu yorumları yapanların çoğu- eminim, ben de dahil- bu konuda sevgilin istemediği sürece senin hiçbir çözüme ulaşamayacağını deneyimleyen insanlar...
"hadi hayatım bi psikolaga görün istersen" dediğinde sence erkek arkadaşın " aa, tabii canımın içi haklısın hemen görüneyim" diyeceğini mi sanıyorsun... eğer gerçekten böyle olacağını düşünüyorsan buraya neden bir sorun olarak bunu yazıyorsun???
henüz 19 yaşındasın... neden sana hakettiğin değeri verebilecek biri yerine, hayatının en güzel günlerini "adamlığın anlamını küfür sanan" biriyle geçiriyorsun ki???
sakın "aşığız, seviyoruz birbirimizi " deme lütfen... çünkü aşk küfürle bayağılaşacak bir kavram değildir...