Ben cok uzuldum durumuna. Bazi yorumlar cok gaddarca yapilmis. Arkadaslar kiz cocugun birakip gidecegini bilse niye yapsin ,nerden bilcekti boyle olacagini. Sende istemissin zorla mi oldu deyip TAM BIR VICDANINI RAHATLATMAK ISTEYEN SEREFSIZ ERKEK mantigiyla yorum yapmissiniz. Kiz sevmistir ,guvenmistir. O an seytanda durttuyse erkeginde israrlariyla kiz tamam demistir. Ee bu şu anlamami geliyor yapalim sonra ayriliriz. Kizin mantiginda seviyor zaten ,guveniyorum ,evleniriz anlayisiyla oluyor.... burda kizi neden sucluyorsunuz. Bir kizla bir erkek birlikte olunca bizim toplum ikisine ayni algiyla yaklasmiyor bunu hepimiz biliyoruz. Sen o kiza umut verip ,o kizin senle olacak o kadar guven verdiysen birakmayacaksin o kadar. G*tun yemiyorsa da mesafeni ayarlayacaksin. Kiz olduysa bir kiz mi suclu ? Ki evleniriz anlayisla kiz kandirilmis ben bunu anladim. Daha once bunu yapmis bir kiz degil. Bunu ilk kiz bir kiza yasattiysa bunun sorumlulugunu da alacaksin itlik yapmayacaksin. Cunku bizim toplum bunu gerektiriyor. SONRADA evlenecegin kizin Bekaretine bakarsin SENIN GIBI BOYLE ITLER OLDUKTAN SONRA bu toplum iflah olmz.
Canim artik herkese her lafa guvenmeyeceksin. Yapacak bir sey yok. O kizi uyar bari ona aynisini yapmasin dicem de ya kiz onceden olmustur ya da boyle seyleri normal karsiliyordur. Sen desen bu sefer ailene der intikam alir. Pesinden gittikce daha basit goruneceksin. Unutmaya calis zor ama.