Haklısın insan duymak istiyo :) benim sevgilim de söylemez ordan biliyorum. Ama kendin demişsin gece başından savmak için söyledi die, o şekilde söylediğinde mutlu mu oldun? Hayır. Etrafımızda birsürü erkek var sevgililerine seni seviyorum seni seviyorum diyip duruyorlar aşkım canım cicim dıyorlar sonra arkasından baska kızlara bakıyorlar, öyle olsa daha mı iyi yapmacık yapmacık söyleyip de arkandan iş çevirse? Ben onlara baktıkça ne kadar şanslıyım diyorum.
Ama tabi sana böyle dıyorum da, ben de sevgilime beni sevdiğini söyle diyip duruyorum
Ama yanlış yapıyoruz bence canım kendi haline bırakmak lazım kişilik meselesi. unutuyorum dediğine göre idemekki normalde çok söylemeyen birisi ama senı mutlu etmek içn söylemeye çalışıyo bir iş gibi görüo yanı, yoğun olunca da unutuyo. Sevmediğinden değil, söylemek gibi bir alışkanlığı yok demekki. Mesela ben de söylerim hep içimden gelir çünkü. Ama bazıları da sürekli sürekli söylemeyi sevmez napalm =) Boşver öyle olunca söylediğinde daha anlamlı olur :) ama sürekli söylemesini hatırlatırsan da bu sefer gerçekten söylese bile ssen şüpheye düşersin "ben dedim diye mi söylüyo acaba" diye, o yüzden zor biliyorum ama bırak kendi haline..
Ayrılık konusundada ne pskolojiyle yazdığını anlıyorum ben de çok sık yapıyorum onu ama şimdi kendımı tutuyorum artık, çünkü cidden çocukca ve bigün "tamam ayrılalım" derlerse kötü olur
Yanı benim arkasında duramıcağım bir laf "ayrılalım" lafı, o yüzden artık söylemiyorum.
Ama tabi sana böyle dıyorum da, ben de sevgilime beni sevdiğini söyle diyip duruyorum

Ayrılık konusundada ne pskolojiyle yazdığını anlıyorum ben de çok sık yapıyorum onu ama şimdi kendımı tutuyorum artık, çünkü cidden çocukca ve bigün "tamam ayrılalım" derlerse kötü olur

Son düzenleme: