kızlar yine çok sıkıntılıyım ve yine yazıyorum.yine kavga ettik sevgilimle bana kaç gündür beni sevdiğini söylemiyo.bugün sordum nedenini merak ediyorum sadece nden bana beni sevdiğini söylemiyosun dedim.nedeni yok unutuyorum dedi iş yoğun eve gelincede uyuyorum dedi.bende aynı saat te işten çkıyoruz dedim ikimizde aksam 6da çıkıyoruz gecede aynı saatlerde yatıyoruz dedim bende iş yerimde çok yoğunum ama ben unutmuyorum böle seylere dikkat ediyorum dedim.bana ya uzatiyosun işte dedi.sonra hiç bise demedim yatıyorum ben dedi.iyice üzüldüm okadar sey söyledim seni uyardım ve şimdi yatıyomusun dedim.unutuyorum diye bişeyi kabul edemicem artık dedim sen hatırlattğm halde sevdiğini söylemiyosan soğumuşsundur sevgin kalmamıstr dedim,seni cok seviyorum yattım artık dedi.bukadar sözümden sonra başından savmak için dedi.Ya devamlı böle her hafta sölüyorum böle.bıktım artık bu çocuk bana hep üzüntü veriyo.iste daha öncede demiştim beni seiyormu emin deilim yaaa deilim.son olarak bende ona mesaj attım istersen ayrılalım bende tat kalmadı artık zaten dedim cevap vermedi.geçenlerde de ayrılık konusunu açmıstım ayrılmak istiyorum bazen bana cocuk gibisin hemen herseyde ayrılık diyosun seni böyle kimse çekmez dedi.nankörlük yapıyo herseyden ben suçluymusum gibi davranıyo ne desem of pof diyo ama ayrılmıyo da.gercekten tuhaf bi çocuk benimle çıkmasında baska bi sebep mi var acaba diye düsünüp iyice üzülüyorum nolur yardın edin bana ya