Kusura bakma ama anlattıklarına bakılırsa erkek arkadaşın seni düpedüz aldatmış, bunun lamı cimi yok.Bana göre öyle bir insanla 5 dakika dahi yanyana durmaya değmez...
Facebook'tur nettir vs. dir çamuru da hiç bunlara atmayalım, bu basbaya kişilerin kendi karaktersizliği...
Yorumunuza çok katılıyorum insanlar karşılarındaki erkeklerin karaktersizliklerini görmüyorlar da suçu facebooa internete atıyorlar hemen. Sanki facebook zorunluluk getirdi buraya üye olan erkekler mutlaka sevgilerinden, eşlerinden başka bayanlarla da konuşacak muhabbet edecek hatta telefon numalarını bile vereceker diye sözleşmesinde üyelik şartında geçiyor sanki. İnsanlar kötü niyetli , karaktersiz, ruhları kirli facebook napsın. Sanki eskiden internet olmadığı zamanlar erkekler eşlerini aldatmıyordu. Sadece bu kadar yaygın iletişim ağı olmadığı için bilmiyorduk görmüyorduk. Önemli olan karşınızdaki insanın güvenilir olmasıdır. Benim de 3,5 yıllık bir ilişkim ilişmizin en başından beridir de facebook hesabımız açık ne o bana kapat ne de ben ona kapat demedim . Öyle saçma sapan kızları eklediğini de görmedim ben de öyle saçma sapan tanımadğım erkekleri eklemedim hiç. Ha yapacak olsa bir şey suçu facebooka atmaktan çok öyle karaktersiz bir adamla bunu öğrendikten sonra cesurca birlikte olmamayı seçerdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?