sevgilim beni aldatmış olabilir :((

buku

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2011
2
0
36
Aydın
kendimi çok mutsuz hissediyorum birilerine anlatmam lazım.geçen gece erkek arkadaşımın faceindeydim çok sık girerim.bana faceni verdiğinde hiç msj falan bırakmamışdı herşeyi silmişdi. bende ona çok güveniyorum ya hiç kötü bişi düşünmedim.neyse yine gezinirken bazı msjları buldum aslında sildim sanmış ama gizlenmiş msjlar. msjlarda bazı kızlara cnmlı konuşmalar numara istemeler.birindede arkadaşına bi kızla buluşcağını söylemiş falan bunun gibi şeyler.çok moralim bozuldu çok güvenmişdim.daha ona bişi soylemedim ne yapmalıyım bilmiyorum yardım edin onu çok seviyorum ama böyle bişiyide kabullenemiyorum (

mesaj tarıhlerı hayatında sen varken mı? suan bı capkınlıgı olsa sıfresını wermezdı bence..

2 yıldır çıkıyoruz bir yıl önce olan msjda var 2 ay önce olan msjda var ve face çok giren biri deği.bide biz ayrı sehırlerdeyız ama sık buluşuruz.ne yapmam gerekiyor sizce çok kararsızım (

Son düzenleme:
hmmm mesajlar hayatında sen varken yanı pekı sıfresını ne zamandır bılıyorsun.bence yuz yuzeyken anlat sor konus ne tepkı werecek ona gore dawran

Erkekleri anlamak gerçekten zor...
Hem şifre ver hem bu tarz şeyler yap
Hayatında sen varken yapmışsa kabullenme sakın...

al karşına konuş neden bunları yaptn de seviyorum ama artk ben yokum kabullenemem de. çok seviosan dönerse bi daha olmamak şartıyla affedersin 2 yıl var sonuçta çok üzücüü

çok üzüldüm canm yaa eger o mesajlar siz birlikteyken atılmıssa ayrılmalısın hemen..

erkekler bu maıl face konusunda bıraz daha tedbırsızler hem sıfresını vermıs hem de sılmeyı unutmus bellıkı gozunden kacmıs ama bence ayrılık sebebı olabılecek kadar agır bısı cok gırmıyor dıyorsun ama bellıkı gırıyormus al karsına konus sana karsı olan tepkısı ve acıklamaları da onemlı tabı

cook üzücüüü yaaa nasıl yani canım facesinde ilişkisi var felen yazmıyomu niye bi kız bunu bile bile konussun ki belki arkadasları girmistir onlar yazmıs olabilir mi acaba:44::44:

Aynı şey benim başıma da geldi 15 gün önce falan..
Tabi ben msjlarını falan yakalamadım sadece erkek arklarıyla konuşmalarını okudum..
Askerdeyken telden girmiş arkadaşının telinden durumuna birşeyler yazmış..
Biz faceleri kapatalı 1 sene olcak nerdeyse..
İkimizde kullanmıyoruz normalde ama benden gizli açmış.
Ben yüz yüze konuştum falan dedim kapatcaksın o facei yoksa bende yokum dedim.
Kapadı simdi inşallah bir daha böyle birşeyle karşılaşmam..
Ne geliyorsa net yüzünden geliyor insanın basına ztn...
Arada sevgi olunca affedebilyorsun Allaha şükür başka bir olay yaşamadık.

Kusura bakma ama anlattıklarına bakılırsa erkek arkadaşın seni düpedüz aldatmış, bunun lamı cimi yok. Bana göre öyle bir insanla 5 dakika dahi yanyana durmaya değmez...

Facebook'tur nettir vs. dir çamuru da hiç bunlara atmayalım, bu basbaya kişilerin kendi karaktersizliği...

Yorumunuza çok katılıyorum insanlar karşılarındaki erkeklerin karaktersizliklerini görmüyorlar da suçu facebooa internete atıyorlar hemen. Sanki facebook zorunluluk getirdi buraya üye olan erkekler mutlaka sevgilerinden, eşlerinden başka bayanlarla da konuşacak muhabbet edecek hatta telefon numalarını bile vereceker diye sözleşmesinde üyelik şartında geçiyor sanki. İnsanlar kötü niyetli , karaktersiz, ruhları kirli facebook napsın. Sanki eskiden internet olmadığı zamanlar erkekler eşlerini aldatmıyordu. Sadece bu kadar yaygın iletişim ağı olmadığı için bilmiyorduk görmüyorduk. Önemli olan karşınızdaki insanın güvenilir olmasıdır. Benim de 3,5 yıllık bir ilişkim ilişmizin en başından beridir de facebook hesabımız açık ne o bana kapat ne de ben ona kapat demedim . Öyle saçma sapan kızları eklediğini de görmedim ben de öyle saçma sapan tanımadğım erkekleri eklemedim hiç. Ha yapacak olsa bir şey suçu facebooka atmaktan çok öyle karaktersiz bir adamla bunu öğrendikten sonra cesurca birlikte olmamayı seçerdim.

kesınlıkle katılıyorum.kımse sucu nete atmasın..erkek karaktersızse aldatma meyıllıyse her turlu yapar..ve bu aldatmanında kucugu buyugu olmaz ya..yok canım demıs yok numara vermıs gorusmus bunlar bence masum seyler falan degıl bıde hayatında bırı varken...allah basa vermesın ama ben arkama bakmazdım..

huylu huyundan vazgeçmez bence.. netle alakası yok durumun.. senden önceki msjlar olsa neyse ama senden sonra yapııyorsa bunu yine yapacaktır.. faceyi kapattırırsın başka şekilde yapar.. bence yol yakınken hatadan dön iş ciddiye binince daha zor olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…