• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim beni çok üzüyor

basaak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2011
144
0
46
İstanbul
kızlar yine çok sıkıntılıyım ve yine yazıyorum.yine kavga ettik sevgilimle bana kaç gündür beni sevdiğini söylemiyo.bugün sordum nedenini merak ediyorum sadece nden bana beni sevdiğini söylemiyosun dedim.nedeni yok unutuyorum dedi iş yoğun eve gelincede uyuyorum dedi.bende aynı saat te işten çkıyoruz dedim ikimizde aksam 6da çıkıyoruz gecede aynı saatlerde yatıyoruz dedim bende iş yerimde çok yoğunum ama ben unutmuyorum böle seylere dikkat ediyorum dedim.bana ya uzatiyosun işte dedi.sonra hiç bise demedim yatıyorum ben dedi.iyice üzüldüm okadar sey söyledim seni uyardım ve şimdi yatıyomusun dedim.unutuyorum diye bişeyi kabul edemicem artık dedim sen hatırlattğm halde sevdiğini söylemiyosan soğumuşsundur sevgin kalmamıstr dedim,seni cok seviyorum yattım artık dedi.bukadar sözümden sonra başından savmak için dedi.Ya devamlı böle her hafta sölüyorum böle.bıktım artık bu çocuk bana hep üzüntü veriyo.iste daha öncede demiştim beni seiyormu emin deilim yaaa deilim.son olarak bende ona mesaj attım istersen ayrılalım bende tat kalmadı artık zaten dedim cevap vermedi.geçenlerde de ayrılık konusunu açmıstım ayrılmak istiyorum bazen bana cocuk gibisin hemen herseyde ayrılık diyosun seni böyle kimse çekmez dedi.nankörlük yapıyo herseyden ben suçluymusum gibi davranıyo ne desem of pof diyo ama ayrılmıyo da.gercekten tuhaf bi çocuk benimle çıkmasında baska bi sebep mi var acaba diye düsünüp iyice üzülüyorum nolur yardın edin bana ya:58::58::43::43:

bence bu konuda daha fazla üstüne gitme... mesleğini sorabilirimiyim teknik bi işlemi uğraşıyo

canım önceki konunu okumadım bu konuna göre yorum yapıcam öncelikle.bence onun sevgisini söyleyip söylememesine göre ölçme.benimde uzun süreli bi ilişkim var inan benimde sevgilim hiç öle şeyler söylemez.hatta ben dediğimde karşılık bile vermez bazen.ama halinden tavrından bellidir sevdiği.sana nasıl davranıyo görüştüğünüz zamanlarda

canım önceki konunu okumadım bu konuna göre yorum yapıcam öncelikle.bence onun sevgisini söyleyip söylememesine göre ölçme.benimde uzun süreli bi ilişkim var inan benimde sevgilim hiç öle şeyler söylemez.hatta ben dediğimde karşılık bile vermez bazen.ama halinden tavrından bellidir sevdiği.sana nasıl davranıyo görüştüğünüz zamanlarda

yanyanayken ilgili baya.benim de kafamı karıştıran bu aslında nedn yanındaykan böle.töbe töbe o an gönlünü hos ediyim diye ilgili davranıyonu acaba diyorum:43:

sende tabi ara verince arasın etsin istiyosun :86: inan sadece erkekleri değil bu konu benide sıkıyo. eğer illaki nasıl üzüldüğümü anlasın diyosan aynı onun gibi davran. ben genelde çevremden birinde bi durumdan rahatsız olduğumda ona söylemek yerine bunu tercih ederim süper anlıyolar :37:

yanyanayken ilgili baya.benim de kafamı karıştıran bu aslında nedn yanındaykan böle.töbe töbe o an gönlünü hos ediyim diye ilgili davranıyonu acaba diyorum:43:

sen kuruntu yapıyosun bence canım.sevgililerimiz aynı kişilikte bu arada belirtiyim:1:bende bunu çok dert ediyodum başlarda ama dediğim gibi.herkes çok rahat söyleyemez güzel şeyler.bence de denmeli ama bu biz kızlara göre bişiy.erkekler öyle düşünmüyo ne yazıkki.üstüne fazla gitmemelisin.ayrılmaması sevdiğinin kanıtı bana göre

sen kuruntu yapıyosun bence canım.sevgililerimiz aynı kişilikte bu arada belirtiyim:1:bende bunu çok dert ediyodum başlarda ama dediğim gibi.herkes çok rahat söyleyemez güzel şeyler.bence de denmeli ama bu biz kızlara göre bişiy.erkekler öyle düşünmüyo ne yazıkki.üstüne fazla gitmemelisin.ayrılmaması sevdiğinin kanıtı bana göre

tavsiyelerin için çok çok saol enisecim,ama aahh bilemiyorum ya eskiden hep ilgilenen çocuk simdi neden ilgilenmiyo diyorum

sende tabi ara verince arasın etsin istiyosun :86: inan sadece erkekleri değil bu konu benide sıkıyo. eğer illaki nasıl üzüldüğümü anlasın diyosan aynı onun gibi davran. ben genelde çevremden birinde bi durumdan rahatsız olduğumda ona söylemek yerine bunu tercih ederim süper anlıyolar :37:

tesekkür ederim yardımın için canım ama yapım işte ya.cok takıyorum kafaya:59:

tavsiyelerin için çok çok saol enisecim,ama aahh bilemiyorum ya eskiden hep ilgilenen çocuk simdi neden ilgilenmiyo diyorum

bişiy değil canım benim biraz yardımcı olabildim umarım.işine yeni mi başladı bu arada çok sordum ama durumu tam anlamak için soruyorum:26:

of ben bunları taktıkça kafama ona söyledikçe hiç içinden gelmicek sanırım.aslında biliyorum takmıyo gibi davranmak en iyi çözümde bi becerebilsem ona öyle görünmeyi.şimdi yarın sabah mesajma cevap atar napsam ne desem?nasıl davransam

bence normal davranmalısın gerçekten de sen ısrar ettikçe durum biraz inada biniyo gibi gayet normal yumuşak konuş her şey çözülür canım:34:

olurmu yaa.zaten çok ihtiyacım var birileriyle konuşmaya.yeni deil 8 9 ay oldu canım

işte çok yoruluyo olması da ilgisizliğine sebep bence canım tempoya tam alışamamış olabilir biraz da onun açısından bakmaya çalış.ve o bi erkek unutma onlar bizim kadar düşünceli olamıyo ne yazıkki

bence normal davranmalısın gerçekten de sen ısrar ettikçe durum biraz inada biniyo gibi gayet normal yumuşak konuş her şey çözülür canım:34:

'yine ayrılık demişsin ne meraklısın kızım sen ayrılmaya' aynen bu cümleyi sölüceginden eminim sabah.aslında hiç istemiyorum tabi ayrlmak.inş yarın iş daha kötü olmaz ya bide gaza gelip ayrılırsa ben naparııım

sen onu gerçekten çok seviyosun tatlım.insan sevdiği için değişebilmeli bence.ayrılık konusunu hiç açma lafı değiştir bi daha da böyle bi şeyden bahsetme gurur yapıp ayrılabilir.kendini tut bu konuda artık her şey güzel olucak görüceksin

sen onu gerçekten çok seviyosun tatlım.insan sevdiği için değişebilmeli bence.ayrılık konusunu hiç açma lafı değiştir bi daha da böyle bi şeyden bahsetme gurur yapıp ayrılabilir.kendini tut bu konuda artık her şey güzel olucak görüceksin

umarım.inş. tutabilirim:59: haklısın çok teskürler:54:

Back
X